Miért olyan nagy a rasszizmus a romák ellen ma Magyarországon? Lent a többi
Azért általánosítanak, mert félnek az emberek. Meg mert, mint már leírtam, 99%-uk olyan. Ez elég nagy arány.
Az az 1% pedig a saját fajtársainak köszönheti, hogy nem kap elismerést, és bizalmat.
Nem várhatod el, hogy ilyen arányok mellett, a jót feltételezzük, ha szembetalálkozunk egy cigánnyal.
Engem a roma barátom lopott meg. Úgy voltam vele, mint te, hogy nem vagyok rasszista.
Meglopott engem + szüleimet..és kihasznált minket.
Én akárhány romát látok, mindegyik köpköd, szemetel, kiabál, hangoskodik, káromkodik.
Beszólogatnak az időseknek, a fiatal csinos lányoknak.
ma 22:19
A negyedik választ írtam én, a többit nem. Tudom hogy a politikusok is sikkasztanak, ők is hibásak. De most nem róluk van szó.
Azzal nem mented fel a cigányokat a bűnük alól, hogy más bűnösökre mutogatsz.
Egyébként, a politikusok, legalább nem ölnek és nem vernek meg embereket az utcán, főleg nem olyanokat akik egyedül vannak, és ráadásul öregek is.
Azt hiszed magyar munkanélküli nincs? Ők miért verődnek hordákba, és mennek fosztogatni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!