Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Csak engem, vagy mást is...

Csak engem, vagy mást is megrémítene?

Figyelt kérdés

Az egész kérdés egy bizonyos ember személyiségéről fog szólni. (Én lány vagyok, ő fiú, ha ez számít valamit..) Nem ismerem, néhányszor beszéltem csak vele, és csak interneten. (Nem kell osztani, a kérdés nem erre vonatkozik). Szóval msnen, interneten velem iszonyatosan kedves, bár fura. Chaten beszéltem vele először, ahová felmentem, mert unatkoztam. Megismertem a profilképét, mert ismerem azt a helyet, így kezdődött a beszélgetés. Az elejét olyan "elérhetetlennek" tűnt, olyan tipikus nem tudom, de valami megfogott benne.

Mikor beszélünk nagyon kedves, aranyos, és ami nekem nagyon fontos, vagyis előnyös tulajdonság, hogy tud helyesen írni, amin meg is lepődtem, így, hogy chaten beszéltem vele. Mesélte, hogy a sulit elrontotta, mert nem volt szorgalmas, és most estire jár, de nem ez a lényeg. Szóval elrontotta a sulit, de tud hibátlanul írni(?).

Tök normálisnak tűnik, képeken is meg minden, ahogy velem beszél, meg ahogy nekem ír, de közben kiír személyes üzenetnek ilyeneket: pl. nekrofília... Rákérdeztem, nem úgy gondolja, és nem úgy érzi, és ne lepődjek meg, ha olyanokat ír ki... De emellett facebookra is másol sátánizmusról cikkeket, ami nekem ijesztőnek és betegesnek tűnik, de ahogy beszél, tényleg teljesen normális. Lehetne normális élete, mondjuk van is, csak furcsállom, hogy hobbija kb a chaton lógás, egyébként fényképez, de eddig több mint fél évet töltött összesen chat.hu-n(!!!!!!).

Az ilyen embereknek mi van a fejükben? Nagyon szimpatikusnak találom, meg minden, de persze csak beszélgetés szintjéről van most szó, semmi másról, csak nekem összeegyeztethetetlen, hogy ha csak azokat látnám, amiket kiír, kb letiltanám, és megijedek tőle, de ahogy egyébként beszél velem, teljesen normális és kedves.

Ami még fura, hogy érzelmeket sosem említett, mármint most ne menjünk ebbe bele, nem vagyok ilyen kocka, szóval tényleg ne jöjjön ezzel senki, csak mittudomén, mással más egy beszélgetés. Vele is el lehet hülyülni, meg olyan flört féle, de nem visz bele semmi érzelmet. Beszéltünk pl arról, hogy volt barátnője, meg minden, kérdeztem, hogy szeretted? Mondja igen, sajnos... Kb ennyi volt, amikor ilyen szóba jött, előtte meg nem tudom, valahogy szárazabb volt, mintha nem érintenék meg ezek a dolgok, meg mintha nem is érezne(?). Egyébként zeneileg, ha ez számít valamit, számomra hallgathatatlan ilyen üvöltős meg agyondobolós meg gitártépős zenéket hallgat, ami nekem szintén nyomasztó, és ijesztő...

Ismer valaki ilyen embert, vagy valaki ilyen? Mit éreztek? Melyik az igazi énetek? Az, aki nem fél kimondani SEMMIT, aki semmitől nem riad vissza(?), vagy akivel lehet dumálni, aki viccelődik és kedveskedik, és jóval emberibb?

2012. febr. 6. 22:55
1 2 3 4 5 6
 11/60 anonim ***** válasza:
Ha László a keresztneve, és Revnek becézik, akkor fuss! o.o
2012. febr. 6. 23:55
 12/60 A kérdező kommentje:
Nem szerencsére. Meg egyébként még kérdezi, hogy vajon mit gondolok róla, meg hogy biztos megutáltam, stb... Még jobban megijesztettetek, mint amennyire eddig paráztam:|:D Egyébként utolsó, nem ő az, de elmesélnéd itt, vagy privátban, hogy mi volt a tapasztalatod bővebben?
2012. febr. 6. 23:58
 13/60 anonim ***** válasza:
inkább itt, ez engem is érdekelne :$
2012. febr. 6. 23:59
 14/60 anonim ***** válasza:
Holnap elmesélem, te inkább privátban mind a kettőtöknek! Ma már késő van, holnap suli... :D
2012. febr. 7. 00:04
 15/60 anonim ***** válasza:
...az a te nem tudom, hogy hogy került oda. :D
2012. febr. 7. 00:04
 16/60 anonim ***** válasza:

"Eközben facebookon még régebben kiposzoltolt ilyeneket, hogy "térdelj le, és szeress", stb... Szóval így ez is tök ellentmondásos, hogy egyik oldalról érték az, hogy én pl nem vagyok olyan, mint sokan a korosztályomból, a másik oldalon meg ugyanúgy kirakosgat ilyeneket, ami nekem azt engedi feltételezni, hogy nem veti meg az ilyen dolgokat..."

Ez is olyan erzelemmentes gesztus, inkabb a hatalomrol es megalazasrol szol.

Amit a masik élany irt, hogy kitort a sracbol, hogy szeretné, ha ő is olyan fajdalmat érezne, mint ő... benne van a pakliban.

2012. febr. 7. 00:05
 17/60 anonim ***** válasza:
Én is kérem privatban, koszi!
2012. febr. 7. 00:06
 18/60 A kérdező kommentje:

Ja, akkor menj csak:) Nekünk a havacska közbeszólt:D Holnap várom akkor a leveled egyébként. Köszi hogy segítettetek...

Egyébként még annyit szeretnék kérdezni, hogy oké, hogy nem normális, de akit "érdekelnek" ezek a dolgok, azok hódolnak is ennek a szenvedélynek? Mert nekem egyáltalán nem tűnik normális dolognak, de még viccesnek sem, hogy valaki "belső hangok hatására" megöli a saját húgát... Mert ugyebár ez az eset is a sátánizmushoz kapcsolódik...

De egyszerűen annyira nehéz elhinni, hogy ez a két ember egy és ugyanaz... Mikor a családjáról beszél, tök normális, meg úgy egyébként is... TELJESEN KÜLÖNBÖZŐ... De ezeknek az embereknek mi van a fejükben, tényleg?! Amúgy akkor találkozni tilos velük?

2012. febr. 7. 00:08
 19/60 anonim ***** válasza:
okés köszi, de el ne felejtsd :D
2012. febr. 7. 00:08
 20/60 anonim ***** válasza:

"tényleg nem tudom, hogy milyen az igazi énje, mert ha az, amit nekem mutat, akkor nagyon szerethető és kedves, de emellett ott van, hogy úr isten, hogy jut eszébe egyáltalán ez a hullás?!?!?! Szóval nem tudom összeegyeztetni, hogy ugyanaz a személy egyszerre ijesztő és talán vonzó is számomra... "

Mind a 2.

Olyan, mint a mesében a lencsekupac, hogy szét kell válogatni a jot es rosszat. A Vaszilisza-mesében meg mákot kell a hamubol kivalogatni: egyik része jo, értékes, gyógyító, másik meg haszontalan, halott.

Van a léleknek egy olyan érési folyamata, amikor pont az ilyen "lencsekupacok" vonzanak, mert meg kell tanulni szétválogatni.:) Ilyenkor érik meg az ember saját értékrendje.

2012. febr. 7. 00:09
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!