Titeket az idősek vagy a gyerekek idegesítenek jobban? Melyikükkel boldogultok nehezebben?
Utolsó: csak az a különbség, hogy a gyerekekre nem igazán lehet haragudni, mert nekik még nincs igazi öntudatuk, nem tudják, mit csinálnak. Azonkívül könnyű rájuk hatással lenni, egy hozzáértő felnőtt képes a szintjén kezelni egy gyereket. Lehet őket fárasztani, lehet lekötni a figyelmüket.
Az idősekkel az a baj, hogy csökönyösek, nem engednek a hülyeségeikből. Őket már nem tudod megváltoztatni, bármennyire is rosszul viselkednek. Szerintem ők a rosszabb eset.
egyetértek a 3-sal.
bár a gyerekeket is nehezen viselem, de ezeket a 60+ szociban félrenevelt kioktató időseket nagyon nehéz elviselni.
többségük azt hiszi, csak mert leélt x évet, az automatikusan bölccsé teszi.
Az idősek.
Ahogy utolsó is írta, azt hiszik, nekik mindent szabad, semmilyen határt nem ismernek. Pár hete bicikliztem a szomszéd városban, mikor egy öreg polgárőr morgott valamit, mert hosszú hajam és lila felsőm volt (férfi vagyok).
Egy másik, egy idős festőművész meg odajött a Duna-parton, és kéretlenül utasítgatni kezdett meg tanácsokat adni.
Na, az idősek nagy része pont ilyen: azt hiszik, hogy az egész ország a tanítványuk, a korukból adódóan mindenhez értenek, miközben a tudásuk vajmi keveset ér már a mai világban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!