Mást is idegesítenek a gyerekek?
Én biztosan egy gonosz ember vagyok, de egyszerűen kiidegelnek a gyerekek. Néhány napot el kellett töltenem egy gyerekkel, minden nap hullaként, fejfájással estem össze a fáradtságtól. Én nem tudom, hogy tudja ezt valaki évekig csinálni, én soha nem tudnék szülő lenni. Egész álló nap nyavajgott, nyöszörgött (még nem beszél), 15 masodpercet nem tudtam ülni egy helyben, olyan szinten elfáradtam, mint más munkában soha, fizikailag és szellemileg total kivoltam a nap végére. Egy egyszerű pelenka cserét is végig bömbölt, azt hittem szétrobban a fejem. Borzalmas.
El se tudom képzelni hogy képes valaki ezt 0-24ben évekig csinálni. Normális hogy ilyen totál szenvedés a teljes nap egy gyerekkel?
Kinek mi én bölcsödei gondozó vagyok,otthon meg 2 gyerek, bölcsibe 20,de mikor a saját 2 től mentem vissza 2 hét betegácsi után, csak azt tudtam mondani, de jó ez a csönd😂😂
A bölcsibe van alapzaj ok, de a saját kettő mindig kötekedett és nyávogott valamin és jött az ANYAAAAAAA!! nyávogás😂😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!