Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért ilyen buta és unalmas a...

Miért ilyen buta és unalmas a fiatalok többsége?

Figyelt kérdés
A legtöbb fiatal bulizik, iszik és tök egyformán öltözködnek. Semmi egyéniségük nincs. Mi néhány ismerőssel zenélünk verset írunk, de suliban hülyének néznek minket ezért. ők csak hülyéskednek isznak és berúgnak, és nem is olvasnak. Miért ilyen a legtöbb fiatal, és hol lehet olyan különleges embereket találni, mint én?
2011. aug. 21. 15:52
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 81/84 anonim ***** válasza:
háháháhááá=)) vicces. itt az egyetlen hülye te vagy, mert mindenkit kritizálsz, MINTHA te olyan tökéletes lennél, és a "legtöbb fiatalt" lenézed, mert te olyan különleges vagy, mert verseket írsz, és zenélsz, amik igenis tökéletesek kell legyenek, ahhoz, hogy így fenn hordhasd az orrod, de te még meg se mered mutatni őket, vicces:))
2011. szept. 1. 21:47
 82/84 anonim válasza:
Te egy tökéletes ember vagy? És inteligens? Kétlem! Melyik okos és értelmes ember használ olyanokat, hogy ":D" "sztem" "XD"? Jó, elhiszem hogy inteligens vagy és tisztába vagy a képességeiddel, de ha belemerülünk az apróságokba, te csak egy elmezavarodott vagy. Üldözési mániád van, közben meg itt játszod a magabiztost? Lehet skizofrén vagy vagy nem tudom, de ez nekem furcsa.
2016. szept. 9. 22:01
 83/84 anonim válasza:
De nem kötök beléd! Vedd úgy, hogy az előző valaszt ki se irtam!! Kész, letöröltem! Nem vagy elmezavarodott, nem vagy skizofrén. De tényleg! Nem ismerlek, ebből a kérdésből nem derül ki az életed. Elnézést, hogy itt most össze vissza variáltam, csak nem akartam konfliktust. Na, ezt megbeszéltük, mostmar szerintem hagyjuk egymást békén (habár te eddig is békén hagytál, de mindegy).:) Szóval az előző válasz meg se történt! Visszavontam:).
2016. szept. 9. 22:33
 84/84 anonim válasza:
Az előző válasz (amelyben vissaszivtam az az előtti válaszom) az arra a válszra vonatkozott, amikor megkérdőjelezem, hogy melyik inteligens ember használ olyan szót, hogy "Xd" "Sztem" . Én csak letisztáztam ezt, mostmár tényleg. :)
2016. szept. 9. 22:44
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!