Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért ilyen buta és unalmas a...

Miért ilyen buta és unalmas a fiatalok többsége?

Figyelt kérdés
A legtöbb fiatal bulizik, iszik és tök egyformán öltözködnek. Semmi egyéniségük nincs. Mi néhány ismerőssel zenélünk verset írunk, de suliban hülyének néznek minket ezért. ők csak hülyéskednek isznak és berúgnak, és nem is olvasnak. Miért ilyen a legtöbb fiatal, és hol lehet olyan különleges embereket találni, mint én?
2011. aug. 21. 15:52
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/84 A kérdező kommentje:

„Már miért lenne öngól? Én nem írtam magamról olyant, hogy szerény és illedelmes ember vagyok.....hm....nem én vagyok az aki nem tud szöveget értelmezni.....

"Hol írtam olyat,h aki iszik , az nem lehet okos?"

Kisokos, ez micsoda: "Ha bulizós és ivós vagy, akkor már nem lehetsz túl okos, Emese :D "

Hát igen, szomorú dolog mikor a rövidtávú memória már 14 éves korban romlani kezd....XD XD””

Te nagyon barom:) Azt írtam,h azzal nincs bajom, ha vki otthon megiszik egy pohárt bort. Ott meg azt írtam, ha iszol és bulizós vagy, nem lehetsz túl okos. Mit nem értesz ezen ?:D

Ha iszol és bulizol, tehát ilyen életformát folytatsz. Ez neked egyenlő azzal, h vki bort iszik? gratula. Jaj, már megint a kor:) Egy dolog látszik,h nagyon nincs érvetek, ezért belekötsz te is a koromba. Értelmes vagy nagyon :) Hol írtam,h annyi vagyok?

Hát igen, te meg x évesen nem tudsz írni helyesen. Segítsek beilleszteni a vesszőket a megfelelő helyre?:P Meg az Xd-zés is arról árulkodik,h marha értelmes vagy.

„vagy annyira fiatal, hogy nem meri bevallani? vagy mert az írásából lejött, hogy egy 12-14 éves szintjén van, nem meri felvállalni a valódi korát XD”

Ennyi? :D Sztem nektek rohadtul mindegy, h mennyi idős vagyok, akárhány éves lennék, belekötnétek, mert nincs érvetek. :D Annyira jó,h égetitek magatokat, Xd-kkel leírja a hülye, h 12-14 éves szinten vagyok :D Érdekes, engem nem érdekel, hány évesek vagytok, nem úgy szoktam vitatkozni vkivel,h te ennyi idős vagy, akkor blabla stb. Ti meg folyamatosan ezen lovagoltok. Nagyon buták vagytok :( Nem is tudom, írjak-e nektek ezen után..

2011. aug. 21. 19:26
 22/84 anonim ***** válasza:
81%
De még mindig nem válaszoltál,pedig én nem írtam semmi sértőt.Érdekel a korod.Akkora bűn ez?
2011. aug. 21. 19:55
 23/84 anonim ***** válasza:
89%
Hát ez a téma elég gyenge.
2011. aug. 21. 19:57
 24/84 anonim ***** válasza:

Én volnék "Emese".. -.-"

Szerintem nagyon hamar szállj le a földre, mert ennek nem lesz jó vége. Vagy zárkózz be a szobádba és tanuld halálra magad, nem izgat. Szerintem észre se vennék ha eltűnnél. Ilyen felfogással és szociális szemlélettel nem jósolok neked sok barátot.

És tudod mit? A tiszteletedre be fogok rúgni, és angolul toastot fogok mondani neked címezve, miután kikapom a nyelvvizsgám, bunkó. -.-"

2011. aug. 21. 21:56
 25/84 anonim ***** válasza:

általában akkor kérdezik meg, hogy hány éves vagy, ha nagyon butának tartanak, nem csak úgy, mert nem lenne más érvük, hogy nem tűnt fel, hogy rengeteg érvet felsoroltak már ellened, nem csak a korod? figyelj, olyan nincsen, hogy mindenki, a többség idióta legyen egy kérdésnél.

De hát jó, egytől-egyik kritizáljál minden embert, mert csak ahhoz értesz, jaj és a vers íráshoz(kit érdekel), akkor is a többségnek van igaza, már bocs:)

ez olyan mindha egy hangya megküzdene egy elefánt csordával, sajnálatos.

2011. aug. 22. 02:51
 26/84 A kérdező kommentje:

Én volnék "Emese".. -.-"

Szerintem nagyon hamar szállj le a földre, mert ennek nem lesz jó vége. Vagy zárkózz be a szobádba és tanuld halálra magad, nem izgat. Szerintem észre se vennék ha eltűnnél. Ilyen felfogással és szociális szemlélettel nem jósolok neked sok barátot.

És tudod mit? A tiszteletedre be fogok rúgni, és angolul toastot fogok mondani neked címezve, miután kikapom a nyelvvizsgám, bunkó. -.-"”

Oké, majd magamba nézek, csak a te kedvedért :D Vannak barátaim, ez sem jött össze., és sztem észrevennék, ha eltűnnék, hogy itt mekkora pszichológus mindenki :D

Ne izgulj, nem hinném,h neked nyelvvizsgád lesz, ettől nem kell tartani :P

„általában akkor kérdezik meg, hogy hány éves vagy, ha nagyon butának tartanak, nem csak úgy, mert nem lenne más érvük, hogy nem tűnt fel, hogy rengeteg érvet felsoroltak már ellened, nem csak a korod? figyelj, olyan nincsen, hogy mindenki, a többség idióta legyen egy kérdésnél.

De hát jó, egytől-egyik kritizáljál minden embert, mert csak ahhoz értesz, jaj és a vers íráshoz(kit érdekel), akkor is a többségnek van igaza, már bocs:)

ez olyan mindha egy hangya megküzdene egy elefánt csordával, sajnálatos.”

15 vok, most akkor örültök?:D Ti csak azért kérdezitek,h jól beleköthessetek, semmi másért.

Aha, téged is lehetne kritizálni, pl azért, mert pl két szóban írod a versírást és a tehéncsordát, haha. Rengeteg érvet, hol ?:D Értem, tehát a többségnek mindig igaza, te jó ég.Tényleg marha jó érvek, de komolyan. Azt írjátok,h nincsenek barátaim, de vannak. Hogy nem hiányoznék senkinek, ez sem igaz. Ez csak kötözködés, meg nagyon édes, ahogy elemezgetni próbáltak, meg leírni,h milyen az életem, és mindig mellélőttök :D

2011. aug. 22. 10:37
 27/84 anonim ***** válasza:
84%
a "came down" azt is jelenti, hogy gyere le, mármint a többi ember közé a földre, és ne legyél ilyen fölényes.
2011. aug. 22. 11:15
 28/84 A kérdező kommentje:

"a "came down" azt is jelenti, hogy gyere le, mármint a többi ember közé a földre, és ne legyél ilyen fölényes."

Milyen came down?:D Talán come down, nem? Az mintha múlt idő lenne. Egyébként nem szólt semmit, miután kijavítottam, úgyhogy sztem azt akarta írni,h nyugodjak meg:)

2011. aug. 22. 11:55
 29/84 anonim ***** válasza:
na igen... 15 éves....ebben a korban mindenki azt hiszi, hogy ő a világ legokosabb embere, hogy mindent tud, a többi meg egy hülye bunkó....majd kinövi....
2011. aug. 22. 12:03
 30/84 anonim ***** válasza:
Írj egy e-mailt,beszélhetünk..
2011. aug. 22. 13:04
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!