Miért ilyen buta és unalmas a fiatalok többsége?
Figyelj,egész másképpen magyarázol meg alapvető dolgokat egy 5 évesnek,egy 15 évesnek,és egy 25 évesnek is.
Ha tippelnem kéne,azt mondanám,hogy 14 éves fiú vagy.Talán 13.Az emoticonok alapján,amiket olyan nagy előszeretettel használsz,nem mondanék többet.
(Szerintem már most is utálja mindenki XD)
Kedves kérdező, szerintem mindenki tudja...egy beképzelt 12-16 éves csitri írogatását olvassuk itt, aki valószínűleg engem is le fog b@rmozni, mint itt majdnem mindenkit....
Egyébként meg nagyon el vagy szállva magadtól....azt hiszed te vagy az isten, csak azért mert zenélsz meg verset írsz....ja meg persze olvasgatsz.
És mi az, hogy ha valaki iszik, nem lehet okos...Miért kell lenézni valakit azért mert eljár bulizni....Rendet kellene tenned a beképzelt kis agyacskádban, vagy legalább nem kiírogatni ilyen baromságokat....
Come down!!! Te miért vagy ilyen egoista, öntelt? Második vagyok és sok olyan embert ismerek, aki nem szeret olvasni, de a köteléezőket elolvassa, szóval vett már kezébe könyvet. Én nagyon szeretek olvasni, de biztos találok olyat, amit te szeretsz és én nem. Ha így folytatod, mindenki meg fog utálni."
Come down ?:D Menjek le, hova ?:) Ja, hogy úgy érted,h nyugodjak meg, értem. Azt így írják: calm down.vérciki. Ha nem tudsz angolul, miért akarsz mindenképpen angolul írni ?:)
"Kérlek,szállj már le a földre! Azt hiszed,hogy rajtad kívül nincs senki,akinek egy kis esze van?
Attól,hogy valaki bulizik meg iszik néha,nem feltétlenül hülye mint a föld.
Hány éves vagy egyáltalán?"
Miért hinném azt,h nincs nálam okosabb ember, hol írtam ilyet ?:D Azt írtam,h milyennek látom a fiatalok többségét, ennyi. Ki mondta,h aki bulizik, az hülye ?:) Arról beszéltem,h aki leissza magát a sárga földig midnen hétvégén és bokorban hány, azt nem tudom értelmesnek tekinteni. Szted azzal van bajom, ha vki megiszik egy pohár bort otthon?, szövegértés.
„Pedig szerintem te leszel az. Hasonlit az irásmódotok, ő is @-val irja a trágár szavakat. Tuti te vagy az! Ne tagadd!!:D:D”
Még hányszor írjam le,h nem én vagyok? :) Ha 20x leírod,h biztos én vagyok, akkor sem én leszek az, de vergődjél nyugodtan:D Meg minek tenném fel kétszer ugyanazt a kérdést?
Szerintem már most is utálja mindenki XD)
"Kedves kérdező, szerintem mindenki tudja...egy beképzelt 12-16 éves csitri írogatását olvassuk itt, aki valószínűleg engem is le fog b@rmozni, mint itt majdnem mindenkit....
Egyébként meg nagyon el vagy szállva magadtól....azt hiszed te vagy az isten, csak azért mert zenélsz meg verset írsz....ja meg persze olvasgatsz.
És mi az, hogy ha valaki iszik, nem lehet okos...Miért kell lenézni valakit azért mert eljár bulizni....Rendet kellene tenned a beképzelt kis agyacskádban, vagy legalább nem kiírogatni ilyen baromságokat...."
Hol barmoztam le mindenkit ?:D Te tényleg nem tudsz szöveget értelmezni? Hol írtam olyat,h aki iszik , az nem lehet okos? De erre más válaszoltam feljebb.
Igen, a hozzászólásod arról árulkodik,h te aztán szerény, illedelmes ember vagy :D Ez a hozzászólás szép öngól:)
Igen utál mindenki, te kis lélekelemző :D
My dear,megkaphatnám végre a korodra vonatkozó kérdésre a választ?
Tippeltem,de egyáltalán nem is reagáltál rá.
13-14?
Már miért lenne öngól? Én nem írtam magamról olyant, hogy szerény és illedelmes ember vagyok.....hm....nem én vagyok az aki nem tud szöveget értelmezni.....
"Hol írtam olyat,h aki iszik , az nem lehet okos?"
Kisokos, ez micsoda: "Ha bulizós és ivós vagy, akkor már nem lehetsz túl okos, Emese :D "
Hát igen, szomorú dolog mikor a rövidtávú memória már 14 éves korban romlani kezd....XD XD
TÁMADT EGY SZUPER ÖTLETEM!
Azt kérdezed, hol lehet hozzád hasonló embert találni, szerintem irj privit az előzőleg belinkelt kérdező csajnak (aki ugye nem te vagy), tutira nagyon jóban lesztek.Agyilag, érzelmileg is ugyanolyan szinten vagytok. Látom még a hobbitok is hasonló!
Hajrá!
Majd ird meg hogy sikerült!
Téma lezárva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!