Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért ilyen buta és unalmas a...

Miért ilyen buta és unalmas a fiatalok többsége?

Figyelt kérdés
A legtöbb fiatal bulizik, iszik és tök egyformán öltözködnek. Semmi egyéniségük nincs. Mi néhány ismerőssel zenélünk verset írunk, de suliban hülyének néznek minket ezért. ők csak hülyéskednek isznak és berúgnak, és nem is olvasnak. Miért ilyen a legtöbb fiatal, és hol lehet olyan különleges embereket találni, mint én?
2011. aug. 21. 15:52
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/84 anonim ***** válasza:

„A drágalátos kérdezőtől megkérdezném, hogy mi a véleménye az önkritikáról. Igazán adhatna magáról egy REÁLISAT”

„Van önkritikám, és tudom, h egy unalmas tucatemberke vagy, ezért vergődsz itt :P”

Szövegértelmezés! Mégis miért vergődne? Csak egy kérdést tett fel neked, amire egy értelmes választ várt:).

2011. aug. 31. 11:19
 72/84 A kérdező kommentje:

""A drágalátos kérdezőtől megkérdezném, hogy mi a véleménye az önkritikáról. Igazán adhatna magáról egy REÁLISAT”

„Van önkritikám, és tudom, h egy unalmas tucatemberke vagy, ezért vergődsz itt :P”

Szövegértelmezés! Mégis miért vergődne? Csak egy kérdést tett fel neked, amire egy értelmes választ várt:).""

Milyen szövegértelmezés, te barom ?:) Mit értelmeztem félre? Van önkritikám, de tudom,h okosabb vagyok, mint a legtöbb ember :P.Ahhoz képest ,h vki írta,h nem érdekli a véleményem, elég sokat vitatkozott itt:D.

2011. aug. 31. 12:17
 73/84 anonim ***** válasza:

ez most csak egy példa volt a sok közül a te szövegértelmezéseidre:))

írod itt, hogy "egy unalmas tucatemberke vagy, ezért vergődsz itt :P”

Feltesz egy normális kérdést, és ez neked "vergődés"?

és az jött le a sok válaszodból, hogy nincs jó önkritikád, bocs, és azért nem érdeklik a véleményeid másokat, mert sz.rok és értelmetlenek;).

2011. aug. 31. 16:21
 74/84 anonim ***** válasza:

Na tudod mit? Küldjél át linken a híres és tökéletes "verseidből", "zenéidből", amitől úgy el vagy szállva, és különbnek tartod magad mindenkitől!:)) mert azzal, hogy itt kritizálsz mindenkit, semmire se mész, bizonyítsd hát be, hogy van okod arra, hogy elvagy szállva magadtól.

u.i: ha nem küldesz, akkor mi, válaszolók, nem csak hülye, beképzelt majomnak fogunk tartani, de még gyávának is!

üdv. egy lány, aki ért a művészethez.

2011. aug. 31. 16:31
 75/84 anonim ***** válasza:

Ahhoz képest ,h vki írta,h nem érdekli a véleményem, elég sokat vitatkozott itt:D."

ahhoz képest, hogy nem fogadod el mások véleményét, te is elég sokat vitatkozol itt:D...hiába

2011. aug. 31. 16:32
 76/84 bitangbigtank ***** válasza:
Egy remek fórumtrollal van dolgunk nem többel \o/ De remek időtöltés.. Legalább a jót lehet virulni a trollon :D
2011. aug. 31. 17:37
 77/84 anonim ***** válasza:
bitangbigtank, sztem ennyire nem unatkozhat valaki:)) s ha mégis, biztos kap jobb elfoglaltságot is:D vagy mégsem;))?
2011. aug. 31. 17:43
 78/84 bitangbigtank ***** válasza:
Nagy az Isten állatkertje
2011. aug. 31. 19:48
 79/84 A kérdező kommentje:

"Na tudod mit? Küldjél át linken a híres és tökéletes "verseidből", "zenéidből", amitől úgy el vagy szállva, és különbnek tartod magad mindenkitől!:)) mert azzal, hogy itt kritizálsz mindenkit, semmire se mész, bizonyítsd hát be, hogy van okod arra, hogy elvagy szállva magadtól.

u.i: ha nem küldesz, akkor mi, válaszolók, nem csak hülye, beképzelt majomnak fogunk tartani, de még gyávának is!

üdv. egy lány, aki ért a művészethez.”

Írtam ilyet, h sztem tökételes ?:D. Kritizálok mindenkit? Csak titeket itt, mert butákok vagytok:D Gyávának fogtok tartani, jujj. Idióta :D

„”Ahhoz képest ,h vki írta,h nem érdekli a véleményem, elég sokat vitatkozott itt:D."

ahhoz képest, hogy nem fogadod el mások véleményét, te is elég sokat vitatkozol itt:D...hiába””

El tudom fogadni más véleményét,de ti nem jeleskedtek a szövegértésben, és összevissza írtok minden baromságot :D

bitangbigtank válasza:

„Egy remek fórumtrollal van dolgunk nem többel \o/ De remek időtöltés.. Legalább a jót lehet virulni a trollon :D”

Miért lennék fórumtroll?:) Virulni?:P Hidd el többet röhögök én a baromságaidon. Ha szted troll vagyok, mégis minek írsz, te marha ?:D

„bitangbigtank, sztem ennyire nem unatkozhat valaki:)) s ha mégis, biztos kap jobb elfoglaltságot is:D vagy mégsem;))?”

Unatkozom, hogyne. De akkor ti is, mert már több mint 60 választ írtatok :D

bitangbigtank válasza:

„Nagy az Isten állatkertje”

–És te vagy benne a legnagyobb állat:P

2011. szept. 1. 20:03
 80/84 bitangbigtank ***** válasza:
Kimondta hogy nem unatkozok ? :P mellesleg meg ha írok te is írsz, és így állítólag te is röhögsz én is röhögök, mindenki boldog..
2011. szept. 1. 21:06
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!