Bunkó voltam, de ennyire?
Tömött buszon jöttem haza, mikor egy nő megszólalt, elég fura akcentussal, hogy ő már milyen sok országban járt, de Mo. szégyen. Szar meg minden, aztán elkezdett anyázni..én meg mondtam neki, hogy ha nem tetszik el lehet menni. Erre ő lekevert nekem egy pofont.
16/L
Az egy dolog, hogy van véleménye, de hogy jön ahhoz, hogy pofonvágjon valakit csak úgy? Én a helyedben a sofőrnek szóltam volna, mert ehhez egyszerűen nem volt joga.
Lehet, hogy ez a p*csa sok országban járt, de ennyire ótvarul még itt sem szokás viselkedni. Vagy lehet, hogy a sok ország alatt pár afrikai országot értett, ahol szóbeli sértésre tettlegességgel szokás válaszolni, de itt EURÓPÁBAN ennek nem ez a módja.
Elég jól beszélt, olyan 50 év körüli volt és kicsit olyan franciás akcentusa volt.
Hitetlenkedők kérem ne írjanak!
teljesen igazad volt.. én a helyedben a könnyű testi sértéssel is megfenyegettem volna
ha annyi országban volt már, akkor menjen oda, és ne szidja a saját hazáját
Miért kételkedtek a történetében? Rengeteg magyarországi születésű ember él külföldön.
Van ellenpélda is: engem a villamoson szólított meg egy idős úr, Magyarország címeres baseball sapkámat dicsérte meg, és megmutatta a kabát alatt, a zakóján levő gyönyörűen hímzett magyar címert. '56-ban lépett le az országból, és Dél-Afrikában él, és ott büszke a származására. Annyit mondott, nagyon jó magyarnak lenni, de nem itthon, külföldön. Ott összetartanak a magyarok.
Érdekes, hogy csepp akcentusa sem volt.
Aki játssza az eszét, az meg 2-3 hónap után "ákcentusosan" beszél, töri a magyart. Hogy utálom őket. Na, ez a p.na is ilyen lehetett. Gyűlölöm azokat, akik bármilyen oknál fogva kötöttek ki külföldön, ha hazajönnek elkezdik fikázni az országot. Jönnek a példák, hogy ahol ő él, ott mi, mennyivel szebb, jobb. Az ilyeneknek én is megjegyzem, hogy minek jön az országba, ha ennyire rosszul érzi magát? És nem tartom magam ezért bunkónak. Ha meg felemelné a kezét, el is törném. Legyen agresszív állat a választott hazájában. Ott biztos, hogy kussol, itt meg azt hiszi, mindenki hasra esik attól, hogy ő "kintről" jött.
20 egynéhány évvel ezelőtt mind disszidens volt, kivéve, akik házasságkötés miatt mentek el az országból. Haza sem jöhettek, mert a börtön várt volna rájuk. Most meg sajnos nagyon sokan játsszák az eszüket, és csak kritizálni, vagy/meg dicsekedni tudnak. Fúj!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!