Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A 46 éves nagynénémet miért...

A 46 éves nagynénémet miért nem piszkálják hogy miért nincs férje, engem 23 évesen meg igen?

Figyelt kérdés
A nagynénémnek soha sem volt komolyabb kapcsolata. 40 évesen kapott észbe hogy gyereket akar, összejött egy akkor 26 éves pasival, együtt éltek kb 2 évet, szétmentek, és azóta is egyedül van (azelőtt is egyedül volt). Ő az egyetlen pasas akiről tud a család, mondjuk lehet hogy voltak neki rövidebbek, nem tudom. Engem folyton azzal piszkálnak, hogy "Ideje lenne már hogy legyen komolyabb kapcsolatod, egy pasit össze kellene már szedned". Mi az oka annak hogy engem ilyenekkel piszkálnak ő meg úgy jó ahogy van? Az hogy kb 20 évvel idősebb?
2012. febr. 1. 21:45
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Persze hogy nem piszkálják, 46 évesen már elég nyilvánvaló hogy nem lesz gyereke, neked viszont még hosszú ideig bármikor lehet.

Egyébként nem értem, én 45 éves vagyok, nem akartam gyereket, de soha nem piszkáltak e miatt, megjegyzéseket és kérdéseket sem kaptam. Persze az ismerősök tudtak a családi előéletemről, talán ezért.

2012. febr. 2. 06:20
 12/12 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.

Van neki gyereke, attól a bizonyos 26 éves pasitól született egy kisfia. Kb ahogy megszületett a gyerek szét is mentek (kidobta a lakásából a pasit). Csak olyan idegesítő, hogy "Ugye tudod hogy ki fogsz futni az időből?" Jó, tényleg lehet benne valami, mert aki korban szóba jöhetne (25-30 közöttiek) azok már nagy részben hosszú ideje tartó kapcsolatban vannak: eljegyzések, házasság, néhol gyerek, de azért annyira szerintem nem vagyok még lemaradva...

2012. febr. 2. 15:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!