Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért van Bándy Kata körül...

Miért van Bándy Kata körül ekkora felhajtás?

Figyelt kérdés
Én is sajnálom, és szomorú is vagyok miatta, de a világban naponta tűnnek el emberek és az országban is. a többség gyerek. Az átlagos emberek keresését 48 óra után kezdik meg, Katáét meg rögtön az eltűnése után. Pedig csak egy rendőrségi pszichológus volt, nem rendőr. Miért nem cselekszenek hasonlóképpen a többi embernél? Nem mindenki egyenlő?
2012. júl. 12. 14:57
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/89 anonim ***** válasza:
55%

ma 20:09

Persze, ha sajátjukról van szó, akkor rögtön elkezdik keresni. Ha nem a rendőrségen dolgozott volna a csaj és az apja bejelentette volna, hogy eltűnt akkor még 1 hét múlva is azt mondogatták volna, hogy biztos csak elutazott, vagy elszökött.

2012. júl. 12. 22:01
 22/89 anonim ***** válasza:
62%

"de ha szegény Bándy Kata ügyében feltűnően sokáig tart a hallgatás, majd - esetleg - lázas mismásolás következik, akkor alapos okkal c-szálra gondolhatunk."

Ezen én sem csodálkoznék.

2012. júl. 13. 10:30
 23/89 anonim válasza:
42%

Kedves Kérdező, már ne haragudj, de ha 2perces sztorit nyomnának le Rólad, akkor már igazán nagy valakinek kell lenned, figyeld csak meg a híradóban is, a balesetek (ami nagyobb) vagy katasztrófa, tűz eset, kb 20-30 mp, a médiában 2 perc rengeteg idő!!! Egyébként egyet értek, és elítélendő, hogy a közember kevesebb figyelmet kap. És igen, NEM VAGYUNK EGYENLŐEK... :/ Ahogy írták előttem is, szép volt, tanult volt, jómódú volt, és a RENDŐR szféra... Én átlagos vagyok, barna hajjal, kék szemmel, nincs diplomám sem, csak egy könyvelésen dolgozom, a keresetem pedig inkább átlagon aluli... Rólam tuti nem hallottatok volna... Szomorú...

Ettől eltekintve sajnálom ezt a lányt is, de mindenki más is megérdemelné ezt a mértékű figyelmet!

2012. júl. 13. 10:57
 24/89 anonim ***** válasza:
73%
Nem ertem en se miert lett ilyen nagy kereses (ami persze nem rossz),amikor eloszor a hirt olvastam hogy eltunt,es hogy O nem olyan eltunos tipus,valahogy engem is erdekelet a szituacio..megis hova lehetett...ez egy relytelyes szituacio,es ugye kisorszagunkban azert valljuk be,nem sok ilyen szitu van...es az biztos ratesz egy lapattal hogy rendor pszichologus...DE egy biztos,nem a csaladja szeretett volna media ugyet csinalni belole...egyszeruen a lanyukat,testveret kerestek az interneten,mert ugye eltunt...es ra 3 napraholtan talaltak meg...ez azert mindenkit megrendit...szerintem nem azon van a hangsuly hogy a rendorsegnel dolgozott... Ha vannak ilyen emberek akik igenis feltesznek teged az internetre,igenis leforditjak kulonbozo nyelvekre a keresesed,akkor itt lathatjuk az emberek JOindulatat,akarnak segiteni! Ez azert nagyon jo erzes lehet a csaladnak,es hogy idezzek most egy kicsit toluk : " Elnézést kérünk mindazoktól, akiket zavartak a folyamatos megosztások, hírek az üggyel kapcsolatosan, reméljük, hogy kicsit felhívtuk ezzel a figyelmet, hogy milyen borzasztó események történhetnek még Pécs városában is. "
2012. júl. 13. 11:17
 25/89 anonim ***** válasza:
76%

Nem különösebben érdekel miért van ekkora "felhajtás" az ügyében és az sem ha én halnék meg nekem mekkora "felhajtás" jutna!

Ami bánt és sokakat bánt hogy egy értelmes, bájos, szeretnivaló fiatal lánynak meg kellett halnia egy undoritó dög miatt, akit még az anyjából kellett volna elevenen kikaprni.

Valamiért ez az eset sokakban átszakított valamit és elindított az országban valamit és nem érdekel hogy miért pont az ő esete, aki ezen agyal az igazán kicsinyes. Itt sokkal nemesebb dolgokról van szó és ha az ő halála kellett ahoz sajnos hogy ebben a rohadt, egomániás, a saját kis szaros életén megrekedt, pesszimista magyar társadalomban elindítson valamit, és ha ez így van hát legyen!

Én azok mellé fogok állni akiknek elege van abból hogy tisztességes emberek pár féreg miatt nem mehetnek ki az utcára.

A kedves kérdező a tipikus szarmagyar felfogást képviseli, ami miatt nincs békéje ennek a nemzetnek mióta létezik és röhögnek rajtunk a fél világon. Normális értékrendel rendelkező ember ilyenkor szolidítást válal és nem azon kezd ez filozófálni hogy miatta mennyien sírnának.

Igenis jár Katának ez a tiszteletadás és szégyelje magát mindenki aki ezen élcelődik.

2012. júl. 13. 14:53
 26/89 anonim ***** válasza:
62%

Szép az összetartás meg minden, de nem lett volna ez megelőzhető, ha mondjuk valaki haza is kíséri? Szakasztott olyan ez az ügy, mint a francia lány esetében: hazaindul tök egyedül rossz környéken egy buliból, valószínűleg ittasan, ismerősei szarnak rá, aztán megtörténik a baj.

Nem csak utólag kell összefogni, előre is kellene gondolkodni.

2012. júl. 13. 15:01
 27/89 anonim ***** válasza:
59%
Hát igen, nem szerencsés éjszaka egyedül mászkálni, főleg ha látszik rajtad, hogy ittas vagy. Valami állat simán jöhet veled szemben az utcán, aztán kihasználja az alkalmat. Főleg egy tanult ember ezt tudhatta volna. Ha tényleg annyi barátja volt miért nem kért meg valakit, hogy kísérje haza?
2012. júl. 13. 15:22
 28/89 anonim ***** válasza:
100%

Azért, mert megdöbbentő, hogy egy nagyvárosban, egy megyeszékhelyen, ahol elvileg sokan járnak, és a lány már majdnem hazaért, egy fiatal nőnek így kellett meghalnia.

Fél az ember kimenni az utcára ezek után!

A másik ok pedig szerintem a kontraszt aközött, amilyen a lány volt, és ahogyan meghalt.

A halála a legértelmetlenebb és leggusztustalanabb dolog, megerőszakolták és megfojtották, szörnyű!

Ez egy iszonyú bűncselekmény!

Ha a lány "olyan" lett volna, aki az éjszakában él, vagy ott dolgozik, kétes barátai vannak, prostis, vagy félig meddig az is, kétes ügyekben van benne, éjszaka éli az életét, és beleakad egy szatírba, akkor ugyanúgy sajnálnánk, de nem lenne ilyen megdöbbentő a dolog, mert valahogy jobban össze tudnánk rakni a képet.

Hangsúlyozom, nem sajnálnánk kevésbé, de nem lenne ilyen döbbent az ország.

És azért, mert Kata egy tiszta lánynak látszik, kedves volt, okos, normális, értelmes, ambiciózus, és semmi SÖTÉT nem volt sem a múltjában, sem körülötte, a külseje is olyan volt, mint egy kis angyalnak.

És ez a tiszta lány, és szemben vele ez a mocskos bűncselekmény és a méltatlan halál, ez az, ami megdöbbenti az embereket.

Túl nagy a kontraszt a halála és az élete között.

Ezért van mindenki sokkolva.

Nem azért, mert mást kevésbé sajnálunk, vagy mert ő "különb" volt, mert a rendőrségen dolgozott.

2012. júl. 13. 22:46
 29/89 anonim ***** válasza:
15%
Azért szerintem annyira nem nagy a kontraszt... Egy 25 éves lány ne igya már magát részegre, ez gusztustalan, főleg, ha még egy tanult emberről is beszélünk. Egyébként pedig nem, nem egyenlőek az emberek. Mindenkinek más a társadalmi hasznossága.
2012. júl. 14. 15:33
 30/89 anonim ***** válasza:
100%
Honnan veszed hogy leitta magát? És ha mondjuk valamennyire fejbe vágta a pia, szerintem abból sem következik semmi, mindannyiunkal megesik, kortól, nemtől és végzettségtől függetlenül, pláne egyetemistaként, hogy vadabb éjszakákat élünk át. Ami a lényeg hogy egy bájos, szeretnivakó, értelmes lány volt, aki óriási ürt hagyott a környezetében, akármennyit is ivott azon az estén.
2012. júl. 14. 17:18
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!