Miért van Bándy Kata körül ekkora felhajtás?
Szerintem egyértelmű a felhajtás oka. BK a családnak és a barátainak fontos, a többieket kétlem, hogy egyetlen percig is érdekelné a nő maga, maximum azért csatlakoztak sokan a hollétével kapcsolatos ötleteléshez, mert jó szórakozásnak találták. De a média szaftos történetként tudta tálalni, "sokkoló" képekkel, újabb és újabb hírekkel. A rendőrség pedig presztízskérdésként volt kénytelen kezelni az ügyet, pont a nagy nyilvánosság miatt. Sajnos nagyon sokan áldozatul esnek hasonló gazembereknek és a kutya sem figyel rájuk. Én nem hinném, hogy BK azért lett felkapott, mert annyira szép, különleges, tündéri, okos, kiemelkedő lett volna (mert nem volt az), csak a média kavarja a sz@rt szokás szerint.
Nagyon sajnálom, ami történt vele, de ugyanígy sajnálnám a Teszkós Mariskát és Kolompár Ludmillát is. Senkinek sem szabadna így meghalnia.
itt van a faxa csavo... a gyerekevel... olyan kis tetu lehet mint o..de a no is aki ennek gyereket szult...hanyok mar ezektol a hirektol....mostmar eleg lesz beloluk....ez mar tulzas...."minden percben" frisstik a hireket...Hagyjak Katat megnyugvasra terni...ez mostmar csakis a csaldra tartozik,eltunt,megkerult gyilkos...nincs mar mit tenni...O meghalt :(
Hogy rohadna meg, ott ahol van!
Nem tudom leírni, mit érzek, mikor erre a ro.hadék emberre nézek, aki a karjában tartja a kisfiát!!!!
EZ EGY APA?????
Dögöljön meg az ilyen a többi erőszakos, suttyó gusztustalan társával együtt!!!!
Ha ki meri hozni a liberális média úgy ezt a férget, hogy csöves és mentálisan zavart, hát....
Áááh!
Néha gyűlölök ebben az országban élni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!