Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Bunkó voltam, de ennyire?

Bunkó voltam, de ennyire?

Figyelt kérdés

Tömött buszon jöttem haza, mikor egy nő megszólalt, elég fura akcentussal, hogy ő már milyen sok országban járt, de Mo. szégyen. Szar meg minden, aztán elkezdett anyázni..én meg mondtam neki, hogy ha nem tetszik el lehet menni. Erre ő lekevert nekem egy pofont.

16/L

2011. febr. 15. 17:26
1 2 3 4
 11/36 A kérdező kommentje:
Igazából nekem nem az fáj, amilyen erősen csinálta, hanem AMIÉRT csinálta..
2011. febr. 15. 17:47
 12/36 anonim ***** válasza:
47%
Látogatóba jött hozzánk egy külföldi, aki már meg is tanult magyarul erre a kis időre??
2011. febr. 15. 17:51
 13/36 anonim ***** válasza:
100%

Az egy dolog, hogy van véleménye, de hogy jön ahhoz, hogy pofonvágjon valakit csak úgy? Én a helyedben a sofőrnek szóltam volna, mert ehhez egyszerűen nem volt joga.

Lehet, hogy ez a p*csa sok országban járt, de ennyire ótvarul még itt sem szokás viselkedni. Vagy lehet, hogy a sok ország alatt pár afrikai országot értett, ahol szóbeli sértésre tettlegességgel szokás válaszolni, de itt EURÓPÁBAN ennek nem ez a módja.

2011. febr. 15. 17:51
 14/36 A kérdező kommentje:

Elég jól beszélt, olyan 50 év körüli volt és kicsit olyan franciás akcentusa volt.

Hitetlenkedők kérem ne írjanak!

2011. febr. 15. 17:53
 15/36 anonim ***** válasza:
100%
Én először elküldtem volna a k-rva anyjába, ha meg nem nyugodott volna le ráhívtam volna a rendőrt. Nem hiszem hogy csinálnának valamit de legalább jól befossa magát.
2011. febr. 15. 17:59
 16/36 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, hogy azzal sokat értem volna, de most már mind1. Remélem többet nem látom azt a nőt.
2011. febr. 15. 18:01
 17/36 anonim ***** válasza:
100%

teljesen igazad volt.. én a helyedben a könnyű testi sértéssel is megfenyegettem volna

ha annyi országban volt már, akkor menjen oda, és ne szidja a saját hazáját

2011. febr. 15. 18:08
 18/36 anonim ***** válasza:
98%
Beszélt valakihez a nő, vagy csak úgy magában? Mert előbbi esetben neked nem kellett volna beleszólni (viszont a pofon akkor is tahóság), utóbbi esetben viszont lehet én is szóltam volna, így vagy úgy, a nő volt a tajparaszt.
2011. febr. 15. 18:10
 19/36 anonim ***** válasza:
100%

Miért kételkedtek a történetében? Rengeteg magyarországi születésű ember él külföldön.

Van ellenpélda is: engem a villamoson szólított meg egy idős úr, Magyarország címeres baseball sapkámat dicsérte meg, és megmutatta a kabát alatt, a zakóján levő gyönyörűen hímzett magyar címert. '56-ban lépett le az országból, és Dél-Afrikában él, és ott büszke a származására. Annyit mondott, nagyon jó magyarnak lenni, de nem itthon, külföldön. Ott összetartanak a magyarok.

Érdekes, hogy csepp akcentusa sem volt.

Aki játssza az eszét, az meg 2-3 hónap után "ákcentusosan" beszél, töri a magyart. Hogy utálom őket. Na, ez a p.na is ilyen lehetett. Gyűlölöm azokat, akik bármilyen oknál fogva kötöttek ki külföldön, ha hazajönnek elkezdik fikázni az országot. Jönnek a példák, hogy ahol ő él, ott mi, mennyivel szebb, jobb. Az ilyeneknek én is megjegyzem, hogy minek jön az országba, ha ennyire rosszul érzi magát? És nem tartom magam ezért bunkónak. Ha meg felemelné a kezét, el is törném. Legyen agresszív állat a választott hazájában. Ott biztos, hogy kussol, itt meg azt hiszi, mindenki hasra esik attól, hogy ő "kintről" jött.

20 egynéhány évvel ezelőtt mind disszidens volt, kivéve, akik házasságkötés miatt mentek el az országból. Haza sem jöhettek, mert a börtön várt volna rájuk. Most meg sajnos nagyon sokan játsszák az eszüket, és csak kritizálni, vagy/meg dicsekedni tudnak. Fúj!!!

2011. febr. 15. 18:12
 20/36 A kérdező kommentje:
Úgy kezdődött az egész, hogy nyomorultak össze az emberek és megszólalt a nő...senki nem válaszolt rá..szóval szerintem egyedül volt. Nem is olyan hangosan mondtam, szóval nem ordította, hanem olyan normál hangon.
2011. febr. 15. 18:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!