Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Bunkó voltam, de ennyire?

Bunkó voltam, de ennyire?

Figyelt kérdés

Tömött buszon jöttem haza, mikor egy nő megszólalt, elég fura akcentussal, hogy ő már milyen sok országban járt, de Mo. szégyen. Szar meg minden, aztán elkezdett anyázni..én meg mondtam neki, hogy ha nem tetszik el lehet menni. Erre ő lekevert nekem egy pofont.

16/L

2011. febr. 15. 17:26
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
100%
nem te voltál bunkó, hanem az, aki megütött. Ő a szégyen, hogy csak úgy megver valakit.
2011. febr. 20. 18:38
 32/36 anonim ***** válasza:
100%
Jelentsd fel!
2011. febr. 20. 18:38
 33/36 anonim ***** válasza:
96%

Én elhiszem neked. Nagyon sajnállak, szegény.

Én nem tudom mit csináltam volna, biztos nem ütök vissza.

Nem kellett volna beszólnod a nagypofájú nagyasszonynak,de ez szánalmas, hogy megüt. megfigyeltem egyébként, hogy a legnagyobb tahók sosem a szegények, hanem ezek a nagypofájú luxus öreglányok.

Azt hiszik a tetves euróik mindenre feljogosítják őket.

2011. febr. 20. 22:52
 34/36 Kiraly Samu válasza:
77%

Nőt nem szokás megpofozni.

De a visszaütés mindenféleképpen jogos.

Speciel ebben az esetben!

2011. febr. 21. 02:01
 35/36 anonim válasza:
Egyáltalán nem voltál bunkó. Én a helyedben rendőrt hívtam volna. Ha egy jobboldali városban történt mindez, ott olyat kapott volna, hogy szégyenében eltakarodik Hazánkból, és soha nem tér vissza.
2011. febr. 21. 11:06
 36/36 anonim ***** válasza:
utána lehetett volna még jól megalázni a csajt. mármint az tök ciki, ha valaki elkezd másokat pofozni. Az ilyen "ember" ne szóljon semmit, mert nem mindenki olyan verekedős.
2011. febr. 21. 11:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!