Miért gáz, ha egy kisgyerekes anya 15-20 centis magassarkúban, szűk ruhában jár és ez a mindennapi viselete?
Én nem öltözködöm közönségesen, szeretem a minőségi, egyszerű darabokat:) A mellem sincs kint soha, de egy a szép magassarkúknak és az elegáns ruháknak nem tudok ellenállni:)
27 éves vagyok és kikérem magamnak, sosem voltam k*rvás.
Nem ők a gáz emberek, hanem te! Ilyen cuccokban csak a férfiakat vadítani akaró nők járnak. Ez nem vall jó ízlésre. Legfeljebb annyit jelent, hogy a pénzed nem tudod okosabbra költeni. Ezt abból gondolom, hogy dicsekszel a bundáddal meg a menő kabátoddal.
Akkor is lehet ízlésesen öltözni, ha márkás cuccokat viselsz, de nem kell feltűnősködni!
Kedves kérdező, csodálkozol? Amikor a mai nők büszkén licitálják túl egymást, hogy még szimpla hidratálót sem használnak?
Kit érdekel? Higgyenek, amit akarnak. Basszus, nem fikusszal a fejeden mászkálsz, csak csinos vagy, ha valakinek ettől elreped az ér az agyában, remélem, bele is hal.
Megszólalt a sok nő, gondolom hasonlóak, mint akik beszólogatnak.
Nem is látjátok, hogy néz ki a kérdező és máris lek.rvázzátok??? Magassarkú, szűk ruha, könyörgöm ez a divat..
27 évesen igenis kell adni magára egy anyukának, sőt később is!
(Hozzáteszem én nem hordok magassarkút, mégse nézek le senkit miatta, sőt még nem is irigykedek rá)
3. voltam
15-20 centis magassarkú????????????? Én már aztán imádom a divatot és ezen belül a magassarkú cipőket, de a maximummagasság, amit láttam 15 cm volt és az már nem az a kényelmes fajta. Én is csinosan öltözködöm (bár nincs gyerekem), de azért ha nem indokolt a 15-20 cm-s magassarkú elég vicces látvány tud lenni mindennapi viseletre, hacsak nem az Upper east side-on élsz:)
Az a baj, hogy sokan azt hiszik, hogy hogyha megbámulják őket az utcán az azért van, mert olyan bombázók és nem azért, mert groteszkül festenek a környezetükben.
Elég nehezen tudlak elképzelni, amit ebben a szerelésben rohansz a kismotorral teperő gyerek után, négykézláb mászol be a csúszda alá a homokba, mert csak te éred el a leesett lapátot, reggeltől estig talpalsz a platform cipőcskédben, cipekedsz, meg a gyerek csokis kézzel belemarkol a csillivilli rucidba, és mosolyogva annyit mondasz, hogy "Semmi baj, majd otthon kimossuk".
Ez átlagos anyukának ezek eléggé hozzátartoznak a mindennapjaihoz, és tényleg marha nehéz elhinni, hogy ezt simán teljesíted harci díszben is.
Ez amolyan "én még mindig elsősorban nő vagyok, csak véletlenül csinált nekem valaki egy gyereket, de az lényegtelen" világnézetet sugall.
Bocs, a sztereotípiákért, de sajnos az évek alatt sikerült összeszednem pár ilyet.
Pl: játszótérre csak "sportruházatban" megyek, a gyereken is a "jól mosható, kényelmes" jelzőkkel illethető ruha van, és rég belenyugodtam, hogy nem mi leszünk a legdivatosabbak. :) Ez van. De... Nem leszek ideges, ha sarat lapátol, homokozóban ücsörög, csigát gyűjt a zsebébe, vagy hasonló történik, és nem hatódok meg, ha eseteként nekem is koszosnak kell lenni.
Ezekért eléggé kinézett egy hölgyike a játszótéren, aki viszont mindig a legutolsó divat szerint öltözve, drága ruhákban hozta a gyereket, természetesen a pici lány haja-ruhája szintén címlapra érdemes. Egész nap megy a sikítás, hogy koszos lesz, ezt ne csináld, azt ne csináld. Egyszer megtörtént a baj: picilány esett egy hatalmasat, és felrepedt a szája. Ordítva rohan anyához, fogja a száját, stb, mire az édes jó anyukájának az első reakciója, hogy "Ott álljál meg, mert összekensz." Amíg a hirtelen előtelefonált apu meg nem érkezett, gyakorlatilag annyit csinált, hogy zsepivel törölgette, tisztogatta a gyereket meg a ruháját.
Ettől Te még lehet, hogy 10 másodperc alatt futod a százat pipőkében, és ha kell, fára is mászol, csak nem olyan egyszerű elképzelni (és ha sikerül, az is elég vicces.)
nem az a gond hogy magassarkúban jársz...de 15 centis sarkakon hogy futsz a gyerek után ha az véletlenül úgy dönt, épp egy autó elé akar szaladni az úttestre és kitépi magát a kezedből?
bocsi most kapásból ez jutott eszembe mert az enyém olyan mint egy kengyelfutó gyalogkakukk, már most nem semmi utolérni, tőlem örökölte futó voltam anno.
szóval, én ezért nem merek bizonyos magasságnál nagyobb sarkú cipőkben sétálni a fiúval
a többivel egyetértek, attól hogy valaki szülő lett még nem szabad elhanyagolnia magát
viszont engem nem foglalkoztat hogy más mit mond, szerintem normális ha egy nő szán magára egy órácskát mielőtt elindul valahova hogy normálisan (szépen) nézzen ki
Egyébként mi utal közönségességre? A magassarkú, amitől szerintem egy nő csak még csinosabb és mivel nem vagyok egy langaléta, jobban is érzem magam benne, a szűk ruha, amin nyilván nem flitteres vagy feliratos party göncöt értettem, esetleg egy elegáns 2 soros kabát? Na, ilyen jelzőt viszont még sosem kaptam, hogy közönséges, de azért ezen most jót mosolyogtam :)
Számomra ilyen egy közönséges ruha: [link]
és ilyen egy elegáns szerelés: [link]
Nem mindenki k*rva, aki szereti a finom, ízléses dolgokat, vagy én gondolom rosszul?:)
Hát, azért van egy határ a csinos és a ribancos között, én nem tudom elképzelni, hogy egy 20 centis cipő tud ízléses lenni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!