Bunkó voltam? Bennem van a hiba?
Egy nagyon kicsit, egyszobás lakásban élünk a barátommal. Tegnap egy barátnőm felhívott, hogy felugrana egy sütivel, mire kértem, hogy most ne jöjjön, mert a párom a fürdőkádban ül (ami a szobából nyílik), és nemsoká indulunk el otthonról. A barátnőm ezen jól megsértődött.
Hozzáteszem, tudja, hogy nem szeretek ide vendégeket hívni, és pár héten belül egy nagyobb lakásba költözünk, ahová "bármikor" jöhet. Bár bevallom, én eleve rühellem, ha valaki csak úgy beállít.
A nők mindenen behisztiznek. :)
De lehet csak megnézte volna a pasid. :)
Nem voltal bunko! Sot!
Ha tenyleg igazi baratnod nem sertodik meg ezen. Igazuk van az elottem szoloknak!
Közösen hoztátok össze.
A barátnődnek tudnia kellett volna, hogy nem örülsz a vendégeknek. Nyilván tudja is, de sütit akart hozni. MONDOM SÜTIT!!!
Te meg lehetnél rugalmasabb. MONDOM SÜTIT!!!
Abszolút korrekt voltál. Így kell. Lesajnálhatod a barátnőd,ha ezen megsértődik.
Én sem megyek el ismerősömhöz ha pl mikor felhívom és megkérdem felugorhatok-e azt mondja vacsoráznak aztán meg elmegy otthonról. Szépem megkérdem másnap ilyenkor jó -e.Ennyi.
Abszolút korrekt voltál!
Ha nem bírja a 'barátnőd' felfogni, akkor nem 'barát', hanem valami más.
Tisztelem az ilyet, amikor az ember megmondja az igazat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!