Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért van Bándy Kata körül...

Miért van Bándy Kata körül ekkora felhajtás?

Figyelt kérdés
Én is sajnálom, és szomorú is vagyok miatta, de a világban naponta tűnnek el emberek és az országban is. a többség gyerek. Az átlagos emberek keresését 48 óra után kezdik meg, Katáét meg rögtön az eltűnése után. Pedig csak egy rendőrségi pszichológus volt, nem rendőr. Miért nem cselekszenek hasonlóképpen a többi embernél? Nem mindenki egyenlő?
2012. júl. 12. 14:57
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/89 anonim ***** válasza:
56%
Facebook-on van fent egy kép róla, ami aznap este készült a buliban. Épp a sörért nyúl a képen, tehát szerintem onnan veszi mindenki :D
2012. júl. 14. 17:19
 32/89 anonim ***** válasza:
65%
És ha sörért nyúl akkor mivan??? Aki ezen felháborodik az egy harcos antialkesz, vagy egy megrögzött aszkéta vagy csak simán irdatlanul álszent, de semmiképpen sincs ki a négy kereke, aki ez alapján itél meg valakit hogy; "biztos leitta magát"!
2012. júl. 14. 17:56
 33/89 anonim ***** válasza:
50%
Senki nem háborodott fel. Csak sötétben az utcán nem szerencsés úgy egyedül végigmennie egy lánynak, hogy látszik rajta a pia. Tanult emberként lehetett volna annyi esze, hogy ezt nem teszi meg. Ezt írtuk
2012. júl. 14. 18:00
 34/89 anonim ***** válasza:
30%
Jövök haza Pécsről, ülök a buszon. Egyszer csak látom, hogy rendőrség leállít, felszáll 2 tag kezükben egy képpel és jól végig néztek mindenkit. Minden kocsival ugyanezt megcsinálták a szembe sávban is. Ha Kovács Mariska Intersparos eladót erőszakolják és ölik meg, akkor a kutya nem törődne vele, de egy rendőrségi alkalmazott miatt én még időben sem érhetek haza. Éjen!
2012. júl. 14. 19:06
 35/89 anonim ***** válasza:
65%

Basszus, Utolsó!

Ne sajnáld már azt, hogy a rendőrség nyomoz!

Mi az, hogy te később érsz haza, ahhoz képest, hogy ezt a lányt brutális módon megölték, és a családját egy életre megnyomorították!

Ennyire ne legyél már önző és érzéketlen!

Ha ezen múlna a nyomozás sikere, én órákat is ülnék a buszon, és ha tudnék, akkor segítenék bárhogy, csak elkapnák már azt a ro.hadékot, aki meggyilkolta!

Érzéketlen vagy, és csak magara gondolsz!

Csak gondolj bele, ha mondjuk a te lányodat, vagy a te rokonodat ölnék meg és erőszakolnák meg!

És, igen, képzeld, van, aki sajnálna egy Interspar eladót is, én, és még sokan mások, mert nem azt sajnáljuk, hogy egy pszichológus halt meg, hanem azt, hogy egy ártatlan EMBER!!!!

2012. júl. 14. 19:50
 36/89 anonim ***** válasza:
33%

Nem vagyok érzéketlen, csak tudod, ha egy intersparos eladó halt volna meg, akkor nem is tudnál róla. És ez a lényeg. Mert elárulom, hogy ilyenek nap mint nap történnek, csak nem veszünk tudomást róla (már aki). Egy volt osztálytársnőmet megerőszakolták és a kutya nem foglalkozott vele. A rendőrség el sem kezdte a nyomozást. A Kata ügye csak azért felkapott, mert a rendőrségnél voltak haverjai. Úgyhogy itt nem én vagyok érzéketlen, hanem mindenki álszent, aki most ezen így ledöbben. Min? Hogy egy fiatal csinos lányt megerőszakolnak és megölik? Undorító dolog, ez tény és való, de Bándy Kata mitől másabb, mint akárki más? Arról már nem is beszélek, hogy felmegyek facebookra és ilyeneket látok, hogy R.i.p. Bándy Kata olyanoktól, akik most hallották először a nevét. Ugyanezek az emberek egyszer sem írtak ki olyat, hogy jaj szegény család, akik baleseteztek és a 2 kis gyerek meghalt. De persze tudom, itt én vagyok a gáz, mert nem azt csinálom, mint a tömeg.

Még valami: nem azt sajnálom, hogy Kata ügyében így nyomoznak, hanem azt, hogy másnál nem csinálják ugyanezt!

2012. júl. 14. 20:10
 37/89 anonim ***** válasza:
63%

Ez már így történt, hogy Kata ügye nagyobb nyilvánosságot kapott.

Hogy, miért, az nem érdekes!

Mindig van, akiről többet beszélnek, van, akiről kevesebbet, de őt sem sajnáljuk kevésbé, csak ő nem kap akkora nyilvánosságot.

Ez mindig volt, mindig lesz, én azt mondom, bár szegény Katát sem ismertük volna meg soha.

Élt volna csendben, normálisan, de ÉLT volna!

Így alakult a Facebook, a Tv miatt, vele sokat foglalkoznak, ő lett sajnos az "arca" ezeknek a brutális szexuális támadást elszenvedő áldozatoknak!

Nagyon sajnálom őt, és mindenkit sajnálok, de érthető, hogy azt írjuk, hogy "R.I.P. Kata", hiszen neki látjuk a fényképét, tudjuk a történetét, akiről nem hallunk a híradásokban, arról sajnos nem tudjuk azt írni, hogy "Nyugodj békében!", pedig ezt érezzük!

De, mindegy, én azt mondom, ne vitatkozzunk, nem is szeretnék, meghalt egy ártatlan lány, tiszteljük meg őt azzal, hogy senki nem marja itt a másikat!

2012. júl. 14. 20:36
 38/89 anonim ***** válasza:
20%

[link]

Spicces állapotban volt, de nem volt részeg. A felvételen pedig lóbálja a kezét ahogy megy.

Szolid, szerény lány volt, ki nem sűrűn ivott, de egyébként hasonló alkatú törékeny lányok 2-3 sörtől kicsit elvarázsolódnak az tény.

2012. júl. 14. 20:48
 39/89 anonim ***** válasza:
42%
Szerintem az, hogy Kata eltűnése nagyobb hangsúlyt kapott a többinél az első sorban 2 határozott barátnőjének köszönhető, aki minden követ megmozgatva népszerűsítette a lány képét a kis történettel. Ehhez még hozzájött, hogy első ránézésre, egy hétköznapi, ám nagyon is szimpatikus, fiatal, helyes és értelmes lány mosolyog vissza ránk a képéről, ha ránézünk. (Nem akarok senkit megbántani, de én főleg előnytelen igazolvány képeket szoktam látni más eltűntről, ami személytelen, ráadásul nagyon sok lehet pont ebből kifolyólag, elég ijesztően néz ki, és semmi szimpatikust nem sugall.) Alapból több tízezer támogató ember után a média a róla készült riportokkal hálált vissza, a rendőrség is hasonlóan cselekedett ráadásul kolléganőjükről volt szó. A tehetős szépségszalon tulajdonos orvos apuka szerintem semleges volt most az eltűnésben, remélem nem volt zsarolás, és nem emiatt kellett meghalnia szegénynek.
2012. júl. 14. 20:56
 40/89 anonim ***** válasza:
36%

Sajnos ilyenek vagyunk mi magyarok, hogy ha van egy ilyen tragédia és ez megindít egy közfelháborodást, mindíg akadnak köztünk aki előjönnek a tipikus butyuta szöveggel hogy; "dehát ha a szomszéd Mariskát gyilkolják meg vagy engem akkor bezzeg..."! Néha undorodom ettől a társadalomtól az ilyen emberkék miatt, akiket empátia terén egy egysejtü leköröz. Ne csodálkozzunk ha ott tartunk ahol, ha ilyenek vagyunk és még ilyenkor sem vagyunk képesek valami mellett vagy ez esetben ellen egyszerre kiálni. Kata, aki egy nagyszerü lány volt, egy féreg miatt, emberhez nem méltó módon meghalt. Ennyi és semmi több ami számít.

Az ilyen emberekről jut eszembe mindíg ez az alábbi Ady vers:

Nekünk Mohács kell

Ha van Isten, ne könyörüljön rajta:

Veréshez szokott fajta,

Cigány-népek langy szivű sihederje,

Verje csak, verje, verje.

Ha van Isten, meg ne sajnáljon engem:

Én magyarnak születtem.

Szent galambja nehogy zöld ágat hozzon,

Üssön csak, ostorozzon.

Ha van Isten, földtől a fényes égig

Rángasson minket végig.

Ne legyen egy félpercnyi békességünk,

Mert akkor végünk, végünk.

El lehet gondolkodni miért röhögnek a magyarság pofájába annyi helyen, ha még egy ilyen esetben se tudunk összefogni!

2012. júl. 14. 21:00
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!