A 46 éves nagynénémet miért nem piszkálják hogy miért nincs férje, engem 23 évesen meg igen?
Persze hogy nem piszkálják, 46 évesen már elég nyilvánvaló hogy nem lesz gyereke, neked viszont még hosszú ideig bármikor lehet.
Egyébként nem értem, én 45 éves vagyok, nem akartam gyereket, de soha nem piszkáltak e miatt, megjegyzéseket és kérdéseket sem kaptam. Persze az ismerősök tudtak a családi előéletemről, talán ezért.
Köszi a válaszokat.
Van neki gyereke, attól a bizonyos 26 éves pasitól született egy kisfia. Kb ahogy megszületett a gyerek szét is mentek (kidobta a lakásából a pasit). Csak olyan idegesítő, hogy "Ugye tudod hogy ki fogsz futni az időből?" Jó, tényleg lehet benne valami, mert aki korban szóba jöhetne (25-30 közöttiek) azok már nagy részben hosszú ideje tartó kapcsolatban vannak: eljegyzések, házasság, néhol gyerek, de azért annyira szerintem nem vagyok még lemaradva...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!