Miért van Bándy Kata körül ekkora felhajtás?
"El lehet gondolkodni miért röhögnek a magyarság pofájába annyi helyen, ha még egy ilyen esetben se tudunk összefogni!"
Azért röhögnek a magyarság pofájába (csak hogy a Te szavaidat használjam), mert a magyarság képtelen MINDENÉRT ilyen egységesen összefogni. A rendőrségnek MINDEN ilyen esetet UGYANÍGY kéne kezelnie.
Igazad van 40-es hozzászóló, és Utolsó hozzászóló.
Végre van egy összefogás, és persze, hogy mindenki meg van rendülve, és jönnek akkor egyesek ezzel a szöveggel, hogy "Mással miért nem" "Kata miért különleges?".
Nagyon negatívak, és nagyon érzéketlenek, nem is tudom, hogy hogy lehet valakinek ilyen gondolata, hogy "Ő több figyelmet kap!"
Már halálában is irigylik szegény lányt, mert "Neki több figyelem jut".
Ez az, ami undorító, ez az állandó rosszindulat és irigykedés.
Normális ember nem ezt nézi, meg azt, hogy ő később fog hazaérni, mert a buszon rendőrök vannak!
Én sem ismertem, de, igen, nagyon-nagyon sajnálom!
Nyugodjon békében szegény!
revolutionist:
Ha te tűntél volna el szerinted keresnének már a rendőrök?
Pécsi vagyok és amikor először megláttam a hírt,hogy egy lány eltűnt vasárnap hajnalban szinte a belváros közepén,azért nem tudtam el menni mellette szó nélkül.Érdekelt a dolog,elkezdtem utána olvasni,bekapcsolódtam azoknak a beszélgetésébe,akik azon ötleteltek,hogy hogyan lehetne megtalálni.Azt kell mondanom néha hátborzongató dolgok kerültek elő,amiket szó nélkül távolított el a rendőrség,mert nyomok voltak.Egyre durvult a helyzet,jöttek a hírek és rengetegen bekapcsolódtak.A barátai ember feletti erőt tettek bele az ügybe,hogy megtalálják ezt a lányt.A külföldi fordítások,a vajdaságba vagy épp Hollandiába való terjesztés megalapozta a lavinát.Az emberek egymásnak adták a meghívót az oldalra,jöttek a felajánlások más nyelvekre fordításhoz,honlap szerkesztéshez,youtube videóhoz és persze folyamatosan adták tovább az infot.Mindenki be tudott kapcsolódni és szinte óránként kerültek elő olyan hozzászólások,amik mentén el lehetett indulni a keresésben.Gondolj bele,hogy két napig együtt gondolkodott több,mint 10.000 ember.Ez nagy szó.A média sem véletlenül értesült róla.A barátok,ismerősök bombázták őket, Vujity T-nak pólót is akartak nyomtatni,hogy abban vezesse az adást.Mert nem féltek semmitől a barátai és a családja.Ők irányították a hírverést,amibe a többi ember is bekapcsolódott.Ha sok ember mond valamit halkan abból kiabálás lesz.A harmadik napon pedig sokkot kapott ez a tömeg.Megtalálták a holttestét.Addigra már nyakig benne volt mindenki a történetben,5500 verziót pörgetett mindenki végig az agyában,hogy meglegyen a megoldás.Erre jött a hideg zuhany.Az emberek dühösek,személyes ügyüknek tekintik,hogy ez az eset nem lett happy end.Most próbálja mindenki feldolgozni,hogy hiába volt jó ötlete,hiába reménykedett,Katát nem hozhatja vissza senki.Most már csak tényleges igazságszolgáltatást akarnak.
A miért lett ekkora ügy belőle? Mert Kata barátai és családja nem csak ölbe tett kézzel várt otthon,hanem kihasznált minden lehetőséget,minden modern eszközt azért,hogy Kata megkerüljön.Az internet hatalmát most jó célra használták.
Sajnos nem azonnal kezdték el a keresést,24 órával később,mint ahogy eltűnt.Ez is az egyik gond.Senkit nem keresnek 24 órán belül,ez a protokoll.
Hogy téged hány ember keresne és siratna,ha eltünnél és megölnének? Ne akard megtudni!
Nem nagyon értem mi a probléma. Bándy Kata ügyét felkapták valamiért, és kész. Mint ahogy vannak hírek, események, amik nagy port vernek fel, és van, ami nem. Nem feltétlenül kell marhanagy logikát keresni mögötte, hogy miért ez vagy az, ami jobban megmozgatja az embereket. Pécsi lakosként engem már azelőtt érdekelt és megrendített a dolog, mielőtt láttam volna a fényképét. Ha fénykép nélkül megy le a nagy hírverés, akkor is ennyien csatlakoztak volna, nem kell köpködni, hogy persze, mert ha ronda lett volna, akkor le se sz*rnák az egészet. Másrészt ha nemlétező csecsemőknek évek óta gyűjtenek mindenféle fórumon és közösségi oldalon B-s vért, akkor nem kéne csodálkozni, hogy egy 100%-ig valós, megrendítő eset megmozgatja az embereket.
Akik annyira irigylik Tőle azt, hogy törődnek vele, azok kóvályogjanak éjszakánként elhagyott, veszélyes helyeken! Hátha velük is megtörténik a "csoda"... Gyanítom, Kata jobban örülne, ha élhetne még, és nem ismernék a nevét.
a rendörség teszi a dolgát,sajnos nem tudnak se többet-se kevesebbet tenni,ha vannak bizonyítékok,ugyanúgy megtalálják a mi gyilkosainkat is,ha minket megölnének,ebben az esetben még van remény,mert hagyott DNS-t,vannak friss nyomok...nagy a láz. a gyulai Nikikének mai napig nem találták meg a gyilkosát :( pedig az aztán nagy keresés volt...7 éves kislány,nem volt se rendör,se pszichológus...mégis ugyanilyen nagy port kavart az eltünése....aztán az árokban egy zsákban megtalálták nádvágás közben a kicsi testét :( senki nem tud semmit a gyilkosról...ez azért ilyesztö mindenkinek,mert ugyanúgy itt él közöttünk!! és nekünk is lesz/van gyerekünk,én ugyanúgy minden követ megmozgatnék a gyerekemért!!! Ne legyetek rosszinulatúak kérlek,ez nagyon szomorú :( további szép napot
egy nem pécsi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!