Miért olyan nagy a rasszizmus a romák ellen ma Magyarországon? Lent a többi
kérdem én! az jogos hogyha egy magyar beszól egy cigánynak?? a normális fajtának aki nem szólogat be mindenkinek(roma) de ha ez fordítva történik meg akkor már mindjárt "milyen mocskosak ezek a romák meg stb" ???
Nem, nem jogos. Ezt akartad hallani?
Nem tudsz ez ellen SEMMIT sem tenni. Amíg a többi roma nem változtat a hozzáállásán, addig meg lesz ez az ellentét roma és magyar közt.
Ennyi. Szükségtelen tovább ragozni.
1.AZÉRT mert nagy embereknek tartják magukat itt és állandóan átkozzák a magyarokat hol ott ez A MI ORSZÁGUNK!!!!!
2.az én cigány osztály társaimnak akkora nagy pofájuk van ,h az nem igaz!!!
3. lopnak,csalnak,hazudnak (rám már támadtak cigányok.)
4. büdösek,Nem fürdenek (tisztelet a kivételnek.)
5. a mi pénzünkből élnek... -.-
soroljam??
van "tisztességes" cigány de a 97% nem az..
ja meg ahogy beszélnek.. "pulya,raj,Dikkmán. (lásd győzike meg a többi.)
Olvastam abba a kérdésbe amit belinkeltél kedves első hogy a romák sikkasztanak stb...azt hiszed a politikusok nem?:O Igazad van csak 8millió ft-os havi keresetük van az nem illegális nem számít csalásnak mert ő "nagy" ember?
hogy sikkasztanának ha munkájuk sincs?
az az 1% meg akinek van az meg rendes, szoval ö sem sikkaszt, ki találta ki ezt a baromságot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!