Játszótéren a szülők miért piszkálják a pk*-sokat?
Figyelt kérdés
Azzal pattognak hogy jaj ezt látják a gyerekek és mi van ha utánozzák? Bocs. Ha a gyerek elkezdi utánozni az nem a ps-sok hibája hanem a szülő nevelési módszerének a teljes kudarca... Nektek mi a véleményetek?
*pk:mikor minden félét átugrálnak, szaltóznak és egyéb akrobatikus trükköket produkálnak.
2010. okt. 6. 18:38
1/20 anonim válasza:
Én ismerek pk-sokat, de nekik legalább van annyi eszük, hogy ne a kisgyerekek előtt csinálják. A kisgyerek utánozni próbálhat, ez természetes, és nem a szülők hibája...Járjatok ki inkább este fele, amikor már nincsenek a játszótéren, vagy menjetek máshova...
3/20 anonim válasza:
Szerintem a ti szüleitek csesztek el valamit a nevelésetekkel...játszótér...vágod mi az?gyerekeknek való, azért van ott csúszda, hinta, mászóka...és képzeld, nekem sem tetszene, ha idétlen tinédzserek ezt csinálnák itt a játszótéren!
4/20 anonim válasza:
Egy kisgyerek úgy tanul, hogy utánozza azt, amit lát. És ez ahogy előttem is írták, nem a gyerekek hibája, ez ösztönös. Jó vicc lenne, ha erről megpróbálná valaki leszoktatni a gyerekét!
Nekem az a véleményem, hogy használhatnád az eszedet, és mehetnétek máshová.
5/20 A kérdező kommentje:
Igen az idétlen tinédzserek olyanokat csinálnak a játszótéren olyanokat csinálnak amit a kedves szülők soha nem értek el és nem is fognak az életükben...
2010. okt. 6. 18:47
6/20 anonim válasza:
Azért, mert nem tetszik nekik, amit ott művelnek a gyerekek szeme láttára. Erre a kérdés feltevése nélkül nem lehetett rájönni ugye?
7/20 anonim válasza:
6-7 felé menjetek mikor már a kicsik otthon vannak nem a játszó téren.
8/20 A kérdező kommentje:
Mellesleg ha egy kisgyerek lát egy bolti rablást, akkor fogja a vízipisztolyát és ő is megkísérel egyet nem?
2010. okt. 6. 19:05
9/20 anonim válasza:
Igen, képzeld, lehet elsüt egy olyat is, mintha kirabolná a boltot...Babákkal azt csinálják, amit a szülőktől látnak, hogy hogy bánnak a gyerekekkel.(kislányok konyhásat, fiúk rendőröset, autósat, stb.)de tudod mit?a te begyöpösödött tinédzser agyadnak hiába mond akármit az ember, nem fogod fel!!!!még jó, hogy nem minden tini olyan, mint te...
10/20 anonim válasza:
Kérdező! Minek teszel fel itt kérdést? Kitartasz az álláspontod mellett és kötözködsz. Menjél ugrándozz tovább a játszótéren és hallgasd a kritikát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!