Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A 46 éves nagynénémet miért...

A 46 éves nagynénémet miért nem piszkálják hogy miért nincs férje, engem 23 évesen meg igen?

Figyelt kérdés
A nagynénémnek soha sem volt komolyabb kapcsolata. 40 évesen kapott észbe hogy gyereket akar, összejött egy akkor 26 éves pasival, együtt éltek kb 2 évet, szétmentek, és azóta is egyedül van (azelőtt is egyedül volt). Ő az egyetlen pasas akiről tud a család, mondjuk lehet hogy voltak neki rövidebbek, nem tudom. Engem folyton azzal piszkálnak, hogy "Ideje lenne már hogy legyen komolyabb kapcsolatod, egy pasit össze kellene már szedned". Mi az oka annak hogy engem ilyenekkel piszkálnak ő meg úgy jó ahogy van? Az hogy kb 20 évvel idősebb?
2012. febr. 1. 21:45
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg őt is piszkálták korábban, de már beletörődtek, vagy már fájó pont neki, és ezért nem emlegetik.
2012. febr. 1. 21:47
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem akarják, hogy te is hasonlóan járj, mint a nagynénéd.
2012. febr. 1. 21:49
 3/12 anonim ***** válasza:
70%
Majd ha te is 56 éves leszel,és nem lesz senkid,akkor már nem fognak piszkálni.Tuti hogy fiatalabb korában neki is mondogatták a szokásos szöveget..
2012. febr. 1. 21:50
 4/12 anonim ***** válasza:
91%
bocsi.46 éves leszel
2012. febr. 1. 21:51
 5/12 anonim válasza:
72%

Nem vagy egyedül! Nekem ugyanezzel jönnek a rokonok! A legújabb az hogy buznyák vagyok.

33/F

2012. febr. 1. 21:52
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Mert vannak emberek akiknek az egyetlen örömet jelenti -a saját kiüresedett életükben-, hogy más életébe beleszóljanak. Ha lenne férjed azért piszkálnának, hogy mikor lesz gyerek. Ha lenne gyerek akkor azért mikor jön a kistestvér...stb A nagynénéd valószínüleg nem reagált ezekre ezért leszálltak róla. Most te vagy az aktuális célpont.
2012. febr. 1. 21:57
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Az is lehet, hogy látják, hogy nyitott lennél egy kapcsolatra, vagy legalább érdemes rá, és a reményüket ilyen fura módon adják elő. A nagybátyámnak nincs felesége, de még mindig mondják neki, hogy jó lenne, ha lenne neki. Ő most 50 éves. Én is szeretném, ha boldog lenne valakivel, akivel megöregedhet!
2012. febr. 1. 22:09
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Mert könnyebb egy fiatalt piszkálni ezzel, mint egy olyan egyént, aki már koránál fogva is nehezebben támadható. Ilyen az emberi természet...
2012. febr. 1. 22:10
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Na ja. Meg az is bejátszik, hogy egy fiatalabbnak könnyebb osztani az észt mert gyereknek nézik a nagynénédnek meg nyilván nem mernek beszólni a kora miatt sem, meg gondolom meg tudja magát védeni.

Ha valaki okoskodik kérdezd meg tőle állja-e a lagzi árát meg a gyerek nevelés költségeit. Ezután valószínűleg befogják a szájukat.

2012. febr. 1. 22:13
 10/12 anonim ***** válasza:
Mert nálad még van esélye a gyereknek/"unokának".
2012. febr. 2. 05:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!