Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Csak engem idegesítenek a...

Csak engem idegesítenek a balatonon nyaraló gyerekek és a szüleik?

Figyelt kérdés

Nyáron elegem van abból, hogy a gyerekek az alábbiakat csinálják a szüleik meg mosolyogva nézik:

Titeket is zavar,ha...

...a gyerek megdobál iszappal

...lefröcsköl

...odajön "barátkozni"

...a fülembe ordít

...beállnak elém a sorba csak mert ők családosok

...ordítoznak a gyerekkel egy étteremben

...a gyerek rohangál az étteremben

...meg akarják simogatni a kutyámat

...el akarják lopni a cuccaimat

...hisztizik

...nyafog ha nem akarok vele játszani

...megkérnek,hogy figyeljek a gyerekükre.

19 vagyok,de tényleg nem értem miért nem lehet a gyereket megnevelni?!

Nem azért megy az ember koncertre se hogy becipeljék a pereputtyot.

NEM VAGYOK BÉBISZITTER!

2022. júl. 22. 10:28
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/75 anonim ***** válasza:
21%

Pofon=gyerekverés. Persze, hogy azt mondják hogy kellett, ez az áldozati pszichológia. A gyerek nem tudja miért kapta a pofont, csak beletörődik, de újra el fogja követni az adott cselekvést, mert nem tudja miért nem. Annyi, de annyi pszichológiai kísérlet volt ebben a témában, hogy rendkívül lustának és tanulatlannak kell lennie valakinek az internet korában, hogy megüsse a gyereket, vagy erre bíztasson bárkit is. Nem létezik olyan gyerek akinek kell pofon és ha egyszer eljutsz oda, hogy gyereked lesz és rájössz, hogy még sem olyan egyszerű nevelni, mint gondoltad a te gyerekedet se pofozd kérlek!

Amúgy megint csupa olyan dolgot soroltál fel, ahova kell vinni a gyereket és igen előfordul, hogy hisztizik a gyerek. Értsétek meg nem körülöttetek forog a világ és nem fogunk otthon ülni, hogy talán majd zavarni fogunk valakit. El kell viselni, mint a büdöseket, betegeket, idősöket, vagy a felnőtt hisztizőket 🤷‍♀️

2022. júl. 26. 12:23
 62/75 A kérdező kommentje:

Nem tudom miért pontozza le a sok felháborodott anyuka a 60as és stb. válaszolót.

De ha már itt tartunk akkor elmondom hogy mik is ezek a példák amiket írtam és "irreálisnak" tartanak az itt megjelent szülők:

1.Barátommal a balatonboglári strandon fürödtünk és egy 7 éves körüli fiúcska az iszappal játszott.A barátom viccből belémkent egy kis iszapot erre a kisgyerek felbátorodottan megdobott iszappal,ami belement a szemembe és iszonyúan csípett.Erre elkáromkodtam magam és az anyja odajött puffogni hogy miért káromkodok a kisgyereke előtt.

2.Szintén ilyen korú kölyök folyton lefröcskölt kértem hogy ne,anya tigris meg jött hogy én mit "szidom" a kislányát..

3.(már leírtam)A barátommal ültem kettesbe a parton,odajött egy kisgyerek kedvesen kezeltem,nem akart elmenni,elköszöntünk és odébb ültünk a kisfiú meg követett és azt hitte vicces hogy akárhova megyünk jön utánam.

4.Csak szimplán nem szól az anyja hogy ne üvöltsön egy beltéri medencében.

5.Anyuka 3 gyerekkel látja hogy a sorba állok,elém áll szólok neki tisztelettudóan hogy én is a soromra várok erre megszólal hogy a gyerek türelmetlen és amúgy is neki családja van,csak kibírom azt az 5 percet amig ott áll.

6.Ugyanez az anyuka,megjött az apa és barátaik,gyerekek rohangálnak és erre anyuka 20 méterről ordít hogy "LACIKAAAA,NE SZALADGÁÁÁLJ"(majdnem fellökték a pincért).

7.Kislány sétal anyjával,meglátja a kutyám és odarohan simizni.A kutyám nyakörvén sárga szalag van miszerint harapós.Kislányra rámorog(nem harapta,kapta meg) erre a gyerek ANYJÁNAK áll feljebb hogy mit képzelek ÉN hogy a kutyát sétálni viszem ha harap.

8.Van egy matracom,szép színes ott hagytam amíg vettem limonádét és egy 2 gyerkőc felemelte és el akarta vinni,de nem bírták el ketten.Az apuka ott röhögött.

9.Az aldi közepén hanyatt vágja magát mert nem kap barbit.És ordít.Anyja rá sem szól.

10.A húgommal játszótéren vagyok és egy másik kislány odajön fogócskázni VELEM nem a húgommal.Mondom neki hogy most nem tudok játszani és el kezdett ordibálni az anyjának hogy nem akarok vele játszani.

11.A parton az anyuka megkér hogy figyeljek a fiára aki a vízben játszik,amíg ő ételt vesz,mondom nekem is mennem kell csak a barátomra vártam erre azt mondja hogy igazán nem nagy kérés figyeni a gyerekre.

NEM,NEM UTÁLOM A GYEREKEKET CSAK EBBŐL VAN ELEGEM!

7.

2022. júl. 26. 12:44
 63/75 anonim ***** válasza:
23%
62. Ennyi eset fizikai képtelenség, hogy történjen veled Andersen :D
2022. júl. 26. 12:47
 64/75 A kérdező kommentje:
Gratulálok.Amúgy nyilván ez nem csak ezen a nyáron történt de lehet hívni bárminek,nem én vagyok a hibás hanem az olyanok mint akiket leírtam.Könnyebb elhiteti magaddal hogy kitaláltam mint beletörődni,hogy egyesek nem törődömsége sokak nyarát elrontja.Ha már a fizikai képtelenségnél tartunk akkor egy év 365 nap,ugye ebbe lehetetlen beleférnie 11 esetnek.Ha elosztjuk az majdnem 36 naponként egy ilyen.De köszönöm hogy elmagyaráztad nekem tudatlannak,hogy ami velem történt az nem is történt meg.Nevetséges vagy.Vagy csak a kis bibibabuanyaszemefényegyöngyöcske gyerekedet véded vagy magadat.De nem azt írtam hogy ez a 11 eset te voltál.Olvass.Jót tesz.
2022. júl. 26. 13:46
 65/75 anonim ***** válasza:
50%
64. Kicsit merész azzal sértegetni, hogy olvassak, mikor te nem tudsz írni helyesen. Egy alsós tanárnéni sokkot kapna a tanulatlanságot és egyszerűséget tükröző írásképedtől. Hiába sértegeted a gyerekem, mert azt várod, hogy bepöccenjek, nem fog menni mert tudom hogy csodás gyerekem van, akinek az ujjában több az értelem mint benned, még ha hisztizik is. Szánalmas ahogy hazudozol és várod a megerősítést a kis barátaidtól és ha valaki nem ért egyet veled letámadod. Én veled ellentétben jártam egyetemre, nem is egyszer ahol tudod olvasni is kellett, ezért nem úgy nevelem a gyerekeimet, ahogy egy suttyó 19 évesnek tetszik. Puszi, drága, gondolom anyád ezt sokat nem mondta neked :)
2022. júl. 26. 14:13
 66/75 anonim ***** válasza:
72%

A felét nem hiszem el!

pl

Biztos h anyuka nem hagyja a vízben a gyereket még elmegy kajáért!

A 10est nem is értem. És akkor ordít h nem akarsz játszani..... nagy cucc. Ezen nem tudom miért kapod fel a vizet

2022. júl. 26. 14:55
 67/75 A kérdező kommentje:

Annyira vicces amúgy,hogy semmi rosszat nem mondtam rád csak elmeséltem,hogy velem mi történt,amivel TE vádoltál meg,hogy hazudok.Nem leszek attól tanulatlan,hogy lehagyok a mondatomból pár vesszőt.Egyébként én is leérettségiztem és éppen az egyetemen tanulok(köszönöm,hogy megemlítetted,hogy én bizonyára nem járok).Nem mondtam, hogy a gyermeked buta egy szóval se.Azt mondtam ,hogy nem értem miért nem lehet ezt elhinni.Nem támadtalak le és nem nem értettél velem egyet,hanem megrágalmaztál azzal,hogy hazudok.Jelenleg viszont nem a gyermeked aki hisztizik,hanem te.Nem tudom,hogy te voltál e az akinek a gyereke az aldiban a földre hajította magát,de ha nem ,akkor mi is a gondod?

"Puszi, drága, gondolom anyád ezt sokat nem mondta neked :)"

Ehhez nincs mit hozzáfűzni.Ha én is olyan gyerekes lennék ,mint te akkor azt mondanám ,hogy a gyereked is gondoljon ilyen kedves dolgokat rólad.De nem vagyok gyerekes ,mint te ezért ezt nem írom le neked.

2022. júl. 26. 14:58
 68/75 A kérdező kommentje:
66 csak elmeséltem és ha nem hiszed el,elfogadom a véleményed.
2022. júl. 26. 14:59
 69/75 anonim ***** válasza:
40%

67. Ezt nem te írtad talán? “ Vagy csak a kis bibibabuanyaszemefényegyöngyöcske gyerekedet véded vagy magadat.”

Ne haragudj, ha anyád látná, hogy viselkedsz itt, nagyon szomorú lenne, ha rendesen nevelt volna, ugye amit ti elvártok. Ebből gondolom, hogy nem igazán lehetett jó anya. Hazudozol és te vagy megsértődve. Amúgy melyik egyetemre vettek fel, ilyen helyesírással? Valami kihelyezett tagozat? Siralmas.

Mégegyszer nyugodtan sértegetheted a gyerekem, de nem talál be, bármennyit is próbálkozol. Aki tudja, hogy minden lehetőt megtesz a gyereke jövőéjért általában nem húzza fel magát, ha egy nagyokos kritizálja. 19 évesen mondjuk nekem jobb dolgom volt, mint anyukákat kioktatni, lehet neked is inkább szórakoznod kellene, pasizni, csajozni. Nem lennél ilyen savanyú és nem kéne hazudoznod a gyakorin :)

2022. júl. 26. 15:05
 70/75 A kérdező kommentje:
Rágalmazás,és sértegetés.Ez szorult beléd. Még egyszer gratulálok.Legalább sikerült valamit elérned a gyakori kérdéseken. Örülj magadnak.
2022. júl. 26. 15:07
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!