Tényleg bunkó voltam?
Nem voltál bunkó. Ilyet én is csináltam már, de én nem a házunkat szégyeltem, de így is meg tudlak érteni. Vannak olyan barátnők, akik szeretnek jönni és megnézni hol laksz ,meg milyen a szobád.
Azt viszont ne felejtsd el, hogy ha a barátságotok megmarad, úgyis látni fogja a házatokat kívül-belül, mert nem mondhatod azt mindig, hogy beteg valaki.
Ha rendes lány, nem fogja érdekelni, hogy van festve a házatok, csak az,hogy milyen jófej barátnője van :)
ez akkora, de akkora nagy butaság...ha tényleg a barátnőd, egyszer úgyis be kell engedned, nem? vagy mindig kitalálsz majd valami kifogást? azt fogja hinni,hogy nem szeretsz vele lenni...a barátnőd nem a házadba szerelmes, hanem beléd...
mellesleg az én párom is szégyellte a házukat és az elején ő is mindig kitalált valami kofgást, ami természetesen olyan átlátszó volt, hogy egyből rájöttem, mi a dörgés és nagyon nagyon mérges voltam, amiért ennyit néz ki belőlem és azt hiszi rólam,hogy én a házukat meg a berendezési tárgyaikat akarom nézegetni...ez nagyon csúnya dolog,hogy azt feltételezed a szerelmedről,hogy olyasmit tesz szóvá, amiről nem te tehetsz... mellesleg nem lehet olyan szegényes házatok,hogyha még házimozitok is van...én ilyenről még álmodni sem merek...a pároméknál van egy feketefehér tv-nk ami fogja a 3 alapcsatornát és annyi...
16:06 De nem a szegényességgel van gondja, vagy a házimozi meglétével szerintem, hanem hogy pl rendetlenség van, penészes a fal a fürdőben, a szobában van egy nagy repedés a falon, ráadásul 10 éve nem volt kifestve...
Én is voltam már hasonló helyzetben.
Egyébként van egy barátom, akinek voltam a házában. Nem ott laknak és mondta is hogy eléggé "felújítandó" állapotú a lakás.
Hát nem túlzott. Olyan putrit szinte még életemben nem láttam. Lyukas tető, düledező falak, stb. Nem hogy lakni, de még egyszer visszamenni oda se nagyon lenne kedvem. Persze ezt nem mondtam neki. Igyekeztem visszafogni magamat amennyire tudtam. Azt mindenesetre nagyon díjaztam, hogy én kértem tőle, hogy nézzük meg a házat és nem rázott le, hogy nem lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!