Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Csak engem idegesítenek a...

Csak engem idegesítenek a balatonon nyaraló gyerekek és a szüleik?

Figyelt kérdés

Nyáron elegem van abból, hogy a gyerekek az alábbiakat csinálják a szüleik meg mosolyogva nézik:

Titeket is zavar,ha...

...a gyerek megdobál iszappal

...lefröcsköl

...odajön "barátkozni"

...a fülembe ordít

...beállnak elém a sorba csak mert ők családosok

...ordítoznak a gyerekkel egy étteremben

...a gyerek rohangál az étteremben

...meg akarják simogatni a kutyámat

...el akarják lopni a cuccaimat

...hisztizik

...nyafog ha nem akarok vele játszani

...megkérnek,hogy figyeljek a gyerekükre.

19 vagyok,de tényleg nem értem miért nem lehet a gyereket megnevelni?!

Nem azért megy az ember koncertre se hogy becipeljék a pereputtyot.

NEM VAGYOK BÉBISZITTER!

2022. júl. 22. 10:28
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/75 anonim válasza:
95%

Balaton parti lakos vagyok, de 25 év alatt sose tapasztaltam olyat, hogy egy meg akarna dobálni gyerek iszappal vagy lefröcskölne szándékosan. Ha meg véletlen én is kapok pár cseppet a fröcskölésből nem halok bele. Vízbe mentem, nem kell csodálkozni azon, hogy vizes lettem.

Van olyan cuccom, ami érdekelte a gyerekeket, pl unikornis úszógumi, de a szülők mindig rászóltak a gyerekükre, ha meg akarta fogni.

Az éttermi nonstop visítás és rohangálás engem is zavar, illetve ha a gyerek átgyalogol a törülközőmön, de az általad felsoroltakból szinte semmit se tapasztaltam. Kisgyerekes rokonnal meg nem kell menni, ha ezeket rokongyerek csinálja.

2022. júl. 22. 10:54
 12/75 anonim ***** válasza:
93%

Nem tudom te hol nyaralász, de én ilyet nem tapasztalok. Néha van egy-két idegesítő gyerek, aki számomra zavaró hangerőn vinnyog vagy üvölt, de hát ez van.

De soha nem próbáltak meg gyerekek/szülők lopni, tolakodni, bébiszitternek használni, megdobálni, vagy ilyenek. Egyszer egy nagydarab rossz arcú pasi próbált meg sunyiban elém tolakodni a lángosnál, de nem hagytam magam, rátapadtam szorosan az előttem állóra, és így csak utánam tudott bepofátlankodni, az meg már nem az én bajom volt. Te se hagyd magad.

Az étteremben ordítozás, hangoskodás az más, sajnos a Balaton egy ilyen műfaj. Ezért is nem járok, úgyis inkább csak a gyerekeknek buli az 1600-as lángos, a húgymeleg víz, és a sok lehúzós étterem.

2022. júl. 22. 10:56
 13/75 anonim ***** válasza:
91%

amit írtál abból sok mindent nem tapasztaltam. amúgy mi a baj azzal ha egy kisgyerek odamegy “barátkozni”? szólsz hozzá 2 szót aztán kész, nehezedre esik meghallgatni ahogy csacsog valamiről? jézus, már most ennyire be vagy savanyodva?

engem meg az zavar amikor a korodbeliek jbl hangszórón az utcán sétálva hangosan nyomatjàk a tré bsw meg ilyesfajta vállalhatatlan “zenét”. kutya nem kiváncsi rá, ráadásul szekunder szégyenérzetem van attól hogy ez a kritikán aluli cucc nyilvànosságot kaphat…

meg amikor csapatba verődve nyihognak mindenen és mindenhol.

2022. júl. 22. 10:56
 14/75 anonim ***** válasza:
86%
Én az ellenkezőjét tapasztalom. Random idegenek akarják simogatni, puszilgatni (!), felvenni (!!) a gyerekemet a strandon, merthogy milyen aranyos. Komolyan, rendesen félek mar levinni. Nemhogy még masra bízzam. Eszembe nem jutna.
2022. júl. 22. 11:00
 15/75 anonim ***** válasza:
89%
Azt felejtetted ki a sztoriból hogy ezek nem vadidegen gyerekek, hanem kisgyerekes családdal mentél el nyaralni, ahol szerintem egy csomó minden tök logokus, pl ha rokon akkor persze hogy barátkozik, meg barátkozna a kutyáddal, és lefröcsköli az unokatesóját (téged) meg többet megengednek maguknak.... egyébként ritka savanyú, boldogtalan ember lettél 19 éves korodra.
2022. júl. 22. 11:09
 16/75 anonim ***** válasza:
96%
20 éve vagyok nyaranta a Balatonon. Egy ideje gyerekeimmel már. Egyiket sem csinálják, viszont 19 évesen, pasiztam, buliztam és nem mérgelődtem.😄
 17/75 anonim ***** válasza:
95%
Ilyeneket soha nem tapasztaltam semmilyen strandon sem. Max hisztit, de azt máshol is lehet, mert hát gyerekek. Meg az én 3 éves lányom szereti a kutyákat, minden kutyát meg akar simogatni. De a többi... Meg mi az, hogy lopnak? Meg vigyázni kell rájuk egy idegennek? Ez most komoly? Ilyenről még csak nem is hallottam.
 18/75 anonim ***** válasza:
87%

Jártunk gyerekként, jártam fiatalként és járok most a magam gyerekeivel a Balatonra.

SOHA nem tapasztaltam az általad leírtakat. Maximum, hogy meg akarták simogatni valakinek a kutyáját. Össz-vissz ennyi igaz a nyavalygásodból.

Hosszú még nyári szünet és nincs jobb dolgod gyerekgyűlölő kamu kérdések kiírásánál. Erről van szó, semmi másról.

2022. júl. 22. 11:17
 19/75 anonim válasza:
76%
Durva, hogy 19 évesen tényleg ez a legjobb dolgod nyáron, és szerintem itt a hiba, nem a gyerekekben.
2022. júl. 22. 11:20
 20/75 anonim válasza:
32%
Engem MINDENHOL zavarnak a neveletlen gyerekek meg a suttyó szüleik. Nem azért megyek el kettesben a férjemmel pl étterembe, hogy más zajongó kölét hallgassam, meg viseljem el az állatkodását.
2022. júl. 22. 11:20
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!