Akik még mindig a mérnök pályát sztárolják és ajánlgatják egymásnak, azok nem gondolják, hogy már telített a piac?
Ja bocsi, nem tudom miért gondoltam hogy a hölgyet istenítjük, biztos, ez az arrogáns lekezelő stílus volt túl férfias;):D
100 szónak is egy a vége, nincs túlkínálat mérnökből
Ide is leírom neked, Kedves Kérdező ;)
"kis" 21 éves vagyok (hálistennek még csak ennyi) Van lakásom,1 éve , ezt nem vitatom a szüleim íratták rám,de ez nem lényeges,ilyen látszat embereknek mint te meg pláne nem :D Most ősszel vettem 1 milláért autót, erre viszont én gyűjtöttem össze. Szóval,ha nem haragszol nem ájulok el tőletek (főleg,aki csak összejött egy pénzes külföldi faszival). 7 éves korom óta Németbe apámhoz, és tudom,hogy működnek a dolgok odakint is. Mérnöknek tanulok,amit ha végzek jó eséllyel autógyártó cégnél fogok dolgozni , és nem csak díszből , állmunkát csinálva (mint pl. a palid) hanem ÉRTÉKET fogok előállítani , amit majd elad majd vki ,hogy neki is jusson valami munka.
Ilyen senkiházi embereket mint te pl. soha nem tiszteltem,már 15 éves koromban sem,pláne hogy tisztában vagyok a saját képességeimmel és ambícióimmal.
Őszintén kívánnám neked,amit sajnos nem lehet kivitelezni.. Hogy : ne legyen autótok,ne legyen villanysütőtök,mikrótok,se áram a házatokban,de még házatok se legyen (mert ugye azt is mérnökök tervezik meg és melósok húzzák fel) , kaja ne legyen nektek (élelmiszemérnökök) hanem járjatok vadászni mint a középkorban , és még az az étel is megromlana a gépész és villamosmérnökök által összrakott hűtő híján :) A férjed meg bőrtangában járjon dolgozni , öltöny híján (könnyűipari mérnökök,ruhagyárak) , a lakásotokban (ami fel se épült építészmérnökök híján) ne legyen fürdőkád,amit a kedves anyagmérnökök csináltak neked, azért amiért ilyen hálás vagy :) Biztos jó lenne,hiszen a férjed egy menedzser ,és menedzselhetné a nagy semmit :)
Én már néhol azt hittem,hogy ez csak egy provokatív,kamu kérdés,mert egyszerűen már nem tudtam elképzelni,hogy valaki ennyire sötét legyen mint te. Hálistennek nem ebben az országban élsz,így egy hülyével kevesebben vagyunk. A kérdésed,pedig ha provokációnak szántad , akkor gratulálok hozzá,mert szerintnem bőven elérte a célját,szerintem még túl is teljesített ;)
Akkor elegánsan sarkon fordulok és kinevetem és odébb megyek 2 sarokkal a másik céghez és bekopogtatok , de valószínűleg már ők fognak behívni az utcáról , hiszen mint tudjuk :
MÉRNÖKÖKBŐL HIÁNY VAN!
Na sziaa :) ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!