Reggel engem a telon a "szundi"-funkció, ami többször ébreszt, üzemmódban ébredek. A párom megtiltotta. Vélemény?
nekem nagyon nehezemre esik, ébresztő megszólalásával rögtön kipattanni az ágyból, ezért 10 percenkét állítom az ébresztőt, tehát 3 szor ébreszt a telom és halkan és egyből kinyomom, tehát nem hosszasan zeng.
A párom kiborult, hogy nem vagyok rá tekintettel, ő még olyankor aludna, meg sorolhatnám.
és kötelez arra, hogy egyszer ébresszen a telom és utána keljek fel.
most bárki, aki nehezen ébred minden reggel, kipattanna az ágyból a párja kedvéért?
vagy úgy kérdezem: változtatna bárki az ébredési szokásain a párja kedvéért ha az igen nehezére esik, tehát nem holmi könnyen megtehető dolog a részéről?
Igen,mert ez nem normális.A másik aludna,te meg megszólaltatod a telót mire visszaaludna végre.
Bár mi egyszerre kelünk,de párom is régen igy ébredt ahogy te.Nekem nagyon zavaró,hogy bár 6:30kor elég ébredni,ő 6:10től ébreszti magát,ezzel elvesz tőlem is 20 percet.
Nehezen,de megszokta hogy 6:25kor pittyeg a teló,és 6:30kor kimászunk együtt az ágyból.De ehhez kellett hogy egszer falhoz vágjam mérgemben a hülye telefonját a korai ébresztő miatt.
Én is "szundizok" és őt nem zavarja.
Van erre egy idézet:
Ha arra születtem volna, hogy kipattanjak az ágyból, kenyérpiritóban aludnék. xDD
Ahogy 8-57 mondta: egyből kidobni a szemetet, SZAKÍTANI, nem érti meg, hogy te mit akarsz?
Jézussssssom.
Tegyük fel a másik fél szemszögéből a kérdést:
A barátnőm 6-ra jár dolgozni,én 8ra.Ő 4:30kor ébred először,utána 4:40,és 4:50,és engem felébreszt folyamatosan,pedig alhatnék még.Mire beérek dolgozni,hulla fáradt vagyok,nem tudok koncentrálni a tárgyalásokon,miattam vesztett a cég milliókat,igy hamarosan ki fognak rúgni.De ha nem tudom kialudni magam,nem tudok koncentrálni.A barátnőm nem érti meg,hisz ő egyszerű összeszerelő egy gyártósoron,nincs felelőssége.Aztán még ha hazaér,azon is zsörtölődik,miért nem segitek a házimunkában,hanem zsörtölődök a nap miatt.
De majd meglátjuk mit fog szólni ha az ő minimálbéréből kell fenntartani egy nagy családi házat.
Szerintetek nagy kérés hogy ne ébresszen fel hajnalok hajnalán?
Tudnék én is tovább aludni, de inkább úgy vagyok vele, hogy ne zavarjam a páromat, inkább egyből felkelek, ha megszólal az ébresztő!
Ez így normális, mert szeretem őt!
De mivel ő is szeret, nem hánytorgatná fel, hogy ha esetleg mégis úgy ébrednék, hogy előtte többször kinyomom a szundit!
Kompromisszumok az együttéléshez tartoznak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!