Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Miért van a lányok szüzessége...

Miért van a lányok szüzessége körül itt ekkora felhajtás?

Figyelt kérdés
Megy a rib@ncozás, ha nincs még 18, meg "jaj vigyázz rá", de a fiúkéról nem témázgatnak, max ha a szerencsétlenje elmúlt már 22, de nem jött még össze a dolog... Amúgy meg nem érdekel senkit, mikor veszti el...

2012. júl. 3. 21:46
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Mert egy fiú, ha sok csajt megdug akkor király. Ha egy csaj mindenkivel lefekszik akkor rib@nc. Fogadd el és kész!
2012. júl. 3. 21:47
 2/15 anonim válasza:
így van
2012. júl. 3. 21:48
 3/15 anonim ***** válasza:
Mert társadalmilag így elfogadott meg aztán a csajt babás maradhat a fiú meg nem. Akinek nem tetszik h ez így van az ne rakja szét fűnek fának a lábát
2012. júl. 3. 21:52
 4/15 anonim ***** válasza:
74%
Mert mi fiúk azon témázunk hogy kinek mekkora az autója (ha érted mire gondolok), a lányok meg hogy ki szűz még, és ki nem. Valamivel nekik is kell versengeni egymás közt. Ez egy prűd társadalom. Ha megéled a szexet, akkor elhordanak mindennek, ha meg nem, akkor meg jaj de kis szerencsétlen vagy. A társdalomnak ma ez kell: legyen párkapcsolat, akivel lehet kefélni is persze. De aki esetleg csak szexelni akar, az már egyből valami perverz állat, vagy ribanc. Nem biztos.
2012. júl. 3. 21:55
 5/15 anonim ***** válasza:
4 És az vajon nem élheti meg a szexet aki nem fűvel fával dug érzelmek nélkül, hanem igenis fontos neki h kinek adja oda magát? Dehogy nem. Nagyon is.
2012. júl. 3. 21:59
 6/15 A kérdező kommentje:

4-nek igaza van.

5: Nekem is fontos volt. Nagyon akartam már, 14 évesen szó szerint karnyújtásnyira voltam tőle, és meggondoltam magam.

Fél év múlva történt meg (nem a fent említettel). Nem húztam évekig, nem rágtam magam ezen. Védekeztünk. Nem bántam meg.

És ribanc sem lettem.

De: Ha nem lenne kapcsolatom, sem vonnám meg magamtól az élvezetet, sz@rnék rá, ki mit vár el társadalmilag, erkölcsileg...

Csak ez az egész nézet azért van, mert valószínűleg meg is kapnám, amire szükségem van (nem azért, mert én vagyok a f@sza csaj, hanem mert nő vagyok), míg egy szingli pasinak vagy qrva jól kell kinéznie, vagy sok pénz kell hozzá, hogy csak úgy szexelgessen... Irigység az egész, az meg csúnya dolog...

2012. júl. 3. 22:16
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Ezt hiszi a társadalom, hogy a férfinak csak akkor lehet nője, ha sok pénze van, vagy ha jól néz ki. Szerintem meg egyik sem kell ehhez, hanem kell egyfajta kisugárzás, hogy én férfi vagyok. Persze ehhez nem elég a gyógyegér külső, tehát valahol fontos a megjelenés. De aki tudja magáról, hogy férfi, az szinte bármely nőt megszerzi magának, és ehhez nem kell se gazdagnak lenni, se kigyúrt állatnak lenni. Az hogy a férfi mennyire férfi, a nő meg mennyire nő, ez nem más, mint tudatállapot.

Az a fiú ne csodálkozzon, hogy nincs nője, aki állandóan nyekereg, hogy a nők ilyenek meg olyanok, én engem senki nem vesz észre, és semmin sem hajlandó változtatni. És ez fordítva is igaz, tehát a nőkre. Mindenki csak nyekereg, de senki sem változtat a dolgán, hogy elérjen valamit.

2012. júl. 3. 22:23
 8/15 anonim ***** válasza:

Sztem a pasik is épp oly könnyen szednek fel dugásra bárkit mint egy nő. Azért ugyan úgy számít a kinézet a többi meg nem fontos 1 alkalomra.

Jó én nem azt mondtam h szerintem lotyó vagy v ilyesmi, de ha te ilyen bőszen válalod h mindenfelé teszed a lábad akkor ne háborodj fel azon ha mégis annak mondanak. Ez van. Azzal h háborogsz rajta még semmi nem fog változni.

Még egyszer mondom. Mindenk azt csinál amit akar de fálalja fel a tettei következményeit és ne háborogjon

2012. júl. 3. 22:31
 9/15 Dionsyia ***** válasza:
67%

Azért mert a férfiakon soha nem is volt számonkérhető a szüzesség! Lásd, első szex - semmi fizikai nyoma nincs.

A nőnél igen, neki egy csomó tiltással, félelemmel le kell számolnia hogy megtegye. Mert a barátnők elvárják, hogy megtegye, a szülők erősen elleneznék, mindenki más vár el tőle. Hogy a fenében adja így át magát feszabadultan a szexnek????

2012. júl. 3. 22:37
 10/15 anonim ***** válasza:
Úgy hogy ne foglalkozzon azzal, hogy ki mit gondol, vagy ne mondja el senkinek sem, mert ez magánügy, nem pedig a heti lottó nyerőszámok szombat este.
2012. júl. 3. 22:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!