Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért ilyen buta és unalmas a...

Miért ilyen buta és unalmas a fiatalok többsége?

Figyelt kérdés
A legtöbb fiatal bulizik, iszik és tök egyformán öltözködnek. Semmi egyéniségük nincs. Mi néhány ismerőssel zenélünk verset írunk, de suliban hülyének néznek minket ezért. ők csak hülyéskednek isznak és berúgnak, és nem is olvasnak. Miért ilyen a legtöbb fiatal, és hol lehet olyan különleges embereket találni, mint én?
2011. aug. 21. 15:52
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/84 anonim ***** válasza:

Miért vitatkozol vele?

Úgyse fogja beismerni azt,ami nekünk így is egyértelmű a hozzászólásai alapján.

különben is,ne ereszkedj le a hülyék szintjére,mert ott legyőznek a rutinjukkal.(Főleg az ilyen kis tudálékos idióták).

Kérdező: ;)

Látom,neked már annyira mindegy,hogy mit mondanak,csak ellenkezel mindenkivel,hogy megmutathasd,te aztán nem vagy tökkelütött.Csak sajnos az az igazság fiatal barátom,hogy ezzel éppen az ellenkezőjét bizonyítottad be.

2011. aug. 25. 21:52
 52/84 anonim ***** válasza:
Utolsó, való igaz.. =) De nem fogja megérteni... Mert "úgyis neki van igaza" a kis mesevilágában.
2011. aug. 25. 22:15
 53/84 anonim ***** válasza:
szakadok. (mármint a röhögéstől, ha nem értenéd. Amúgy szerintem de vagy buta és unalmas.
2011. aug. 26. 14:18
 54/84 anonim ***** válasza:

„Igen, káromkodtam, ezért buta vagyok :D Észlény. Még jó,h te okos vagy, hülyegyerek :):P ”

Nem én állítottam magamról, hogy olyan különleges vagyok, más meg buta és unalmas.

Egy olyan hozzászólásodat sem láttam még eddig, ami az állításodat alátámasztaná.

2011. aug. 26. 17:06
 55/84 A kérdező kommentje:
Te tényleg nem tudsz szöveget értelmezni? :D Hol írtam,h mindenki rajtam kívül buta? A kérdésben is az szerepelt,h többsége. Látod, még a szövegértés se megy :) Ennyi hülyét :D
2011. aug. 26. 17:12
 56/84 anonim ***** válasza:

„Hol írtam,h mindenki rajtam kívül buta?”

Miért, én hol?

Inkább ne vágd magad alatt a fát, mert ebből már úgy sem tudsz jól kijönni.

2011. aug. 27. 08:13
 57/84 anonim ***** válasza:

Én azt bírom, hogy állandóan a helyesíráson, meg a szövegértésen lovagol....elmondom neked, mindig is ötös voltam nyelvtanból, irodalomból és gépírásból is, mégis megesik, hogy elírok valamit....

De nyugodj meg, a hátsókertemnél azért műveltebb vagy....azért, az is valami XD

2011. aug. 27. 09:28
 58/84 A kérdező kommentje:

Hiszek neked. Máskor ne rakj az 'azért' és az 'az' közé vesszőt, akkor hitelesebben tudsz dicsekedni a nyelvtan ötösöddel :PP. Olvasd már vissza, mintha ti is belekötöttetek volna :) Vagy ha ti, az más, ugye ?:D

Húha, nem jövök ki jól, ajajj, a végén még nem fogok tudni aludni. Ti bizonyítottátok,h sem szöveget értelmezni ,se írni nem tudtok, de okoskodjatok, tucatemberkék:PP.Azt már meg sem merem kérdezni,h hány évesek vagytok :D

2011. aug. 27. 09:42
 59/84 anonim ***** válasza:

Igen, nem általában nem olvasom vissza mit írok, mert sietek....mindegy, tudom úgyis neked van igazad.....falra hányt borsó....

Az ötösökkel meg nem dicsekedni akartam, csak gondoltam leírtam, hogy EZT IS tudjad...

2011. aug. 27. 10:00
 60/84 anonim ***** válasza:
egyébként most látom, hogy szerintem joggal tettem oda vesszőt, mivel felvittem a hangsúlyt....de végül is tökmindegy....legalábbis nekem...
2011. aug. 27. 10:02
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!