Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Bunkó voltam, de ennyire?

Bunkó voltam, de ennyire?

Figyelt kérdés

Tömött buszon jöttem haza, mikor egy nő megszólalt, elég fura akcentussal, hogy ő már milyen sok országban járt, de Mo. szégyen. Szar meg minden, aztán elkezdett anyázni..én meg mondtam neki, hogy ha nem tetszik el lehet menni. Erre ő lekevert nekem egy pofont.

16/L

2011. febr. 15. 17:26
1 2 3 4
 21/36 anonim válasza:
81%
ÉN VEREKEDNI KEZDTEM VOLNA A HELYEDBEN ! HADD TUDJA MEG MILYEN A MAGYAR VIRTUS :D
2011. febr. 15. 18:14
 22/36 A kérdező kommentje:
mondta*
2011. febr. 15. 18:15
 23/36 anonim ***** válasza:
100%

Lehet,hogy a nőnek joga van véleményt nyilvánítani,de nincs joga senkit megütni..Én is sok helyen jártam már,és annyira azért nem olyan rossz Magyarország..Vannak nála sokkal rosszabb országok/városok.

Valahol érthető ha egy ilyen beszólásra a kérdező így reagált...Komolyan én is ezt mondtam volna..Ha nem tetszik neki az országunk akkor miért ebbe az országba jött? Akkor miért nem maradt a saját országában és dicséri azt??

A pofont egyenesen felháborítónak tartom,mert ezt senki nem engedheti meg magának..Én tuti hogy ott helyben rendőrt hívtam volna,hogy fel tudjam jelenteni,és akkora pert akasztottam volna a nyakába,hogy soha ne felejtse el Magyarországot!

2011. febr. 15. 18:17
 24/36 anonim ***** válasza:
98%
Hát figyelj,tök jó dolog,hogy így kiálltál kicsiny hazánkért,ugyanezt tettem volna,attól függetlenül,hogy valamilyen szinten igaza volt,mert tényleg gáz a helyzet,viszont ha nem tetszik valóban el lehet menni..a pofonnal kapcsolatban meg annyit,hogy nagy szerencséje van, hogy nem velem találkozott,mert ha engem felpofoz,azzal a lendülettel úgy pofán b.asztam volna,hogy elszédül..(és nem csak a szám jár,mert történt már velem ilyen incidens,és ott sem köszönte meg az illető),de egy szó mint száz,igazad volt!!:) 20/L
2011. febr. 15. 18:20
 25/36 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! :)

De értitek..és még nekem volt bűntudatom amiatt, hogy beszóltam :/

2011. febr. 15. 18:23
 26/36 anonim ***** válasza:
100%
Védd is meg a hazàdat,én nem hagytam volna annyiban,feljelentettem volna,még ràadàsul kiskoru is vagy.
2011. febr. 15. 18:29
 27/36 anonim ***** válasza:
100%

Miért kell ennyire lealázni az országunkat? Nem olyan rossz az..Ha nem nézzük a politikát(és ugye a turista nem nézi,mert nem benne él) akkor igenis szép kis országunk van..Gondoljátok,hogy Párizs vagy London szebb? Na igen! Amit a turistáknak kell látni az szép..De hát szép az Országház is(Freddy Mercury mindenáron megakarta venni annyira beleszeretett)Szép helyein vannak nekünk is..De London és Párizs sem különb..

Többször felmegyek Londonba ,és sokszor okádhatnékom van ahogy kinéz,ahogy az ott élő emberek viselkednek vagy tesznek..Tudnék mesélni bőven..Ha már nem bírom magamban tartani a rossz kritikát akkor elmondom a páromnak de magyarul,így csak az értheti aki tud magyarul..Az angolokat nem sértem meg,és nem pofozom fel...

Ha a spinének nem tetszik az országunk akkor mondja ki a véleményét a saját nyelvén..Legalább csak azok értsék akik jártasak a nyelvben..Gondolom senki nem szegezett egy fegyvert a homlokához,hogy már pedig Magyarországra kell mennie nyaralni...

Azt,hogy felpofozott...Nos kár,hogy nem talált ebben emberére..Egy olyat kellett volna felpofoznia aki talán ököllel adta volna vissza..

Egyenesen felháborít ez,mert ilyen ne lehet csinálni büntetlenül! Az meg nem jogosítja fel,hogy mert te 16 éves vagy akkor már kuss a neved és pofozkodunk!!16 éves embernek is meg kell adni a tiszteletet..és ha ő nem kapja meg akkor jogos lett volna az is hogy 16 évesen szembe köpd!Kár hogy nem tetted meg!!

39/N

2011. febr. 15. 19:59
 28/36 anonim ***** válasza:
100%

Hát én sem hagytam volna annyiban, pedig birkatürelmű ember vagyok, de aki engem bánt az megkapja a magáét, nem biztos hogy visszaadtam volna a pofont, de úgy leosztottam volna, hogy a rögtön visszament volna oda ahonnan jött.

Nem irigyellek, hogy ilyen helyzetbe kerültél,de egy percig se legyen bűntudatod, te helyesen cselekedtél.

2011. febr. 15. 23:51
 29/36 anonim válasza:
100%
hát ez durva de egyben vicces.. ha ő anyázik azok után nem gáz ha elküldöd a búsba.. de amugy nem pofozhatott volna fel és ezért fel is jelenthetted volna.. de ez már egy kicsit bonyolultabb dolog.. :/ nem volt nagyon gáz h mindenki előtt megpofozott? :O
2011. febr. 20. 17:05
 30/36 A kérdező kommentje:
Inkább meglepő, köpni-nyelni nem tudtam..
2011. febr. 20. 18:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!