Miért ilyen buta és unalmas a fiatalok többsége?
Azt sem tudja miket irogat....Nekem ezt írta:
"Meg az Xd-zés is arról árulkodik,h marha értelmes vagy. "
kicsicsillag....számtalan mondatodban használtad az XD-t....(szánalmas)
Nem csodálom, hogy mindenkit unalmasnak tartasz....nincs még egy ilyen öntelt, beképzelt, kötözködő, okoskodó kis hólyag a korosztályodban, az biztos....
Valószínűleg tévedtem azzal kapcsolatban, hogy ezt valaha is kinövöd....nem nem fogod....És igen, azt is írtam, hogy barátaid száma csaknem egyenlő a 0-val valószínűleg....még mindig tartom magam hozzá XD
Kérdeznék valamit! Ezért tartod magadnak különlegesnek mert verset írsz? Vagy mert zenélsz?....Csak ennyi? Őszintén leszarom, hogy mit csinálsz szabadidődben. Majd ha leteszel valaha valamit is az asztalra, ami számít is, akkor megengedheted magadnak, hogy fennhord az orrod....vagyis még akkor sem, mert a normális ember, olyan helyzetben is szerény marad...Mindegy, végül is a te dolgod mit csinálsz, meg hogyan marod el magad mellől az embereket....sok szerencsét hozzá.....
Ja és ha már annyira művelt vagy, biztos ismered ezt az idézetet:
"A boldogtalan ember egoista, dühös, igazságtalan, kegyetlen, és még az ostobánál is kevésbé hajlamos embertársai megértésére."
/Ui.: Teljesen nyugodtan írtam ezt a pár sort, mert nem érsz te annyit hogy felhúzzam magam rajtad....és remélem egy ilyen kis hülyén, más sem idegesíti fel magát XD/
D-t használtam sok mondatomban, Xd-t max. egy-két helyen, te idióta. (szemészet)
Ki mondta,h mindenkit unalmasnak tartok?:D Másold már be, hol írtam ilyet. Szeretek kiforgatni mások szavait ?:) A kérdésben is az szerepel,h többsége, olvass el többször vmit, ha nem vagy képes felfogni,h mit jelent :D Leírtad,h szted nincsenek barátaim, én meg leírtam,h vannak. Írd még 100x, h nincsenek barátaim, akkor biztos úgy lesz :P A többit is már 20x megválaszoltam, sajnálom,h még mindig nem fogod fel. Most akkor javítsam ki a helyesírási hibáidat?:) fennhorDD az orrod, két d:P stb. Biztos rövidítettél, ugye ?:) Szokásos sértegetés blablabla. Fontos volt most is hozzászólnod, gyökérke :)
Legközelebb akkor válaszolok, ha vmi értelmeset is tudsz írni, és nem írsz olyat, amire már 6x válaszoltam, te f@szkalap :P
Ezzel sokat nőttél a szemünkben, picikém.. =) Fontos volt ilyen trágár választ írnod. Na de sebaj, az értelmesebb emberek megbocsátanak neked, ne félj. =)
De ha vannak barátaid, akkor mi a probléma? (És zárójelben hozzátenném, hogy nem vagy különleges, sőt sok alkoholista magasabb színvonalon jár nálad.)
„Miért ilyen buta és unalmas a fiatalok többsége?”
A hozzászólásaid alapján a fiatalok többségéhez tartozol te is.
Na csak ki tudtam csikarni belőle, amit valójában szerettem volna....
Ha támadás éri az embert, akkor mutatja ki valójában az igazi énjét....
Bemesélheted te magadról, hogy művelt vagy, de az utolsó kommentedből minden lejön....azt szokták mondani, hogy a kis szókincsű emberek használnak trágár szavakat, mert nem tudják máshogy ki fejezni magadat...nem vagy te művelt, te is ugyanúgy beletartozol a tömegbe úgy ahogy a többiek...max. kitűnni akarsz közülük.....sajnálom...nem megy ...
Ja és csak azért is XD XD XD
Óóó mindenki csak negatív kritikákat ír szegénynek, kivétel nélkül:)))
Óó kérdező, én is különleges vagyok, na mit szólsz??
„Miért ilyen buta és unalmas a fiatalok többsége?”
A hozzászólásaid alapján a fiatalok többségéhez tartozol te is.”
Igen, káromkodtam, ezért buta vagyok :D Észlény. Még jó,h te okos vagy, hülyegyerek :):P
„Na csak ki tudtam csikarni belőle, amit valójában szerettem volna....
Ha támadás éri az embert, akkor mutatja ki valójában az igazi énjét....
Bemesélheted te magadról, hogy művelt vagy, de az utolsó kommentedből minden lejön....azt szokták mondani, hogy a kis szókincsű emberek használnak trágár szavakat, mert nem tudják máshogy ki fejezni magadat...nem vagy te művelt, te is ugyanúgy beletartozol a tömegbe úgy ahogy a többiek...max. kitűnni akarsz közülük.....sajnálom...nem megy ...
Ja és csak azért is XD XD XD”
Aha, csak ez volt a célod,h káromkodjak, haha. Kár,h ezt csak most említed, Bélus :D
Vergődj csak, tucatemberke :P Azzal meg ne foglalkozz,h mennyi öngólt rúgtatok itt. Élj abban a hitben,h igazad volt,. gondolom, este erre fogsz önkielégítést is végezni:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!