Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért van Bándy Kata körül...

Miért van Bándy Kata körül ekkora felhajtás?

Figyelt kérdés
Én is sajnálom, és szomorú is vagyok miatta, de a világban naponta tűnnek el emberek és az országban is. a többség gyerek. Az átlagos emberek keresését 48 óra után kezdik meg, Katáét meg rögtön az eltűnése után. Pedig csak egy rendőrségi pszichológus volt, nem rendőr. Miért nem cselekszenek hasonlóképpen a többi embernél? Nem mindenki egyenlő?
2012. júl. 12. 14:57
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/89 anonim ***** válasza:
100%
2012. júl. 16. 11:05
 62/89 anonim ***** válasza:

ma 11:05

kepfeltoltes.hu-ra töltsd fel

2012. júl. 16. 11:16
 63/89 anonim ***** válasza:
2012. júl. 16. 11:21
 64/89 anonim ***** válasza:
2012. júl. 16. 11:23
 65/89 anonim ***** válasza:
100%
és h a neve is meglegyen: Péntek László
2012. júl. 16. 11:28
 66/89 anonim ***** válasza:
78%

Bakker, ez is ki fog jönni a börtönből tizen valahány év után, és folytatja, ahol abbahagyta!

Már volt börtönben, és az se javított rajta!

Miért ilyen enyhék az ítéletek Magyarországon?

Ez nem visszatartó erő!

Bemegy kondizni meg tévézni, meg röhögni a többi fajtársával, mert a börtönök lassan szállodák!

Én is nő vagyok, és annyi idős, mint a meggyilkolt lány!

Nem akarok ilyen országban élni!

Más sem árad a TV-ből csak a szenny, ilyen suttyókkal vannak teli a kereskedelmi médiumok, nem véd meg minket senki, ezeket kell sajnálni, a nehéz sorsuk miatt, meg a "megélhetési bűnözés" miatt.

Erőszakos, undorító emberek, mi pedig egy szörnyű, korrupt országban élünk!

Megrázó volt ez az ügy, nagyon felkavart!

Szegény lány!

Szörnyű és értelmetlen halál!

2012. júl. 16. 11:47
 67/89 anonim ***** válasza:
78%

"Miért ilyen enyhék az ítéletek Magyarországon?"

Csak annak enyhék, aki a védett fajhoz tartozik. Ez is megfogja úszni 2-3 évvel egy luxusbörtönben.

2012. júl. 16. 12:01
 68/89 anonim ***** válasza:
71%
valahogy sejtettem, hogy nem norvég vagy finn volt az elkövető.
2012. júl. 16. 14:37
 69/89 anonim ***** válasza:
66%
Sejtettem, hogy egyedül a kurucinfo fogja kiírni, hogy a tettes cigány volt :D nem mintha rasszista lennék, de abban is biztos vagyok, hogy az esti híradóban egy szó nem esik majd a származásáról. Pedig szerintem egyáltalán nem mind1. A lényeg, hogy megvan és még a sz@rt is kiverik belőle. Olvastam, hogy a rendőri intézkedések alatt eltört az orrcsontja. Remélem más valamije is eltörik a kihallgatások során... egyébként a börtönben maximum a fajtársai fognak spanolni vele, de a többi majd jól ellátja a baját.
2012. júl. 16. 15:37
 70/89 anonim ***** válasza:
52%
Szerintem nem kéne ezen vitatkozni,hogy miért ekkora a felhajtás körülötte.Ekkora és kész,örülök neki,hogy emberek még képesek részvétet érezni.Viszont most meg azért lesz ekkora felhajtás,mert cigó az elkövető-ez nekem valahogy gusztustalanabb,mint részvétet fejezni ki Kata hozzátartozóinak!
2012. júl. 16. 15:46
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!