Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Játszótéren a szülők miért...

Játszótéren a szülők miért piszkálják a pk*-sokat?

Figyelt kérdés

Azzal pattognak hogy jaj ezt látják a gyerekek és mi van ha utánozzák? Bocs. Ha a gyerek elkezdi utánozni az nem a ps-sok hibája hanem a szülő nevelési módszerének a teljes kudarca... Nektek mi a véleményetek?

*pk:mikor minden félét átugrálnak, szaltóznak és egyéb akrobatikus trükköket produkálnak.

2010. okt. 6. 18:38
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
32%

Sosem értettem mi a fenét keresnek a tinik a játszótéren????

Mászókázni akartok?Mert ha nem akkor semmi keresni valótok ott.

Nem lennék meglepve ha egy felbőszült szülő,egyszer meggyepálna,de megérdemelnéd.

Én is voltam tini és mi is lógtunk lent,de nem játszótéren.Mindegy,legkésőbb ha lesz gyereked majd megérted.

Még jó hogy vannak olyan játszóterek amiket zárnak este 8-kor.

2010. okt. 6. 19:15
 12/20 anonim válasza:
50%
Sztem nem az a baj, hogy játszótérre mentek, hanem, hogy akkor amikor ott vannak a kisgyerekek. Utolsó: a pk-soktól semmi baja nem lesz a játszótérnek, ha normálisan csinálják...
2010. okt. 6. 19:18
 13/20 anonim ***** válasza:
79%

Pattog a jégen a nyúlbogyó:)))

Azért, mert ügyes vagy, azt gondolod, többet tettél le az asztalra, mint más emberek?

Drága, ha igazán jó akarsz lenni abban amit csinálsz, akkor tanulj alázatot, mert anélkül csak egy nagyképű hülyegyerek leszel, aki egyfolytában azon fog jajgatni, hogy őt mindenki csak bántja.

Ha meg van tehetséged élj vele, ne visszaélj. És vajon miért olyan nehéz megérteni, hogy tis úgy tanulsz, hogy utánzol. Kíváncsi lennék, hogy kezdted, egyből kitaláltál mozgásformát, vagy valakitől láttad, és azt gyakoroltad?

Ugye-ugye. Az utánozás, mint tanulási forma még a mai napig is él, csak hogy tudd.

Korábban is írtam, használd az eszedet:)

2010. okt. 6. 19:49
 14/20 anonim ***** válasza:
30%
Hát szerintem lesz baja a játszótérnek tőlük,biztos nem az 1 évesek firkálják össze ,törik el a játékokat.Hanem azok a nagy lovak akik ott lógnak.
2010. okt. 6. 19:54
 15/20 anonim válasza:
Azt írtam, hogy ha normálisan csinálják. A firkálás már más. A játékok pedig nem törhetnének össze, főleg az alapján amit én láttam...Ugrálnak, hülyéskednek, elvannak, de kárt nem szoktak okozni. És nem azt mondtam, hogy nincs pár hülye aki szétszedi, meg összefirkálja, de nem feltétlen a pk-sok.
2010. okt. 6. 20:07
 16/20 anonim ***** válasza:

Most miért is vitázunk?

Egy idióta kérdés miatt?

Na én ebbe nem megyek bele.

Minden jót.

2010. okt. 6. 20:12
 17/20 anonim ***** válasza:
45%
leszel még TE is szülő és majd csak vered a fejed a falba hogy mennyire lúzer vagy mert nem tudod megnevelnei a gyereked! Remélem majd emlékszel ezekre a szavakra ha kezdben tartod első gyereked.
2010. okt. 6. 21:21
 18/20 anonim ***** válasza:
44%

Én ilyet még sosem láttam, úgy képzeljem egy csapat tini bemegy a játszótérre és ott ugrabugrál, akrobatikus trükköket csinál? Mondjuk én biztos nem szólnék, mert a röhögéstől nem tudnék. Játszótéri ugrabugra tiniként, hát ez nagyon gáz.

Egyébként pedig, igen a gyerek utánozza amit lát, akár a bolti rablást is. És mivel anyukának lehetnek szükségletei (ld pisilés, kakilás- nem beszélve az egyéb teendőkről) így nem lehet 24 órás teljes felügyeletet biztosítani és bizony egy gyereknek eszébe juthat, hogy kipróbálja a pk-t.Nem azért mert rosszul nevelt, hanem mert nem tud előre gondolkozni. Hiszen még te sem tudsz egy ilyen egyszerű kérést felfogni ésszel (ne csináld, mert baj lehet belőle) mit vársz egy kisgyerektől? És most anyuka magyarázza a két évesnek, ugrálj csak, hátha te is egy ilyen ütödött tini leszel, aki játszótereken ugrabugrál és azt hiszi ő egy akrobata.

2010. okt. 7. 00:17
 19/20 A kérdező kommentje:
Hát ha te kinevetsz valakit mert csavart szaltókat ugrik akkor nagyon súlyos gondok vannak az értékrendjeiddel. Szerinted gáz? Inkább szúrjon heroint valami pudvás aluljáróban?
2010. okt. 7. 17:24
 20/20 anonim ***** válasza:
azt legalább nem látom és valóban szerintem nevetséges dolog, ha valaki az utcán ugrik csavart szaltót, nem lennék meggyőződve róla, hogy épelméjű (és szerintem nem is az)Mindennek meg van a helye és ideje.
2010. okt. 7. 20:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!