Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Csak engem, vagy mást is...

Csak engem, vagy mást is megrémítene?

Figyelt kérdés

Az egész kérdés egy bizonyos ember személyiségéről fog szólni. (Én lány vagyok, ő fiú, ha ez számít valamit..) Nem ismerem, néhányszor beszéltem csak vele, és csak interneten. (Nem kell osztani, a kérdés nem erre vonatkozik). Szóval msnen, interneten velem iszonyatosan kedves, bár fura. Chaten beszéltem vele először, ahová felmentem, mert unatkoztam. Megismertem a profilképét, mert ismerem azt a helyet, így kezdődött a beszélgetés. Az elejét olyan "elérhetetlennek" tűnt, olyan tipikus nem tudom, de valami megfogott benne.

Mikor beszélünk nagyon kedves, aranyos, és ami nekem nagyon fontos, vagyis előnyös tulajdonság, hogy tud helyesen írni, amin meg is lepődtem, így, hogy chaten beszéltem vele. Mesélte, hogy a sulit elrontotta, mert nem volt szorgalmas, és most estire jár, de nem ez a lényeg. Szóval elrontotta a sulit, de tud hibátlanul írni(?).

Tök normálisnak tűnik, képeken is meg minden, ahogy velem beszél, meg ahogy nekem ír, de közben kiír személyes üzenetnek ilyeneket: pl. nekrofília... Rákérdeztem, nem úgy gondolja, és nem úgy érzi, és ne lepődjek meg, ha olyanokat ír ki... De emellett facebookra is másol sátánizmusról cikkeket, ami nekem ijesztőnek és betegesnek tűnik, de ahogy beszél, tényleg teljesen normális. Lehetne normális élete, mondjuk van is, csak furcsállom, hogy hobbija kb a chaton lógás, egyébként fényképez, de eddig több mint fél évet töltött összesen chat.hu-n(!!!!!!).

Az ilyen embereknek mi van a fejükben? Nagyon szimpatikusnak találom, meg minden, de persze csak beszélgetés szintjéről van most szó, semmi másról, csak nekem összeegyeztethetetlen, hogy ha csak azokat látnám, amiket kiír, kb letiltanám, és megijedek tőle, de ahogy egyébként beszél velem, teljesen normális és kedves.

Ami még fura, hogy érzelmeket sosem említett, mármint most ne menjünk ebbe bele, nem vagyok ilyen kocka, szóval tényleg ne jöjjön ezzel senki, csak mittudomén, mással más egy beszélgetés. Vele is el lehet hülyülni, meg olyan flört féle, de nem visz bele semmi érzelmet. Beszéltünk pl arról, hogy volt barátnője, meg minden, kérdeztem, hogy szeretted? Mondja igen, sajnos... Kb ennyi volt, amikor ilyen szóba jött, előtte meg nem tudom, valahogy szárazabb volt, mintha nem érintenék meg ezek a dolgok, meg mintha nem is érezne(?). Egyébként zeneileg, ha ez számít valamit, számomra hallgathatatlan ilyen üvöltős meg agyondobolós meg gitártépős zenéket hallgat, ami nekem szintén nyomasztó, és ijesztő...

Ismer valaki ilyen embert, vagy valaki ilyen? Mit éreztek? Melyik az igazi énetek? Az, aki nem fél kimondani SEMMIT, aki semmitől nem riad vissza(?), vagy akivel lehet dumálni, aki viccelődik és kedveskedik, és jóval emberibb?

2012. febr. 6. 22:55
1 2 3 4 5 6
 1/60 anonim ***** válasza:
76%
leírnád légyszi a keresztnevét? nagyon ismerős, ha a saját tapasztalatomból indulok ki, menekülj, amíg lehet!
2012. febr. 6. 23:18
 2/60 anonim ***** válasza:
79%

Nem mindent ertek pontosan, hogy tole idezed-e, vagy a Te velemenyedet irod? Pl. itt:"érzelmeket sosem említett, mármint most ne menjünk ebbe bele, nem vagyok ilyen kocka, szóval tényleg ne jöjjön ezzel senki, csak mittudomén, mással más egy beszélgetés"

Összbenyomasilag meg érzelmi fogyatékos. Tudod, vannak, akik ki is mondják: "az erzelmekkel csak baj van" - valahogy olyanforman, ahogy a betukkel van baja egy analfabetanak.

Erre rimel, hogy a satanizmus meg a nekrofilia erdekli. Ha zavarja, hogy egy emberben nem érti az erzelmeit, nem ért vele szót, nem tudja kiszamitani, akkor oylan dolgokkal erzi jol magat, amikbol hianyoznak az erzelmek. Az erzelmek megrémítik, mert csak rossz erzesekkel talalkozott, amikor eros erzelmei voltak. Erted.

2012. febr. 6. 23:20
 3/60 anonim ***** válasza:
100%
Az elsohoz: nekem is ez volt az elso gonodolatom, en is konkret szemelyekre gondoltam, és a végkovetkezteteés, hogy menekulj.:) Nem mert veszélyes, hanem mert tulsagosan kotodni fogsz hozza esetleg, és kozben meg ő nem tud Veled mit kezdeni, mert egy "erzelmes2 tipus vagy.
2012. febr. 6. 23:21
 4/60 anonim ***** válasza:

Ha valaki számodra bármi miatt is nyomasztó vagy ijesztő, akkor mit akarsz vele kezdeni? Nem kell túl sok kapcsolatban lenni olyan emberekkel!

A másik pedig, hogy aki chat függő, és fél évet lóg rajta, az nem normális. Szintén jobban tennéd, ha inkább normális emberek társaságát keresnéd.

2012. febr. 6. 23:36
 5/60 anonim ***** válasza:
100%

(első vagyok)

Én azért írtam, mert mi is így "találkoztunk", konkrétan érdekelte ez a két dolog, és egy csomó ideig semmilyen érzelmet nem mutatott. Csak a neten beszélgettünk, aztán találkoztunk, de mind csak barátilag, legalábbis részemről. Aztán hirtelen az egyik találkozó alkalmával kitört belőle minden, nem bírt meglenni a társaságom nélkül, úgy éreztem, hogy megfojt. Próbáltam megbeszélni, de nem ment, majd leépteni a "baráti kapcsolatot" "kedvesen", de az sem ment. Miután csúnyán eltűntem a netről/telefonról kijött többször a házhoz, öngyilkossággal fenyegetőzött, aztán azt mondta, hogy szeretné, ha olyan fájdalmat éreznék, mint amilyet ő.

Gyorsan leléptem, és egy ideje nem hallottam felőle, csak kaptam pár emailt, amire nem válaszoltam.

Akkoriban kis hülye voltam, megváltoztatnám a dolgokat, ha lehetne. Nagyon figyelj oda, és inkább a hozzád hasonló alakokkal beszélgess:)

2012. febr. 6. 23:37
 6/60 A kérdező kommentje:

De fura, hogy ő is értelmes. Mármint ha nem nézek utána, hogy miket írogat hová, csak beszélek vele, akkor kedves, jóindulatú, stb... De ez a nekrofília meg stb nagyon megijesztett... Mármint hogy egyáltalán váltottam egy szót is egy ilyen emberrel? De egyébként kedves tényleg, csak nem tudom, egyszerűen felzaklat... Amiket kiírogat pl facebookra, ott is, hát nem szégyenlős... Mármint semmi olyan, csak úgy kiírogat visszataszító(?) dolgokat is?! Nem tudom egyszerűen meghatározni, nem szeretnék idézni, csak egyszerűen tényleg nem tudom, hogy milyen az igazi énje, mert ha az, amit nekem mutat, akkor nagyon szerethető és kedves, de emellett ott van, hogy úr isten, hogy jut eszébe egyáltalán ez a hullás?!?!?! Szóval nem tudom összeegyeztetni, hogy ugyanaz a személy egyszerre ijesztő és talán vonzó is számomra...

Egyébként ezt a menekülést mire értettétek?:/ Én is ezt érzem, de tényleg, ahogy velem beszél, egyszerűen... Meg mikor pl a fotózásról beszél, vagy arról látok idézeteket, akkor megint egy másik arca, a normális... Meg mikor vmi csajról beszéltünk, aki bejött neki, meg a volt barátnőjéről, akkor is normális volt, még azt is mondta, hogy szerette...

Az meg a másik, ami egyszerűen lesokkol, hogy folyamatosan a gép előtt ül. Oké, én is szoktam gépezni, de nekem van hobbim is mellette, meg suli, stb. Jó, neki is van hobbija, de ne mondja már senki, hogy normális, hogy valakinek öt éve mindennapi programja és tennivalója, hogy a chat.hu-n lóg..........

2012. febr. 6. 23:37
 7/60 A kérdező kommentje:
De egyébként ez normális, hogy csak ilyen természetesen beszél a nekrofíliáról? Felhoztam azóta, mint szúrkálódás párszor, hogy érezze a súlyát, erre, hogy bocs, hogy így megrázott, meg hogy nyugi, elájulna ha látna egy hullát, csak hogy tetszik neki ez a szó, meg hogy oda mindig hülyeségeket írogat ki... De most komolyan, normális, ha egyáltalán ilyen dolgokról így vélekedik? Hogy ez tök természetes?!?! Vagy csak én vagyok ilyen kis érzékeny lelkű? Mert egyébként tényleg, amiket mesél, ezt a kockulást leszámítva teljesen normális...
2012. febr. 6. 23:40
 8/60 A kérdező kommentje:
A másik fura dolog még az volt, hogy hangoztatja, hogy idősebbnek gondolt engem, mert érettebbnek tűnök, és nem olyan vagyok, mint a korombeli "tinip*csák"... Eközben facebookon még régebben kiposzoltolt ilyeneket, hogy "térdelj le, és szeress", stb... Szóval így ez is tök ellentmondásos, hogy egyik oldalról érték az, hogy én pl nem vagyok olyan, mint sokan a korosztályomból, a másik oldalon meg ugyanúgy kirakosgat ilyeneket, ami nekem azt engedi feltételezni, hogy nem veti meg az ilyen dolgokat... Vagy ő is olyan, mint mindenki más, hogy ha van akit lehet ***ni, akkor hát miért is ne, mert lehetőség meg stb, de aki meg normális, azt kezeljük normálisan? Vagy mi?:S Komolyan nem tudok kiigazodni rajta..
2012. febr. 6. 23:43
 9/60 anonim ***** válasza:

nem normális, hányszor mondjuk még?

Attól, hogy valaki intelligens, még lehet elborult. Nem is tudom hirtelen hogy hívják azt a "betegséget" amikor valaki olyannak mutatja magát, mint amit épp látni akar a körülötte lévő tömeg, de közben néha előtör az elmebaja.

Írok neked privátot

2012. febr. 6. 23:44
 10/60 A kérdező kommentje:
Oké:|
2012. febr. 6. 23:46
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!