Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Titeket az idősek vagy a...

Titeket az idősek vagy a gyerekek idegesítenek jobban? Melyikükkel boldogultok nehezebben?

Figyelt kérdés
Nekem nehezebb az idősekkel,akik sok mindent elfelejtenek,összekevernek dolgokat.Bizonygatjak az igazukat boltban,gyógyszertárban,hogy nem jol adtak vissza nekik ezzel rossz helyzetbe hozzák az alkalmazottakat és nem egyszer.A gyerek közül azt nem szeretem mikor 2- 3 évesek másoknál összefogdossák a süteményt,kiöntik az üdítőt,mert az anyuka nem neveli,figyel rá.De amúgy inkább a gyerekeket választom óvodás kortól felfelé könnyebb elviselni az ő csíntalanságukat,elevenségüket.

2018. febr. 2. 19:25
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
Inkább a gyerekek. Közülük kevés van, amelyik már elég idős, értelmes, lehet vele beszélni. Az idősek közt több az ilyen. Persze az idősek közt is van idegesítő, fárasztó ember, de az ritkább. Ők mégiscsak felnőttek már... A gyerekek legnagyobb része viszont neveletlen, bunkó, izgága, hangos, és a többi...
2018. febr. 2. 19:49
 12/25 anonim ***** válasza:
100%

Engem egyik sem, kevés emberrel találkozom, de nem is életkorfüggő, hogy irritál-e valaki.

De idegesítő gyerek vs öreg esetében valószínűleg az utóbbi a befutó. A gyerek legfeljebb eleven vagy rosszul nevelt, egy-két esetet kivéve valahol még megérti az ember, hogy gyerek. A megkeseredett öregek se lehetnek szórakoztatóak, de Magyarországon nem csodálom, hogy nem bírta jól, ez egy nem vidám ország. De vannak azok az öregek vagy nem is öregek, csak középkorúak, akik annyira nagyra vannak a korukkal s elvárják, hogy minden fiatalabb tisztelettel csüggjön rajtuk s elfogadja a döntéseiket. Na az elég felháborító.

Az összekeverő öregek nekem olyanok, mint az elmebetegek: nem tehetnek róla, biztos idegesítő, de mégse úgy, mint az előbbi csoport, akinek a személyisége eléggé rohadt.

2018. febr. 2. 19:53
 13/25 anonim ***** válasza:
Én utálom a gyerekeket, ebből gondolom egyértelmű akkor.
2018. febr. 2. 20:05
 14/25 anonim ***** válasza:
77%
a gyerekek, ha visìtanak idegesitenek, de a legtöbb öreg annyit se ér, hogy leköpjem...
2018. febr. 2. 20:11
 15/25 anonim ***** válasza:
100%

Tapasztalataim szerint egy kitartóan hisztiző, durcás kisgyerekkel ugyanolyan nehéz boldogulni, mint egy folyamatosan értetlenkedő, lekezelő, bunkó idős emberrel. Katasztrófa, hogy sok idős ember mit meg nem enged magának. Kötekednek, veszekednek, direkt belekötnek az emberbe csak azért, hogy az unalmasan lapos, nyomorult életükben legyen valami színes, közben bele se gondolnak, hogy mennyi stresszt meg fölösleges idegeskedést okoznak ezzel másoknak.

A visító, hisztiző gyerekek mellett is büntetés tartózkodni, de azok legalább nem nagyon kötnek bele másokba, csak idegesítőek. Meg legtöbbször nem is a gyerek tehet az egészről, hanem az anyja/apja, aki lusta nevelni.

Ellenben sok idősnek lehetne annyi esze, hogy nem köt bele direktbe másokba csak azért, mert neki az izgalmas.

2018. febr. 2. 20:31
 16/25 anonim ***** válasza:
78%
Egyik sem idegesít, ha normális, de egy gyereknek jobban elnézem, ha tolakszik, hangoskodik... stb., mert a gyereket még nevelni kell, egy idős elvileg már meg van nevelve, így az ő esetükben jobban zavar, ha nem tudnak viselkedni.
2018. febr. 2. 20:36
 17/25 anonim ***** válasza:
81%
Az idősekkel szerintem sokkal nehezebb. Egy gyerek alakítható, leköthető a figyelme, csak érteni kell hozzá. A gyerekek érdeklődőek, nyitottak. Az idősekkel az a baj, hogy beléjük van csontosodva minden, nem lehet őket lebeszélni a hülyeségeikről.
2018. febr. 2. 22:57
 18/25 Metionin ***** válasza:
100%
A gyerekek. Nem szeretem őket, ahol tudom elkerülöm őket, nem tud érdekelni hogy mi van velük. Az idősek közt is van idegesítő de őket le szoktam rázni. Na ezt ha épp össze vagy zárva egy üvöltő gyerekkel a buszon, nem teheted meg.
2018. febr. 2. 23:18
 19/25 anonim ***** válasza:
73%

A gyerekek.

Egy házsártos öregasszony se fog a lábam alatt fogócskázni, aztán lehajítani magát a burkolatra és visítva bömbölni fél óráig. Pedig megnézném :D

2018. febr. 3. 20:45
 20/25 anonim ***** válasza:
100%

Mindkét oldalon vannak elviselhetetlen egyedek. Viszont szerintem a gyerekek idegesítőbbek és problémásabbak, az ember is jóval többször találkozik neveletlen, visító, viselkedni nem tudó gyerekekkel, mint bunkó, besavanyodott idősekkel. Ráadásul míg az ilyen öregeket könnyű ignorálni, meg le is lehet koptatni őket (kivéve ha valaki eladó és vele veszekszik az öreg), addig a gyerekeknél ezt nem lehet megtenni.

ha egy gyerek visít, bömböl, tutul, óbégat, akkor az ember hiába üvölti le róla a hajat is, akkor sem fogja fogja fel, ráadásul tipikusan az anyuka (vagy apuka) is az adott illető torkának esik. Így az embernek, ha megpróbál nyugalmat teremteni, akarva akaratlanul veszekedni kell a gyereket totál ignoráló szülővel, miközben a gyerek ugyanúgy csinálja a műsort tovább.

Szóval szerintem egyértelműen az ilyen gyerekek a rosszabbak. Az idősek, ha veszekednek is, nem állnak neki visítani meg ordibálni föl-alá rohangálva.

2018. febr. 4. 15:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!