Bunkó voltam, de ennyire?
Figyelt kérdés
Tömött buszon jöttem haza, mikor egy nő megszólalt, elég fura akcentussal, hogy ő már milyen sok országban járt, de Mo. szégyen. Szar meg minden, aztán elkezdett anyázni..én meg mondtam neki, hogy ha nem tetszik el lehet menni. Erre ő lekevert nekem egy pofont.
16/L
2011. febr. 15. 17:26
31/36 anonim válasza:
nem te voltál bunkó, hanem az, aki megütött. Ő a szégyen, hogy csak úgy megver valakit.
33/36 anonim válasza:
Én elhiszem neked. Nagyon sajnállak, szegény.
Én nem tudom mit csináltam volna, biztos nem ütök vissza.
Nem kellett volna beszólnod a nagypofájú nagyasszonynak,de ez szánalmas, hogy megüt. megfigyeltem egyébként, hogy a legnagyobb tahók sosem a szegények, hanem ezek a nagypofájú luxus öreglányok.
Azt hiszik a tetves euróik mindenre feljogosítják őket.
34/36 Kiraly Samu válasza:
Nőt nem szokás megpofozni.
De a visszaütés mindenféleképpen jogos.
Speciel ebben az esetben!
35/36 anonim válasza:
Egyáltalán nem voltál bunkó. Én a helyedben rendőrt hívtam volna. Ha egy jobboldali városban történt mindez, ott olyat kapott volna, hogy szégyenében eltakarodik Hazánkból, és soha nem tér vissza.
36/36 anonim válasza:
utána lehetett volna még jól megalázni a csajt. mármint az tök ciki, ha valaki elkezd másokat pofozni. Az ilyen "ember" ne szóljon semmit, mert nem mindenki olyan verekedős.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!