Szerintetek bunkó voltam?
Van egy barátnőm (vagyis ő az egyetlen) aki egy évvel fiatalabb nálam és ma elmentem megnézni a sulis karácsonyi műsorukat,mert beszélgetni akartam kicsit a volt tanáraimmal (a b.nőm most 8.-as,én pedig 9.-es). Vége volt a műsornak,mondtam a b.nőmnek hogy megyek,megkeresem az énektanárt hogy köszönjek neki. Ő elkezdett velem vitatkozni,hogy menjek már és sétáljak vele meg az újdonsült pasijával. Minden hétvégén találkozok a b.nőmmel,de a tanáraimmal csak ritkán ugye,és nagyon bírtam őket,főleg az énektanárt mert ő tanított meg gitározni. Így megmondtam,hogy ha ennyire menni akar,akkor nyugodtan menjen,én mindenképpen megvárom a volt tanáromat. Erre kiment,én elkezdtem beszélni,10 perc múlva jött a csaj és gyakorlatilag kirángatott,hogy menjek már.
Ezután mentünk haza és mivel sötét volt,én sietni akartam haza hogy ne szidjanak le a szüleim,ő meg direkt a hosszabb úton akart hazamenni,pedig neki aztán baromi mindegy lett volna. Én elköszöntem és eljöttem. Nem igazán értem miért kellett kicibálni,hiszen alig szólt hozzám egész úton,a pasijával hülyéskedett.
Szerintetek sértő voltam azzal hogy elküldtem hogy menjen ha akar meg hazamentem a vele való sétálás helyett?
15/L
Szerintem nagyon úgy néz ki a dolog, hogy a barátnődnél végig arra ment ki a pálya, hogy felvágjon a pasijával előtted és zavarta, hogy téged baromira nem foglalkoztat a dolog.
Szóval a válasz: egyáltalán nem voltál bunkó. A barátnőd volt az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!