Miért ilyen buta és unalmas a fiatalok többsége?
Én beletartozom a bulizós, ivós fiatalok közösségébe, de ezen túl írok, zongorázok, és a tanulmányi átlagom is kiváló. Ez van.
Kedves Kérdező, ahelyett, hogy lenéznél másokat, inkább fogadd el a "tucatfiatalokat", mert nem mindenki olyan, mint amilyennek látszik.
"Attól még nem vagy különb, hogy verseket irsz. Ez egy tök jó dolog, de fogadd el, hogy mindenki más. Sok mindent ugy se tehetsz ellene."
Dehogynem. Különb vagyok annál, aki nem nem olvas, csak részegen fetreng.
"Én beletartozom a bulizós, ivós fiatalok közösségébe, de ezen túl írok, zongorázok, és a tanulmányi átlagom is kiváló. Ez van. "
Ha bulizós és ivós vagy, akkor már nem lehetsz túl okos, Emese :D
"Attól még, hogy nem olvas valaki 8vagy csak te nem tudsz róla?) még lehet okos, értelmes és kreativ."
Aki nem olvas, az nem tájékozott, nem hiszem,h túl okos lenne az, aki életében nem nyitott még könyvet
Kérlek,szállj már le a földre! Azt hiszed,hogy rajtad kívül nincs senki,akinek egy kis esze van?
Attól,hogy valaki bulizik meg iszik néha,nem feltétlenül hülye mint a föld.
Hány éves vagy egyáltalán?
Csak nem te vagy az?
http://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__egyeb-ker..
Arra gondolsz,h azt a kérdést is én írtam volna ki ?:)
Nem. De nézd már meg, a kérdezője írni se tud normálisan, hogy kérdezhetsz ilyet, te b@rom ?:)
Hahó,Mr effin' intelligent!
Hány éves vagy?
A kérdésre csak akkor tudtok válaszolni, ha tudjátok, hány éves vagyok, vagy mi ?:D
Ha meg befolyásolja,h mit válaszoltok, akkor titeket minősít. Ha kicsit gondolkodnátok, rájönnétek sztem. idiótákXD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!