Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Csak engem, vagy mást is...

Csak engem, vagy mást is megrémítene?

Figyelt kérdés

Az egész kérdés egy bizonyos ember személyiségéről fog szólni. (Én lány vagyok, ő fiú, ha ez számít valamit..) Nem ismerem, néhányszor beszéltem csak vele, és csak interneten. (Nem kell osztani, a kérdés nem erre vonatkozik). Szóval msnen, interneten velem iszonyatosan kedves, bár fura. Chaten beszéltem vele először, ahová felmentem, mert unatkoztam. Megismertem a profilképét, mert ismerem azt a helyet, így kezdődött a beszélgetés. Az elejét olyan "elérhetetlennek" tűnt, olyan tipikus nem tudom, de valami megfogott benne.

Mikor beszélünk nagyon kedves, aranyos, és ami nekem nagyon fontos, vagyis előnyös tulajdonság, hogy tud helyesen írni, amin meg is lepődtem, így, hogy chaten beszéltem vele. Mesélte, hogy a sulit elrontotta, mert nem volt szorgalmas, és most estire jár, de nem ez a lényeg. Szóval elrontotta a sulit, de tud hibátlanul írni(?).

Tök normálisnak tűnik, képeken is meg minden, ahogy velem beszél, meg ahogy nekem ír, de közben kiír személyes üzenetnek ilyeneket: pl. nekrofília... Rákérdeztem, nem úgy gondolja, és nem úgy érzi, és ne lepődjek meg, ha olyanokat ír ki... De emellett facebookra is másol sátánizmusról cikkeket, ami nekem ijesztőnek és betegesnek tűnik, de ahogy beszél, tényleg teljesen normális. Lehetne normális élete, mondjuk van is, csak furcsállom, hogy hobbija kb a chaton lógás, egyébként fényképez, de eddig több mint fél évet töltött összesen chat.hu-n(!!!!!!).

Az ilyen embereknek mi van a fejükben? Nagyon szimpatikusnak találom, meg minden, de persze csak beszélgetés szintjéről van most szó, semmi másról, csak nekem összeegyeztethetetlen, hogy ha csak azokat látnám, amiket kiír, kb letiltanám, és megijedek tőle, de ahogy egyébként beszél velem, teljesen normális és kedves.

Ami még fura, hogy érzelmeket sosem említett, mármint most ne menjünk ebbe bele, nem vagyok ilyen kocka, szóval tényleg ne jöjjön ezzel senki, csak mittudomén, mással más egy beszélgetés. Vele is el lehet hülyülni, meg olyan flört féle, de nem visz bele semmi érzelmet. Beszéltünk pl arról, hogy volt barátnője, meg minden, kérdeztem, hogy szeretted? Mondja igen, sajnos... Kb ennyi volt, amikor ilyen szóba jött, előtte meg nem tudom, valahogy szárazabb volt, mintha nem érintenék meg ezek a dolgok, meg mintha nem is érezne(?). Egyébként zeneileg, ha ez számít valamit, számomra hallgathatatlan ilyen üvöltős meg agyondobolós meg gitártépős zenéket hallgat, ami nekem szintén nyomasztó, és ijesztő...

Ismer valaki ilyen embert, vagy valaki ilyen? Mit éreztek? Melyik az igazi énetek? Az, aki nem fél kimondani SEMMIT, aki semmitől nem riad vissza(?), vagy akivel lehet dumálni, aki viccelődik és kedveskedik, és jóval emberibb?

2012. febr. 6. 22:55
1 2 3 4 5 6
 31/60 A kérdező kommentje:
De ugye nem kell attól félnem, hogy megkeres? Pontos lakcímet természetesen nem tud, de amiket így meséltek, semmin nem lepődnék meg...
2012. febr. 7. 00:23
 32/60 anonim ***** válasza:
nem hiszem hogy magára ismer, vannak még ilyen "gondolkodásúak" rajta kívül sokan...
2012. febr. 7. 00:26
 33/60 anonim ***** válasza:
100%

Kíváncsi vagy mi van az ilyen emberek fejében.

Hogy az övében mi van csak sejtem viszont én magamból tudok csak kiindulni.

Én is szeretem a kemény, dübörgős zenét.

Érdekel a természetfölötti, a kísértetek, szeretek az ismeretlenről olvasni, angyalok, okkultizmus, bűnözés, profilozás stb.

Csak nálam az a helyzet, hogy én csak szórakoztatási illetve ismeretszerzési céllal olvasom, mert érdekes csak épp nem hiszek bennük, nem merülök bele nem játszanak szerepet az életemben. Ha leteszem a könyvet az a világ ott marad a polcon én meg vissza jövök az értelmes világba.

És más zenéket is hallgatok, komoly zenét, régi zenéket vegyes az ízlésem.

Amúgy meg kissé konzervatív vagyok az én értékrendembe nem fér bele az ilyen térdelj le és szeress című dolog, én elég érzékeny és figyelmes vagyok másokkal.

Ez itt a különbség. Ő érzelmeket visz bele ebbe neki ez szerepet játszik az életében az enyémben nem. Én nem plakátolom ki a face-t ilyen ocsmányságokkal. Mert nem ilyen vagyok.

Ha ő így felvállalja ezeket és még meg is osztja mindenkivel veled meg jópofizik hát szerintem nincs ki az összes kereke. Valószínűleg nem ő uralkodik ezen a dolgon inkább az uralkodik rajta.

Szerintem is rázd le.

2012. febr. 7. 00:27
 34/60 A kérdező kommentje:
Oké, nem a zenével van baj, azt bárki szeretheti, hanem mikor ez mind társul... És azzal szerintem semmi baj nincs, hogy hiszel valamiben, és érdeklődsz iránta, de azért kérlek, ne izguljunk már hullákra, még viccből sem!!!
2012. febr. 7. 00:53
 35/60 anonim ***** válasza:

a sztorira én is kíváncsi lennék, nem látható a neved, szerintem semmi rizikó nincs benne, ha ide írod.

kedves kérdező, ne agyalj ezen. minden pszichopatának van "normális" oldala. nem állítom,h ő az volna,de hogy valami nem klappol nála, az egészen biztos. valószínűleg, ahogy írták is, elég intelligens ahhoz, hogy tudja, hogy kell jó benyomást gyakorolni, ha akar. megnyerő a modora, de ettől még nem százas. azért az nem egy kis semmiség, múló hóbort, ha valaki sátánista nézeteket vall vagy a nekrofília, stb foglalkoztatja. az sem véletlen,h a neten teremt kapcsolatot az emberekkel. idegenekkel. én a helyedben nem kérdeznék tőle semmit, nem várnék magyarázatot egy fura dolgára sem, csak szép csendben eltűnnék az életéből. igen, szerintem tilos találkozni. én nem tenném semmiképp

2012. febr. 7. 00:57
 36/60 A kérdező kommentje:
Egyébként a "nem tehetek róla, hogy pszichopata lettem" mondatot komolyan kéne venni?:S Most komolyan, él így valaki, és a barátai ugyanabban a "rózsaszín ködben", mint ő, és mindenki ezt tartja normálisnak? Most komolyan,létezik, hogy tényleg csak jó benyomást akar kelteni, közben meg elmebeteg? Nem akartam egyébként találkozni vele, nem azért kérdeztem, így én sem tenném, de ez szóba sem került eddig sem.
2012. febr. 7. 01:01
 37/60 anonim ***** válasza:
100%
ha azt mondaná neked, hogy "óh, igen bogaram, engem a gyakorlatban is borzasztóan érdekel a nekrofília és szívesen gyilkolásznék, hisz sátánista vagyok", megriadnál és nem beszélnél vele többet. naná, hogy nem fogja ezt válaszolni, hisz szeret csetelni (nettó fél évet!)! de attól még lehet, h ezt gondolja. nem állítom, h így van. ennyi alapján nem lehet analizálni egy embert, szakemberek többször több órát töltenének vele, h felállítsák a helyes diagnózist, de hogy ő nem az a típus, akivel anyukád szeretné, h barátkozzál, az ennyi alapján is kristálytiszta :D
2012. febr. 7. 01:11
 38/60 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, két dolgot nem értek.

Az egyik: azt mondod, chat-en beszélgettek. Régen chat-eltem, de akkor még nem jöttek át az érzelmek. Azt, hogy a barátnőjéről hogy mondta, amit mondott, honnan tudod? Mi van, ha csak nem akart róla beszélni?

A másik: nekrofília... én is kiírhatom ezt a szót poénból, nem lesz mögötte semmi. És viccből miért ne? Vannak morbid viccek, meg miegyebek. Az nem vicces, ha hullákat dug, de ha egy morbid viccen nevet, még nem lesz elmeroggyant.

Nekem az a véleményem, hogy ő megjátssza magát. Aki defektes, az szégyelli ezt. Egy konkrét nekrofil nem fog kérkedni ezzel. Nekem úgy jön le, hogy ő nagyon szeretne kívülálló meg különleges lenni, csak nem tudja, hogy kell. Ezért "sokkol" olyannal, amiről ő azt hiszi, mások megrémülnek tőle. A többség persze elkerüli emiatt, és láss csodát: megtörtént az, amire vágyott; elkerülik, mert furcsa.

2012. febr. 7. 01:19
 39/60 anonim ***** válasza:
utolsó: az, hogy ő ilyenekkel szeretne kitűnni a tömegből, már önmagában defekt, szerintem. normális ember nem ilyenekkel polgárpukkaszt
2012. febr. 7. 01:27
 40/60 A kérdező kommentje:
nekem meg morbidul sem vicces.. Jo, fel lehet fogni igy is, de ugy is, ahogy a tobbiek is irtak...
2012. febr. 7. 01:36
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!