Mért van hogy barátnőmet kiközösítik az egész suliból mert csendes mindig piszkálják csúfolják ez miért van?
Ha szólna bármit is, csak még jobban piszkálnák, mert tudják, hogy idegesíti.
Nagyon sok gonosz gyerek van sajnos.
Miért nem szeretik a tanárok?
Nagyon sajnálom a barátnődet!
Nekem is volt egy osztálytársam akit csúfoltak,piszkáltak,mert nem úgy öltözködött mint mi,zsíros volt a haja,csendes volt...Én szeretem őt(mint barátot),én nem azt látom,hogy mik a rossz dolgai,hanem hogy mik a jók.Jó a humora,kedves,okos lány.Én sem értettem miért kell kiközösíteni azért mert kívülről más mint mi...
Röhögtek rajta,papírzsebit szaggattak szét és az órán rádobálták a hajára...Remélem a középiskolában jobban fogja érezni magát!
aki valahogy kilóg, azt mindig kiközösítik
valamennyire csapatban kell gondolkodni,, nem szabad magadat kihúzni mindenből, többiektől elkülönülni, esetleg lenézni
még munkahelyen sem
új suli, új közösség, több érdeklődés a többiek iránt, sok humorral, ez a jelenlegi veszett fejsze nyele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!