Miért ilyen buta és unalmas a fiatalok többsége?
„A drágalátos kérdezőtől megkérdezném, hogy mi a véleménye az önkritikáról. Igazán adhatna magáról egy REÁLISAT”
„Van önkritikám, és tudom, h egy unalmas tucatemberke vagy, ezért vergődsz itt :P”
Szövegértelmezés! Mégis miért vergődne? Csak egy kérdést tett fel neked, amire egy értelmes választ várt:).
""A drágalátos kérdezőtől megkérdezném, hogy mi a véleménye az önkritikáról. Igazán adhatna magáról egy REÁLISAT”
„Van önkritikám, és tudom, h egy unalmas tucatemberke vagy, ezért vergődsz itt :P”
Szövegértelmezés! Mégis miért vergődne? Csak egy kérdést tett fel neked, amire egy értelmes választ várt:).""
Milyen szövegértelmezés, te barom ?:) Mit értelmeztem félre? Van önkritikám, de tudom,h okosabb vagyok, mint a legtöbb ember :P.Ahhoz képest ,h vki írta,h nem érdekli a véleményem, elég sokat vitatkozott itt:D.
ez most csak egy példa volt a sok közül a te szövegértelmezéseidre:))
írod itt, hogy "egy unalmas tucatemberke vagy, ezért vergődsz itt :P”
Feltesz egy normális kérdést, és ez neked "vergődés"?
és az jött le a sok válaszodból, hogy nincs jó önkritikád, bocs, és azért nem érdeklik a véleményeid másokat, mert sz.rok és értelmetlenek;).
Na tudod mit? Küldjél át linken a híres és tökéletes "verseidből", "zenéidből", amitől úgy el vagy szállva, és különbnek tartod magad mindenkitől!:)) mert azzal, hogy itt kritizálsz mindenkit, semmire se mész, bizonyítsd hát be, hogy van okod arra, hogy elvagy szállva magadtól.
u.i: ha nem küldesz, akkor mi, válaszolók, nem csak hülye, beképzelt majomnak fogunk tartani, de még gyávának is!
üdv. egy lány, aki ért a művészethez.
Ahhoz képest ,h vki írta,h nem érdekli a véleményem, elég sokat vitatkozott itt:D."
ahhoz képest, hogy nem fogadod el mások véleményét, te is elég sokat vitatkozol itt:D...hiába
"Na tudod mit? Küldjél át linken a híres és tökéletes "verseidből", "zenéidből", amitől úgy el vagy szállva, és különbnek tartod magad mindenkitől!:)) mert azzal, hogy itt kritizálsz mindenkit, semmire se mész, bizonyítsd hát be, hogy van okod arra, hogy elvagy szállva magadtól.
u.i: ha nem küldesz, akkor mi, válaszolók, nem csak hülye, beképzelt majomnak fogunk tartani, de még gyávának is!
üdv. egy lány, aki ért a művészethez.”
Írtam ilyet, h sztem tökételes ?:D. Kritizálok mindenkit? Csak titeket itt, mert butákok vagytok:D Gyávának fogtok tartani, jujj. Idióta :D
„”Ahhoz képest ,h vki írta,h nem érdekli a véleményem, elég sokat vitatkozott itt:D."
ahhoz képest, hogy nem fogadod el mások véleményét, te is elég sokat vitatkozol itt:D...hiába””
El tudom fogadni más véleményét,de ti nem jeleskedtek a szövegértésben, és összevissza írtok minden baromságot :D
bitangbigtank válasza:
„Egy remek fórumtrollal van dolgunk nem többel \o/ De remek időtöltés.. Legalább a jót lehet virulni a trollon :D”
Miért lennék fórumtroll?:) Virulni?:P Hidd el többet röhögök én a baromságaidon. Ha szted troll vagyok, mégis minek írsz, te marha ?:D
„bitangbigtank, sztem ennyire nem unatkozhat valaki:)) s ha mégis, biztos kap jobb elfoglaltságot is:D vagy mégsem;))?”
Unatkozom, hogyne. De akkor ti is, mert már több mint 60 választ írtatok :D
bitangbigtank válasza:
„Nagy az Isten állatkertje”
–És te vagy benne a legnagyobb állat:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!