Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért gáz, ha egy kisgyerekes...

Miért gáz, ha egy kisgyerekes anya 15-20 centis magassarkúban, szűk ruhában jár és ez a mindennapi viselete?

Figyelt kérdés
Többször megkaptam már, hogy nézd, ott az a p*csa (tudok szájról olvasni és van, aki még csak nem is beszél halkabban:)). Aztán aki beszél velem, az rájön, hogy kedves és jóindulatú vagyok. Nagyon szeretem a hatalmas, platformos magassarkúkat, a jó szűk ruhákat, kis kézitáskákat, télen bundát, elegáns kabátokat. És most ahova jár a gyerek oviba, hát, eléggé tirpák anyák vannak. Szerintetek ez tényleg gáz és egy anyának szolidabban kéne öltöznie vagy ők a gáz emberek, hogy emiatt megszólnak?
2012. okt. 22. 22:25
1 2 3 4 5 6 7
 31/64 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó, nem gondolok én magamról semmit, de ennél szebben már nem is tudnál az emberhez szólni, mi?
2012. okt. 23. 00:03
 32/64 anonim ***** válasza:
71%
általában egy közösségben (speciel most anyukák közö9sségében) nem elsősorban a kirívó, vagy eltérő, vagy akár különb ruházat kapja a negatív értékelést, hanem a feltűnési viszketegség. nos ez az, ami negatívan hat. ha ezt tükrözöd a ruháiddal, lehet nem szándékosan, de akkor is ezt tükrözöd.
2012. okt. 23. 00:06
 33/64 anonim ***** válasza:
61%

Nem az a válaszoló vagyok, aki kérdezte, de még nem válaszoltál egy kérdésre, és ez érdekel naa: D:

-Tudsz ekkora sarokban futni a gyereked után?-

: D Egyébként nem vagyok zsíroshajú anya :) Anya sem vagyok, és még a hajam sem zsíros : D

Ez csak úgy érdekel.:)

2012. okt. 23. 00:07
 34/64 anonim ***** válasza:
65%

Irigyek és kész.

Egyszerűbb lenne nekik nőként kinézni, de még egyszerűbb pofázni és leszólni mást.

Hosszútávon az igényteleneknek rosszabb, hidd el, őket cserélik le, nem azt, aki nő marad.

2012. okt. 23. 00:09
 35/64 A kérdező kommentje:
Mivel dolgozó nő vagyok, nyugodt, értelmes csemetével, aki az oviban vezeti le a játékigényét, illetve munka után, otthon pedig egyértelműen nem ezt viselek, így nincs rá szükségem:) A közös, hétvégi programokon pedig általában baráti társaság kisgyereke is a közelben van, akivel eljátszanak, de még nem volt olyan eset, mikor kérésre ne hagyta volna abba a játékot, vagy a szaladgálást. 5 éves lesz lassan, de visszagondolva nem volt még ebből probléma, gyerek, férj nyugodt, boldog, én meg szerencsés vagyok a családom miatt:)
2012. okt. 23. 00:15
 36/64 anonim ***** válasza:
73%
szerencsés vagy :D az enyém akármennyit mozog, ugrál az oviban, mégis van energiája még hazaúton is izomból futni :D
2012. okt. 23. 00:17
 37/64 anonim ***** válasza:
73%
Köszi a választ:)!
2012. okt. 23. 00:23
 38/64 A kérdező kommentje:
Írasd be úszni, nekünk bevált:) Mi egy héten 2-szer járunk, egyik délután hoztam haza és kijött belőle egy ilyen mondat, hogy "Anyu, ez piszkosul durva volt:(" :)) Elég jó mozgási forma, teljesen lefárad, de mégis élvezi és fejlődnek az izmai is.
2012. okt. 23. 00:24
 39/64 anonim ***** válasza:
64%

30.válaszoló vagyok.

Drága angyalkám, megkaptam a privát üzeneted, és nagyon köszönöm! Most már egészen biztos vagyok benne, hogy nem a ruháddal van baj.

És ha neked ez fáj, akkor is ez van: a munkába siető anyukák, akikkel reggel összefutok, hasonló szerelésekben vannak. Sőt, én is hasonlókban járok be dolgozni, mivel nem a szomszéd tanyán vagyok tehenész. Egy ruha-körömcipő összeállításba nem kötnek bele az emberek.

Ha nem tetszik, hogy pi.csának hívnak, ne menj olyan helyre, ahol ismernek.

Puszantás, drágám! Fussál lefeküdni, mert holnap karikás lesz a szemed, meg kócos a hajad.

2012. okt. 23. 00:58
 40/64 anonim ***** válasza:
86%
Első vagyok. A belinkelt elegáns ruha szerintem valóban elegáns. Amiből kint van az embernek mindene és már közönséges, azzal is csak annyi a baj, hogy aki ilyenben jár annak önértékelési problémája van, azért van kint mindene. Kb. ennyire is értékelik őket a pasik. Húsnak. Amit elegánsként belinkeltél, az szexi, de visszafogott. Szerintem. És ha a magassarkúdban is tudsz rendesen járni, akkor azzal sincs semmi baj. :)
2012. okt. 23. 01:01
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!