Kisebb (1,5-2 éves) gyerkőcöt beengeditek a játszótéren a homokozóba?
Van a közelben ilyen is-olyan is. Aminek kerítése van ,szét van barmolva a zár a kapun... Tehát mintha nem is lenne.
Nedves törlő van nálam is mindig,de azért egy óvatlan pillanatban megkóstolhatja a homokot,amilyen kis mindenevő.. És gondolom ezeket a homokozókat a cicák is "megtisztelik". :S
Ezen már én is gondolkodtam, hogy hol fog homokozni a fiam bár még nekünk van időnk (még most 4 hós) Itt nálunk rengeteg eu-s játszóteret csináltak mostanában, persze mind el van kerítve, de homokozó nem mindegyikben van. Nem szoktam kutyákat látni, mondjuk lehet, hogy este járják a "suhancok" amikor én már nem mozgok lent. De bármennyire is el van kerítve, a macskák ugyanúgy járkálhatnak.
(lakótelepen lakunk panelban mi is)
Én is itt nőttem fel, nem volt ilyen eu-s játszótér, tele homokozóval, el sem volt kerítve, mégis felnőttünk. Rengeteget homokoztunk, tele volt a játszó mindég. Akkor nem voltak macskák meg kutyák? Ez olyan fura....
Ja, unkotesómmal a nagymamámnál homokoztunk, ahol a tyúkok szabadon kóricáltak a homokozóban is... mondjuk akkor már nagyobbak voltunk.....
Szóval ez jó kérdés.
az én lányom 12,5 hónapos és már többször voltunk játszótéren, ült a homokban, vizsgálgatta stb...
enni még nem evett belőle:-))
Ez is "új" EU-s játszótér ahová járunk,kerítés is van,de az ugye egy cicusnak nem akadály. Beletévedt már a homokozóba a legény,de nem érdekelte különösebben. Sőt,inkább mintha zavarta volna a homok. Ami meglepő mert az apró kavicsokban szeret turkálni. :D De az a gyanúm majd megszereti azt is. :D
Köszönöm a válaszokat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!