Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Titeket az idősek vagy a...

Titeket az idősek vagy a gyerekek idegesítenek jobban? Melyikükkel boldogultok nehezebben?

Figyelt kérdés
Nekem nehezebb az idősekkel,akik sok mindent elfelejtenek,összekevernek dolgokat.Bizonygatjak az igazukat boltban,gyógyszertárban,hogy nem jol adtak vissza nekik ezzel rossz helyzetbe hozzák az alkalmazottakat és nem egyszer.A gyerek közül azt nem szeretem mikor 2- 3 évesek másoknál összefogdossák a süteményt,kiöntik az üdítőt,mert az anyuka nem neveli,figyel rá.De amúgy inkább a gyerekeket választom óvodás kortól felfelé könnyebb elviselni az ő csíntalanságukat,elevenségüket.

2018. febr. 2. 19:25
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó: csak az a különbség, hogy a gyerekekre nem igazán lehet haragudni, mert nekik még nincs igazi öntudatuk, nem tudják, mit csinálnak. Azonkívül könnyű rájuk hatással lenni, egy hozzáértő felnőtt képes a szintjén kezelni egy gyereket. Lehet őket fárasztani, lehet lekötni a figyelmüket.

Az idősekkel az a baj, hogy csökönyösek, nem engednek a hülyeségeikből. Őket már nem tudod megváltoztatni, bármennyire is rosszul viselkednek. Szerintem ők a rosszabb eset.

2018. febr. 4. 19:52
 22/25 anonim ***** válasza:

egyetértek a 3-sal.

bár a gyerekeket is nehezen viselem, de ezeket a 60+ szociban félrenevelt kioktató időseket nagyon nehéz elviselni.

többségük azt hiszi, csak mert leélt x évet, az automatikusan bölccsé teszi.

2018. febr. 11. 13:01
 23/25 Nikolett6 válasza:
Engem az idősek…azt hiszik, hogy nekik mindent lehet a korukból adódóan. A gyerek még tanul. Ha a gyerek nem viselkedik megfelelően és a szülő nem szól rá, akkor sem a gyerekre haragszok, hanem a szülőre…
2023. ápr. 14. 13:20
 24/25 anonim ***** válasza:

Az idősek.

Ahogy utolsó is írta, azt hiszik, nekik mindent szabad, semmilyen határt nem ismernek. Pár hete bicikliztem a szomszéd városban, mikor egy öreg polgárőr morgott valamit, mert hosszú hajam és lila felsőm volt (férfi vagyok).

Egy másik, egy idős festőművész meg odajött a Duna-parton, és kéretlenül utasítgatni kezdett meg tanácsokat adni.

Na, az idősek nagy része pont ilyen: azt hiszik, hogy az egész ország a tanítványuk, a korukból adódóan mindenhez értenek, miközben a tudásuk vajmi keveset ér már a mai világban.

2023. ápr. 17. 14:09
 25/25 anonim ***** válasza:
Az időseket jobban elviselem, a gyerekektől falra mászok.
2023. aug. 25. 00:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!