Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Csak engem idegesítenek a...

Csak engem idegesítenek a balatonon nyaraló gyerekek és a szüleik?

Figyelt kérdés

Nyáron elegem van abból, hogy a gyerekek az alábbiakat csinálják a szüleik meg mosolyogva nézik:

Titeket is zavar,ha...

...a gyerek megdobál iszappal

...lefröcsköl

...odajön "barátkozni"

...a fülembe ordít

...beállnak elém a sorba csak mert ők családosok

...ordítoznak a gyerekkel egy étteremben

...a gyerek rohangál az étteremben

...meg akarják simogatni a kutyámat

...el akarják lopni a cuccaimat

...hisztizik

...nyafog ha nem akarok vele játszani

...megkérnek,hogy figyeljek a gyerekükre.

19 vagyok,de tényleg nem értem miért nem lehet a gyereket megnevelni?!

Nem azért megy az ember koncertre se hogy becipeljék a pereputtyot.

NEM VAGYOK BÉBISZITTER!

2022. júl. 22. 10:28
1 2 3 4 5 6 7 8
 1/75 anonim válasza:
39%

Ezeket nem tapasztalom, igaz nem járok tópartra, de ami nagyon tud zavarni, az az, amikor pl. egy étteremben, vagy egy buszon max hangerőn üvölt meg ordít egy gyerek.

Ha az enyém lenne, tuti reflexből rácsapnék egyet, mihelyst elkezd bömbölni.

Soha nem akarok gyereket....

2022. júl. 22. 10:32
 2/75 anonim ***** válasza:
63%
Jézusom. 19 évesen, hogy lehet ekkora boomer valaki? Cica, keress magadnak valakit, mert nagyon frusztrált vagy. Nekem 19 évesen jobb dolgom volt, mint bosszankodni a gyerekeken :D
2022. júl. 22. 10:39
 3/75 anonim válasza:
93%
Ezt mind vadidegenek kérik tőled? Hogy vigyázz a gyerekükre? Meg ki akarja a cuccaid ellopni? Ez a mentalitás mostanában a fürdő helyeken?
2022. júl. 22. 10:40
 4/75 anonim ***** válasza:
36%
Mondd hogy figyelsz rá, aztán hagyd ott a csába. Majd kereshetik!
2022. júl. 22. 10:42
 5/75 A kérdező kommentje:
A gyerekek akarják lenyúlni a cuccom,a vadidegen szülők mondják hogy amig bemennek a boltba addig vigyázzak a taknyosra.
2022. júl. 22. 10:43
 6/75 anonim ***** válasza:
89%

Iszappal dobálózó-fröcskölő gyerekek közelébe nem megyek, ők általában a part mentén játszanak, beljebb kell menni/úszni. A mindenféle irányba röplabdát hajigáló felnőttek na azok zavarnak :D

Olyat még nem tapasztaltam, hogy egy gyerek lopni akart volna tőlem, vagy hogy elém álljon mert ő családos - ezt inkább az öregek szokták - idegenek sem kértek bébisintérkedést és barátkozni is utoljára akkor akart velem gyerek amikor színes afro hajam volt, tetszett neki, hogy “cukorka” hajam van. Gyerekes rokonokkal meg nem kötelező nyaralni menni.

Kutyasimogatás… engem inkább az zavar, ha nem. Hát mégis milyen gyerek az amelyik nem akar megsimizni egy cuki kutyát?

A hisztit én sem szeretem indokolatlanul - nagyobb korú gyereknél pl.

2022. júl. 22. 10:45
 7/75 anonim ***** válasza:
90%
Hívd ki a zsarukat
 8/75 anonim ***** válasza:
100%
Ha lopnak
 9/75 anonim ***** válasza:
49%

A gyerekek (gyerekesek) mindenhol ezt csinálják. Nyilván van kivétel, sőt, megkockáztatom, hogy a többség nem ilyen, de ugye az tűnik fel jobban, ami szar.

Csak a lakóhelyen a gyerekek fellelhetőségi helye főleg a játszótér, ezért ha nem jársz annak a közelében, nem annyira szembeötlő a viselkedésük.

Mondjuk nagybevásárlás közben én is előre engedtem már anyukát hisztiző két évessel, minél hamarabb eltűnnek onnan, annál jobb mindenkinek. De egy öt éves tud várni, lesz@rom, hogy fáradt, én is az vagyok.

2022. júl. 22. 10:46
 10/75 anonim ***** válasza:
69%

A Balatonhoz nem, de a Velencei-tóhoz gyakran járok és érdekes, egyiket sem tapasztaltam eddig.

a gyerek megdobál iszappal - megkérném, hogy fejezze be.

lefröcsköl - ha kisgyerekről lenne szó, akkor max mosolyognék, ha nagyobbról, akkor rászólnék.

odajön "barátkozni" - na ez biztos, hogy nem zavarna. Ha meg nem akarnék barátkozni, rövidre fognám.

a fülembe ordít - direkt a te füledbe? Inkább csak melletted van és úgy kiabál valakinek.

beállnak elém a sorba csak mert ők családosok - ez zavarna, szólnék nekik, hogy bocsánat, a sor vége nem itt van.

ordítoznak a gyerekkel egy étteremben - a szülők? Maximum megjegyezném magamban, hogy kulturálatlanok.

a gyerek rohangál az étteremben - amíg nem rohan neki az én asztalomnak, addig nem zavar.

meg akarják simogatni a kutyámat - szólj nekik, hogy nem szabad, ha már zavar.

el akarják lopni a cuccaimat - hö? mit akarnak ellopni?

hisztizik - ez minden gyerekkel előfordul, te sem voltál makulátlan gondolom.

nyafog ha nem akarok vele játszani - nyafogjon, nem érdekelne.

megkérnek,hogy figyeljek a gyerekükre - ez mégis hogy fordul elő, ha te vadidegen vagy? De ha mégis megtörténik, visszautasíthatod.

Téged valamiért nagyon frusztrálnak a gyerekek, vagy amúgy is frusztrált vagy. Javaslom, ahelyett, hogy azt néznéd, mi zavaró, próbáld élvezni a nyaralást, mindjárt sokkal jobb lesz.

2022. júl. 22. 10:48
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!