Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért van Bándy Kata körül...

Miért van Bándy Kata körül ekkora felhajtás?

Figyelt kérdés
Én is sajnálom, és szomorú is vagyok miatta, de a világban naponta tűnnek el emberek és az országban is. a többség gyerek. Az átlagos emberek keresését 48 óra után kezdik meg, Katáét meg rögtön az eltűnése után. Pedig csak egy rendőrségi pszichológus volt, nem rendőr. Miért nem cselekszenek hasonlóképpen a többi embernél? Nem mindenki egyenlő?
2012. júl. 12. 14:57
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/89 anonim ***** válasza:
34%
És mégis ki volt ez a nő, hogy ekkora cirkuszt kell csapni miatta? Se közszereplő, sem egy világmegmentő, és koránál fogva túl sokat az asztalra sem tett még le. Csak egy végtelenül hétköznapi ember volt, millió hozzá hasonló szaladgál a világban. Viszont napok óta ez folyik a csapból is. Mégis mi közünk van a szerencsétlenhez? Persze, borzasztó, ami történt, sajnálom a családját. De tényleg erről kell szóljon minden vezető hír, minden riport?
2012. júl. 16. 16:10
 72/89 anonim ***** válasza:
66%
Engem speciel ebben az egészben az idegesít, hogy olyan emberek csinálnak ebből személyes ügyet, akik most hallották életükben először a Bándy Kata nevet. Nem tudom, nekem ultra rosszul esne, ha pl nővéremmel ilyen történne és mindenhol erről csámcsognának. Meg hogy vad idegen emberek nem tudom milyen messziről eljöttek leróni a tiszteletet. Azért nem kell itt túlzásba esni a dolgokkal. Erősen gyanítom, hogy szegény lány temetésén is több lesz az idegen, mint a rokon, barát. Legyünk őszinték: sokan showműsorként tekintenek a dologra. Ez olyan, mint a katasztrófaturizmus. Ha felgyullad egy ház hirtelen a földből nőnek ki az emberek, mert mind bámészkodni akar. Itt is kb ez a helyzet.
2012. júl. 16. 16:20
 73/89 anonim ***** válasza:
82%

"És mégis ki volt ez a nő, hogy ekkora cirkuszt kell csapni miatta? Se közszereplő, sem egy világmegmentő, és koránál fogva túl sokat az asztalra sem tett még le. Csak egy végtelenül hétköznapi ember volt, millió hozzá hasonló szaladgál a világban. Viszont napok óta ez folyik a csapból is. Mégis mi közünk van a szerencsétlenhez? Persze, borzasztó, ami történt, sajnálom a családját. De tényleg erről kell szóljon minden vezető hír, minden riport?"

te egyszerűen nem vagy normális. legalább az empátia miatt ne írtad volna le ezt (még ha így is gondolod), te idióta agyhalott. Nem tett le semmit az asztalra? ilyet hogy írhatsz le te beteg? nézd már meg hogy hány éves volt szegény..

2012. júl. 16. 16:53
 74/89 anonim ***** válasza:
42%

ma 16:53

Kedvesem, vedd be nyugodtan a gyógyszered és higgadj le.

Aztán vedd elő szépen az eszed és gondolkodj.

Ki is volt ez a lány? Te személy szerint mit tudsz róla? Azon kívül, hogy brutális gyilkosság végzett vele (mint sok másokkal is sajnos), mégis mi mindható el róla? Hétköznapi személy volt? Igen? Akkor meg?

Gondolod, hogy én nem sajnálom? De miért kellene, hogy ő "folyjon a csapból is"? Miért kell a közvéleményt ötpercenként tájékoztatni a nyomozás állásáról? Mégis kire tartozik ez, a családján kívül? Napok óta semmi mással nem foglalkoznak, csak ezzel az üggyel.

Tudod, mi ez? Médiahájp. Amihez felhasználják ezt a szerencsétlent is. És ez taszít. Mert nem egy közszereplőről vagy annak családtagjáról van szó.

2012. júl. 16. 17:05
 75/89 anonim ***** válasza:
77%
17:05 Ha egy kicsit használnád az agyad, akkor tudnád miért lett "felkapott" az ügy, és nem írkálnál iylen bődületes baromságokat. És a másik válaszolónak van igaza, egy gyökér lúzer vagy
2012. júl. 16. 17:10
 76/89 anonim ***** válasza:
34%

ma 17:10

Én lennék a megvezetett lúzer? Talán én zokogok egy ismeretlen miatt, akinek a rémséges halálával etet a média? Lehet tükörbe nézni...

2012. júl. 16. 17:15
 77/89 anonim ***** válasza:
59%
17:15 Igen, te lennél a megnevezett lúzer, végre, h beláttad.
2012. júl. 16. 17:17
 78/89 anonim ***** válasza:
59%

17.17. MegVEZETETT lúzerről beszélünk, bogaram. Tudod, arról, aki manipulálható minden mocskos sztorival. Akinek a média irányítja a gondolatait.

És ezzel nem ennek a boldogalan teremtésnek, vagy a családjának a szenvedését kisebbítem, csak az dühít, hogy látom, hány bégető birka van ebben az országban.

(Csak hogy értsd: RÓLAD van szó...)

2012. júl. 16. 17:42
 79/89 anonim ***** válasza:
49%
Hihetetlen szánalmas vagy, és a kis próbálkozásaid is:D Nem viccből neked írogat mindenki, h baj van a gondolkodásoddal. Majd ha felnőttél, akkor ovlass vissza, h miket írkáltál és kinek (hogy értsd: nekem). Addig meg szeritnem húzd meg magad, mert iszonyat gyerekes és nevetséges vagy, ezt jobb lenne eltitkolnod, bogaram (csak hogy én is éljek a primitív főlényeskedő szavaiddal, amitől azt hiszed, h mekkora hűde érett és tapasztalt ember vagy). Itt egyedül te vagy az, akit a média manipulál, mindenki más el tudja választani a valóságot a médiától. Neked ezt még tanulni kell. Na pá aranyom, ma is tanultál vmit.
2012. júl. 16. 17:46
 80/89 anonim ***** válasza:
74%
Mondjuk szinte minden nap megölnek valahol valakit a cigányok, legtöbbször idős embereket, azokat a híreket elhallgatják, de ha egy rendőrnőt ölnek meg, az már hír. Igaz, az elkövető származását az polkorrekt médiumok elhallgatják.
2012. júl. 16. 19:09
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!