Miért gáz, ha egy kisgyerekes anya 15-20 centis magassarkúban, szűk ruhában jár és ez a mindennapi viselete?
A magyar nő nem tud NŐNEK lenni. Vagy csak nagyon kevesen.
Ha valaki csinos, az pic$a, ha sminkel, az vakolat, ha ápolja a bőrét, az kencefice, ha szépen öltözik, biztos ribanc, lusta, nincs dolga.
22-essel nagyon egyetértek!
Az emberek ahelyett, hogy magukkal foglalkoznának, hajat mosnának, tennének minimális alapozót, hogy ne legyen pl foltos az arcuk (volt, hogy szinte megijedtem egy kisgyerekes anyukától az utcán), másokat kritizálnak!
Nem értem, ha annyira sok teendő van egy gyerekkel, hogy érnek rá másokat méregetni!
Akinek nem inge, ne vegye magára!
Óriási különbségeket látok anyukákon, vannak csinosak akár sportosak akár elegánsak (sportosan is lehet csinosnak lenni), de vannak olyanok, akik még hajat se mosnak.
Közönséges? K*rvás? Azért ez nagyon durva, hogy ilyet képesek egyesek írni egy tök ismeretlen embernek. Inkább az a közönséges, aki megenged magának ilyen stílust.. Emberek basszus oké, h net, meg virtuális valóság, de azért az alapvető tiszteletet adjuk már meg! Mit ártott ez a szerencsétlen nő?
Semmi baj nincs a stílusoddal, az a kis szett, amit linkeltél, az meg egyenesen gyönyörű. Azon meg nincs mit szépíteni, hogy manapság az a csoda, ha egy nő úgy tolja a babakocsit, vagy megy a gyermekeivel, hogy elegáns és nem elhízott és nem trapéz farmerben, meg edzőcipőben megy végig a városon, zsíros hajjal. Én Bp-n a Belvárosban külföldi anyukákon látom inkább, hogy adnak magukra, de végül is látszik, hogy édesanyád révén te sem ezt a magyar proliságot örökölted, amit itt sokan. Sz*rd le őket, nyilván magukban fortyognak, hogy ők nem olyan ízlésesek.
Egyébként ehhez is egy stílus kell, mert én ha csinos, elegáns nőt látok, akkor nem elkezdek forrni magamban, hogy rohadjon meg, hülye p*csa, hanem azt mondom, basszus, de szeretnék én is így kinézni.
Szia!
Szerintem ezzel semmi baj, ez nem kihívó, hanem elegáns.
Attól, mert szültél még nem kell melegítőben járnod. Kevesebb válás lenne,ha nem zsíroshajú szakadt anyák rohangálnának sorjában, szóval inkább példát kellene vegyenek.
Azért a közönséges és az elegáns nem mérhető egy lapon.
Akkor sem közönséges lenne, ha 40 éves lennél, hanem nevetséges. Az tényleg röhej, ha egy 40 éves 20-nak akar látszani akaratlanul is kiröhögi az ember az ilyet, de beb*szna, ha egy 20 éves nő akarna 40-nek látszani, hogy az igénytelenebb nők ne szólják meg.
Az emberek egy része szereti eldönteni, meghatározni, megmondani, hogy éljenek, mit csináljanak, hogy öltözködjenek mások és ha már egy kicsit eltérsz a köztük megszokott nagy átlagtól, az fáj nekik. Hogy miért, ők tudják. Én nem látok abban problémát, ha valaki szeret ízlésesen, elegánsan öltözni, sőt még azt sem érzem megbocsáthatatlan bűnnek, ha valaki szereti a magas sarkú cipőket. :) Emlékszem, anyukám is ápoltabb, csinosabb anyuka volt, mint sok más anyuka, nagyon büszke voltam rá. Ráadásul mindez nem ment a velem való foglalkozás rovására, merem állítani, hogy anyaként legalább ugyanolyan jól szerepelt, ha nem jobban, mint a többiek.
Hogy ki milyen stílust szeret, az egyéni. Van, aki a sportosabbat, van, aki az elegánsabbat, stb. Bármelyik lehet csinos és szép. Ettől nem vagyunk jobb, vagy rosszabb emberek másoknál.
:)
A képeket nézve elgondolkodtam. Szerintem te vagy kicsit túl sokat gondolsz magadról, vagy nem a ruháddal van a baj.
Leszámítva Beckhamné legendásan béna cipőit és a ruha feltételezett árát: ez egy teljesen átlagos "munkába menős" ruha, a mi ovinkban ezért se kinézni, se megszólni nem fognak.
Sima egybe ruha, magassarkúval, és pont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!