Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Bunkó voltam, de ennyire?

Bunkó voltam, de ennyire?

Figyelt kérdés

Tömött buszon jöttem haza, mikor egy nő megszólalt, elég fura akcentussal, hogy ő már milyen sok országban járt, de Mo. szégyen. Szar meg minden, aztán elkezdett anyázni..én meg mondtam neki, hogy ha nem tetszik el lehet menni. Erre ő lekevert nekem egy pofont.

16/L

2011. febr. 15. 17:26
1 2 3 4
 1/36 anonim válasza:
89%
Abszurd nem voltál bunkó,mert nem alpári módon válaszoltál. Az már sajnos szomorú,hogy igaza volt. :) De akkor sem kellett volna megütnie...
2011. febr. 15. 17:31
 2/36 anonim ***** válasza:
0%

Igen ennyire.

És tudod mi a gáz h 16vagy a nő meg már NŐ. sok országban járt és nyílván van és véleménye tud is mihez viszonyítani.

Te pedig nem.

Szóval joga van ahhoz h elhordja mindennek az országot. jól is teszi 1ébként.

Mennyivel lett volna rosszabb kedved ha nem szólsz oda? Sztem nem álltál le volna sírni h miért nem oltottam le.

2011. febr. 15. 17:31
 3/36 anonim ***** válasza:
100%

Ez azért túlzás volt a nő részéről. Én tuti nem hagytam volna annyiban.

23/L

2011. febr. 15. 17:32
 4/36 A kérdező kommentje:
Eléggé felidegesített, olyanokat mondott, hogy elkéne minket égetni, mert még kisebbségnek is rosszak lennénk más országokban. A pofon után rögtön leszálltam a buszról.
2011. febr. 15. 17:34
 5/36 anonim ***** válasza:
30%
Én ezt a sztorit nem hiszem el! Kamuzol!
2011. febr. 15. 17:39
 6/36 anonim ***** válasza:
99%
A helyedben tuti, nem hagytam volna annyiban a pofont...
 7/36 A kérdező kommentje:
Miért kamuznék ilyet?
 8/36 anonim válasza:
100%

Hatalmas respect! :)

Szerintem jól tetted :) És a véleményem is egyezik veled:)

18F

2011. febr. 15. 17:40
 9/36 A kérdező kommentje:

Köszi 18/F :)

Az az igazság, hogy én imádom a hazámat és ha valami olyat sértegetnek, amit szeretek, akkor nem állok jót magamért. Most még vissza is fogtam magam..

2011. febr. 15. 17:43
 10/36 anonim ***** válasza:
97%

Ha nem tetszik neki ez az ország, akkor húzzon el oda ahol jobban érezte magát. Szerintem elég logikus, és egyértelmű nem? Nem tudom akkor minek balhézik. Inkább kus.solt volna,..de az igazság gondolom fájt neki...Ugyanezt mondtam volna amúgy én is. Ha viszont megpofozott volna, az biztos, hogy nem hagytam volna annyiban! Lehet, hogy ezzel így lesüllyedtem volna az ő szintjére, de biztos, hogy nem hagynám ha egy ismeretlen személy megpofozzon csak úgy. Readásul ok nélkül.

Vagy az is eszembe jutott, hogy kamuzol :P Mert ilyen primitív emberek hogy létezhetnek..nem tudom...viszont elég furcsa!

2011. febr. 15. 17:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!