Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért ilyen buta és unalmas a...

Miért ilyen buta és unalmas a fiatalok többsége?

Figyelt kérdés
A legtöbb fiatal bulizik, iszik és tök egyformán öltözködnek. Semmi egyéniségük nincs. Mi néhány ismerőssel zenélünk verset írunk, de suliban hülyének néznek minket ezért. ők csak hülyéskednek isznak és berúgnak, és nem is olvasnak. Miért ilyen a legtöbb fiatal, és hol lehet olyan különleges embereket találni, mint én?
2011. aug. 21. 15:52
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/84 anonim ***** válasza:
Come down!
2011. aug. 22. 15:38
 32/84 anonim ***** válasza:
come down, BOCSÁNATOT KÉREK A GÉPELÉSI HIBÁMÉRT. Figyelj, kisöreg, előbb utóbb mindenki úgy meg fog utálni téged, hogy öngyilkos leszel. (márbocs...) Én már most gyűlöllek.
2011. aug. 22. 16:02
 33/84 bitangbigtank ***** válasza:
Akinek már van egy bizonyos műveltségre mért lesz egyből sznob buzeráns ? Nem szívlelem az észnélküli dolgokat, de kérlek szépen ez ostoba lenézés.
2011. aug. 22. 17:49
 34/84 anonim válasza:
15 évesen lóf...t se tudsz az életről...zárkózz be nyugodtan és olvasd magad agogy abból nem fogsz megélni! Birom az ilyen bepókhálósodott csőlátású embereket. Kérdésed provokativ én jelentettelek...
2011. aug. 22. 21:44
 35/84 A kérdező kommentje:

"15 évesen lóf...t se tudsz az életről...zárkózz be nyugodtan és olvasd magad agogy abból nem fogsz megélni! Birom az ilyen bepókhálósodott csőlátású embereket. Kérdésed provokativ én jelentettelek..."

Én meg azokat bírom, akik a korommal jönnek, de írni se tudnak rendesen :P

Megélni ? Te miről beszélsz? :D

Jelentsél:D Miért hisztizel? :P Válaszolgatsz a kérdésemre, aztán rájössz közben,h provokatív, és jelentesz, értelmes ember :P:D Meg ki mondta,h bezárkózom, és nem mozdulok ki? Vagy te is pszichológus vagy, és megállapítod pár hozzászólásból?:) Nem nyert.

2011. aug. 23. 11:46
 36/84 anonim ***** válasza:

"Kedves" Kérdező! Pont te próbálsz belekötni mások helyesírásába, mikor a pl után nem raksz pontot (ez egy rövidítés, ha nem tudtad volna), sznobnak mutatod magad, de úgy rövidítgetsz, mint egy kis csitri (pl. h a hogy helyett, na és persze a korodat eláruló smiley-ik használata). Valamint sokszor nem raksz írásjeleket mondatok végére. Gratulálok.

Fogadd meg a többiek tanácsait. Kissé nyersek, de teljesen igazuk van, így nem fogod sokra vinni az életben szociálisan.

2011. aug. 23. 12:23
 37/84 A kérdező kommentje:

""Kedves" Kérdező! Pont te próbálsz belekötni mások helyesírásába, mikor a pl után nem raksz pontot (ez egy rövidítés, ha nem tudtad volna), sznobnak mutatod magad, de úgy rövidítgetsz, mint egy kis csitri (pl. h a hogy helyett, na és persze a korodat eláruló smiley-ik használata). Valamint sokszor nem raksz írásjeleket mondatok végére. Gratulálok.

Fogadd meg a többiek tanácsait. Kissé nyersek, de teljesen igazuk van, így nem fogod sokra vinni az életben szociálisan."

Az,h nem írom a ki hogyot, hanem h betűt rakok csak, az neked gyerekes ?:) Látod, ez a szánalmas kötözködés :D

Nyilvánvaló,h rövidítek. Meg szmájlikat is gyerekes dolog használni, ugye, te idióta ?:D 30 évesekbe is belekötsz, ha rövidítenek és szmájlikat használnak? Gondolom, nem.

Meg most akkor én is kötözködhetnék: mi az a smiley-ik? szmáljliik?:P Maradtál volna inkább csendben, gyökér :P:D

2011. aug. 23. 21:39
 38/84 anonim válasza:
Brutálisan hülye ember vagy.. ilyeneket kéni kiírtani... ja igen és egy szánalmas kürosan irástudatlan f@szkalap vagyok mert ahogy helyett elgépeltem "agogy"-nak... te szerencsétlen... találkoznék veled nem felnéznék ilyen halálosan művelt emberre hanem leköpném..remélem boldogulsz kis szerencsétlen taknyos...
2011. aug. 23. 22:21
 39/84 anonim ***** válasza:

Én vagyok a smiley-s válaszadó. Látszik, hogy nagy angolos vagy. Attól, hogy fonetikusan írsz valamit, még nem leszel menő, picikém. =) Képzeld, én a "lájk" szót sem használom, mert az én csökött, visszamaradott, angolra szakosodott agyamnak az csak "like"...

És ahhoz képest, hogy mindenki válaszát provokálónak tartod, mégis te idiótáztál le, holott egy sértő szóval sem illettelek. Ezzel bizonyítod be igazán, hogy mennyire szánalmas és gyerekes vagy. Inkább gondolkozz el a tanácsokon, minthogy valakit leidiótázol jog nélkül!

U.i.: Ne képzeld magad érettnek, mert még nagyon távol vagy attól!

2011. aug. 23. 22:43
 40/84 anonim ***** válasza:
És hogy ne tudj belekötni, valóban elírtam, "smiley-k".
2011. aug. 23. 22:44
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!