Akik piszkálják valamelyik osztálytársukat, miért teszitek?
Szia!
A mi osztályunk UTÁL egy osztálytárs lányt.
Azért mert mindenkit LEOLT TRÁGÁR MEGJEGYZÉSEKET TESZ A SZÜLEINKRE VEREKSZIK.
És kur*va nagy a pics*ja.
És 3 percenként másik fiuba lesz szerlmes.
Ráadásul ő egy tipikus DAGADT RINGY¸¸Ó ....
Azért,mert így akarnak menőnek látszani a többiek előtt
kiszemelnek egy gyengébb gyereket,és rászállnak
Nekünk anno volt a suliban egy csaj,aki mindig fenn hordta az orrát,enyhén szólva elég beképzelt volt,és mi néha emlékeztettük rá,hogy ő sem ér többet nálunk.
ő azért más kategória
megérdemelte,mert mi sohasem piszkáltunk ok nélkül senkit se
Engem sokáig piszkáltak általános iskolában mert csendesebb kicsit visszahúzódóbb vagyok.
Az osztályból vagy 3 fiú piszkált, cikizet. De volt , hogy még betársult pár évfolyamtárs.
Volt, hogy sírva mentem haza.
Most meg ugye gimis vagyok, itt szerencsére normálisabbak és nem szólogatnak be. :)
15/L
Én szekálni nem szoktam senkit sem csak úgy poénból, de ha valakit nagyon utálok (okkal) akkor néha szoktam oltogatni elég durván is.
Engem viszont szoktak szekálni méghozzá azért mert (természetesen) szőke a hajam. Ebből az következik hogy én állítólag egy hisztis, hülye, p*csa vagyok amiért a fiúk folyamatosan teszik a szebbnél-szebb "ajánlatokat". -.-"
Nem értem miért lettem lepontozva...
Csak választ adtam a kérdésedre.
mert nem lehet vele beszélni,mindig hülyeségekről beszél...már ha megszólal...és olyanokon röhög,amin normális ember nem. pl egyszer odatettem elé az ujjamat,és elkezdett röhögni...
most mondd, hogy normális
Hát nálunk az osztály 2 részre oszlott..
Mi meg a ..többiek..
A "többiekben" van egy lány..full szőke egy r** 13 évesen az innen 120 km-re lakó fiújához buszozott és nála 'aludt'..
És emlegetjük neki általában hogy na mi van a D..-val?? Meg mi magunk között megbeszéljük hogy mi lesz nagy korában :P De mondjuk ugyan úgy vissza kapjuk.. Na mind1 is szóval a kérdésedre válaszolva: Mert 13 éves létére egy prosti (ugye milyen szépen fogalmazok?! :$)
Ugyanmár, egy ilyen kérdésre szerinted kapsz rendes választ, olyanoktól akik tényleg b.szogatnak rendesen valakit? Nem akarják, hogy lepontozzák...
Amúgy nálunk 1 fiút b.szogatnak/b.szogatunk nagyon. Rajta kívül az összes fiú, + mi 3an, lányok. A fiúk nagyon durván, miket csinálnak vele úristen. :DD Nem írok részleteket, könnyen felismernének. Ez az osztályunk titka marad. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!