Titeket az idősek vagy a gyerekek idegesítenek jobban? Melyikükkel boldogultok nehezebben?
Természeten mind a kettő idegesít.
Az idős azért mert lassú, mindegyik az hiszi valami nagy úr vagy nem is tudom.
A gyerek meg azért mert nem ért meg dolgokat, hogy az élet egyszerű mint a szög, ez azért nem így van.
Mondom én ezt aki a 30-as éveiben jár.
Engem a gyerekek, de ők nagyon. Meg az anyjuk is. Messzire elkerülöm őket.
35N
Gyerekek. Több idegesítő gyerekkel találkoztam. Idősek néha furák, de ők nem kezdenek el pakolni idegen lakásokat, nem pakolják le a polcokat a boltoknak, nem fogdossák koszos kézzel a ruhákat. Stb.
Persze nyilván a szülő tehet róla. De láttam már, hogy milyen felnőtt lesz abból, akire a szülei mindent ráhagynak.
A neveletlen, hisztis gyerekek, meg a neveletlen, besavanyodott, megkeseredett idősek idegesítenek a legjobban.
Mindkettővel sokszor találkozok sajnos. De amíg a gyerek csak a hangzavarával meg a viselkedésével idegesítő, közvetlenül nem okoz sokszor az embernek "kárt", míg a zsémbes, bunkó idősek sajnos igen. Belém is már nem egyszer kötöttek teljesen igazságtalanul, de én ne merjek semmit se szólni, mert ő micsoda teljesítményt hajtott azzal végre, hogy ő megöregedett és ezt külön tisztelni kell.
Sajnos sokszor az idősek semmivel sem jobbak, mint a neveletlen kisgyerekek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!