Csak engem, vagy mást is megrémítene?
Az egész kérdés egy bizonyos ember személyiségéről fog szólni. (Én lány vagyok, ő fiú, ha ez számít valamit..) Nem ismerem, néhányszor beszéltem csak vele, és csak interneten. (Nem kell osztani, a kérdés nem erre vonatkozik). Szóval msnen, interneten velem iszonyatosan kedves, bár fura. Chaten beszéltem vele először, ahová felmentem, mert unatkoztam. Megismertem a profilképét, mert ismerem azt a helyet, így kezdődött a beszélgetés. Az elejét olyan "elérhetetlennek" tűnt, olyan tipikus nem tudom, de valami megfogott benne.
Mikor beszélünk nagyon kedves, aranyos, és ami nekem nagyon fontos, vagyis előnyös tulajdonság, hogy tud helyesen írni, amin meg is lepődtem, így, hogy chaten beszéltem vele. Mesélte, hogy a sulit elrontotta, mert nem volt szorgalmas, és most estire jár, de nem ez a lényeg. Szóval elrontotta a sulit, de tud hibátlanul írni(?).
Tök normálisnak tűnik, képeken is meg minden, ahogy velem beszél, meg ahogy nekem ír, de közben kiír személyes üzenetnek ilyeneket: pl. nekrofília... Rákérdeztem, nem úgy gondolja, és nem úgy érzi, és ne lepődjek meg, ha olyanokat ír ki... De emellett facebookra is másol sátánizmusról cikkeket, ami nekem ijesztőnek és betegesnek tűnik, de ahogy beszél, tényleg teljesen normális. Lehetne normális élete, mondjuk van is, csak furcsállom, hogy hobbija kb a chaton lógás, egyébként fényképez, de eddig több mint fél évet töltött összesen chat.hu-n(!!!!!!).
Az ilyen embereknek mi van a fejükben? Nagyon szimpatikusnak találom, meg minden, de persze csak beszélgetés szintjéről van most szó, semmi másról, csak nekem összeegyeztethetetlen, hogy ha csak azokat látnám, amiket kiír, kb letiltanám, és megijedek tőle, de ahogy egyébként beszél velem, teljesen normális és kedves.
Ami még fura, hogy érzelmeket sosem említett, mármint most ne menjünk ebbe bele, nem vagyok ilyen kocka, szóval tényleg ne jöjjön ezzel senki, csak mittudomén, mással más egy beszélgetés. Vele is el lehet hülyülni, meg olyan flört féle, de nem visz bele semmi érzelmet. Beszéltünk pl arról, hogy volt barátnője, meg minden, kérdeztem, hogy szeretted? Mondja igen, sajnos... Kb ennyi volt, amikor ilyen szóba jött, előtte meg nem tudom, valahogy szárazabb volt, mintha nem érintenék meg ezek a dolgok, meg mintha nem is érezne(?). Egyébként zeneileg, ha ez számít valamit, számomra hallgathatatlan ilyen üvöltős meg agyondobolós meg gitártépős zenéket hallgat, ami nekem szintén nyomasztó, és ijesztő...
Ismer valaki ilyen embert, vagy valaki ilyen? Mit éreztek? Melyik az igazi énetek? Az, aki nem fél kimondani SEMMIT, aki semmitől nem riad vissza(?), vagy akivel lehet dumálni, aki viccelődik és kedveskedik, és jóval emberibb?
Szerintem az emberek többsége nem tudja, kitől kell félni.
Aki feketében mászkál, látványosan szenved és fennhangon öngyilkossággal fenyegetőzik, az kevesebb eséllyel öli meg magát, mint az, akiből nem nézed ki, mert kedves, mosolygós, vidám.
Ugyanígy mikor kiderül, hogy a szomszéd pszichopata gyilkos, mindig egy közvetlen, nyájas embernek mesélik el. Soha nem azt mondják, hogy olyan sötétképű ember volt, mindig goromba, nem szerette, ha hozzászóltak, a szeme se állt jól.
Az emberek általában elrejtik a valódi énjüket. Nem tudom elképzelni, hogy valaki szereti azt, ha kiismerik.
Nekem barátnőm volt ilyen kattant, aki ráadásul szobatárs volt. Barátnőm, aki segített beköltözni, már a polcától is megilyedt, hát még amikor a csajt meglátta: derékig érő, fekete haj, amit 1/4 részben kiborotváltak oldalt.
Attól félt a segítőm, hogy első este feláldoz valami vudu istenségnek.
A lány azóta is jó barátnőm. A sátánista részét már kinőtte, csinos, nőies az öltözködése. A vad csaj külső alatt egy édes kislány lakik/lakott.
De ő még vadul sem öltözködik... Az utcán elmenve mellette meg nem mondanád, hogy mi-ő...
Egyébként az érzelmeset úgy értettem, hogy más mondjuk jön azzal, hogy kép kell, vagy bármi, szép a szemed, nem dícsérnie kell, ne értsetek félre, csak más úgy mégis másmilyen. Ő is közvetlen, meg kedves, de mégis távolságtartó... Magáról magától szinte semmit nem árul el. Egyébként az árulkodó jel lehet, hogy sokan lekoptatták így baráti társaságban? Pedig egyébként nem néz ki rosszul, és tényleg értelmes(nek tűnik)...
Egyébként ha esetleg folytatnám vele a beszélgetést, mire kéne számítanom, ha tegyük fel egy elmebeteg őrült? (Amúgy basszus évekig a Gyilkos elméken éltem, és nem ismerem fel, hogy ő mi:( ) Szóval ha tovább beszélgetnék vele, mi lenne? Vagy ezeknek mi a céljuk ezzel? Ülnek egész nap a gép előtt, közben pszichopaták, de semmit nem csinálnak, csak kétes személyiséggel beszélgetnek emberekkel?
Szóval tényleg, mi következne sok beszélgetés után? Mégtöbb beszélgetés? Esetleg kinyögné, hogy milyen is? Vagy ez neki normális, és ezt amúgy is csak a hozzá hasonlóak érthetik meg?
Nem pszichopata. A pszichopata keményen manipulál, azt akarja, hogy megkedveld, hogy ki tudjon használni.
Azért, mert az átlagtól eltérően viselkedik egy chat szobában, nem lesz pszichopata.
Viszont te is érdekes vagy. Miért akarsz még továbbra is kapcsolatot tartani vele, ha megrémít?
Nincs igazi kettős énje, ha lenne, akkor a másikat nem tenné ki facebookra se sehova, mert pont az a lényeg a pszichopatáknál, hogy azt a részüket csak ő és maximum a segítői ismerik, nem az egész világ.
Lány vagyok és kattant, ha van kérdésed, akkor megpróbálok saját tapasztalat alapján válaszolni, hogy mi miért van.
Én ígértem privátot, de tényleg sokan kértétek, így leírom itt:
Ezt az embert először egy bolg miatt ismertem meg, konkrétabban a saját blogja alapján kerestem fel, mert tetszett a stílusa. Így utólag már kiröhögném azt, aki huszonéves korára 12-13 éves kislányokat fikáz, de mivel 13 éves voltam és nem tartoztam a pláza-pics@ réteghez, akkor ez szimpi volt. Értelmes embernek tűnt, nagyon jókat beszélgettünk, de néha jöttek furcsa dolgai, amikről nem nagyon vettem tudomást. Mesélt a családjáról, hogy elég nyomorban vannak, hogy a húga idegbeteg, és két mozzanattal kinyírná őt, ha van valami, ami akár csak egy kicsit nem tetszik neki. Anyja szintén "nem szerette", így a srác néha játszotta a mártírt, azt hangoztatva közben, hogy Ő antiszociális, és nem szereti az embereket, holott elég sok velem hasonló korú barátja volt, akik szinte mind lányok voltak. A mostani legjobb barátnőmről, akit rajta keresztül ismertem meg, akkor még hazugságokat hordott össze, pedig Ő volt az egyik legjobb barátja, azzal a különbséggel, hogy Ő akkor 17 éves volt, és a srác legjobb barátja, az Ő párja volt.
Miután megismertem a mostani legjobb barátnőmet, elkezdett egyre kevesebbet keresni, majd egész nyáron nem jelentkezett, és ha én kerestem, akkor nem vette fel a telefont...stb. Aggódtam érte, mert voltak öngyilkosságra való hajlamai, de persze minden nap volt MSN-en, csak le voltam neki tiltva. Amikor megkérdeztem, hogy ezt miért csinálta majdnem mindenkivel, akit ismert, azt mondta, hogy mi voltunk szemetek vele, és Ő így védekezett.
Persze megváltozni Ő változott nagyon rossz irányba, amióta szerkesztőként belépett Magyarország egyetlen animés magazinjának az írói közé - pontosan olyan ember lett, mint akiket megvetett, és gyűlölt.
Sátánista zenéket Ő is hallgatott, furcsa cikkei is voltak, és betegesen volt perverz. Akkor még nem hittem el senkinek, de így két év távlatából már tudom, hogy 100%-ig pedofil volt, csak Ő nem a molesztálós, megerőszakolós fajta: Ő csak szerette volna a dolgot, de sosem tette meg. Azóta párszor láttam már, és néha még rákeresek közösségi oldalon, de nem beszéltem vele egy szót sem. Pletykálgat rólam, és a legjobb barátnőmről, és ha valaki új emberrel ismerkedik meg, rögtön ránktereil a szót, és rosszaknak állít be minket. Ezt onnan tudom, hogy néhány ember azóta összeveszett vele, és furcsa mód, mindig találkoztunk azokkal az emberekkel.
Az embereknek bemutatkoztunk, de nem mondtuk el nekik, hogy mi vagyunk azok, akikről a rosszakat hallották, és végül megkedveltek minket. Amikor megosztottuk velük, hogy ki is a közös ismerősünk, leesett az álluk, és azóta is tartják velünk a kapcsolatot.
Érdekes történet... Hát nem tudom, mit higgyek, mert rá lehet fogni ezt is, és azt is. Lehet, hogy csak sokat gépezik, mert nincs jobb dolga, állítása szerint menni sem szeret sehová, max beülni valahová a szűk haveri társasággal. De ha nagyon akarom, tudom, írtátok hogy nem szabad, de akkor rá lehetne fogni ezt is, hogy nem mutat érzelmeket, stb, pedig csak visszahúzódóbb lehet...
Egyébként azért "akarok" beszélni vele, mert KIB*SZOTTUL ÉRDEKEL sajnos az igazi énje, vagyis hogy milyen, mert egyszerűen tényleg nem tudom felfogni, hogy ugyanaz a "két ember"... Mert ahogy velem beszél, kb az életem is el tudnám képzelni, tényleg annyira normális és intelligens(?), de ez azért mégiscsak beteges, hogy ennyit gépezik, meg amiket kiírogat...
A hosszú sztoris lánynak:
Szerintem ezzel a gyerekkel nincs nagy baj. Az, hogy letiltott titeket, mikor előtte jóban voltatok, nem hatalmas vétek, nem jelenti azt, hogy baj van a fejében. Az, hogy mit hallgat sem számít nagyon. Az sem, hogy páran nem kedvelik, meg hogy hazudik. Szerintem teljesen más kategória az, amit leírtál, és amit a kérdező leír, vagy mint az én sztorim.
Egyedül azért "furcsa" a srác, mert 14 év alattiakkal barátkozott, és ez pedofil hajlamra utalhat. A többi nálam normális kategória, attól, hogy nem egy "jó ember", még nem elmebeteg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!