Akik még mindig a mérnök pályát sztárolják és ajánlgatják egymásnak, azok nem gondolják, hogy már telített a piac?
Figyelt kérdés
Mert szerintem nem állja meg a helyét manapság, hogy biztosan iszonyat jól keresnek. Mérnökből Dunát lehetne már lassan rekeszteni és nagy a verseny.2015. febr. 11. 08:58
91/122 A kérdező kommentje:
Nincs mit szégyellnem. Boldog vagyok, szabad, tanult, szép és amúgy is elmondtam már vagy 20 hozzászólással ezelôtt, hogy elhiszen nektek, hogy M.o-on mérnökhiány van, quasi a téma le lett zárva, ti görgetitek újra és újra tovább a sztorit, mert kíváncsiak vagytok az életemre :) Bírjátok a stílusom és hiányzom, ha nem írok, mi? ;) A sisak miatt meg küldd ránk a zsarukat, ha akarod:D vagy most nemtom mit vársz. A sisak a miénk és kész ;)
2015. febr. 22. 13:53
92/122 anonim válasza:
Nem csak Magyarorszagon van mernokhiany, hanem Nemetorszagban is, ahol te allitolag elsz.
Mi nem akarunk semmit, te nyomatod a hulyesegeidet egyfolytaban hogy neked mennyire remek eleted van.
93/122 A kérdező kommentje:
Ahogy érzed. Amit leírtam azzal elégedett vagyok és remélem, hogy gondolkozásra sarkallt itt pár embert.;) Szélesítettem a látóköröd.
2015. febr. 22. 14:29
95/122 A kérdező kommentje:
LOL bizony ;)
2015. febr. 22. 14:41
96/122 anonim válasza:
Az ilyen buta kitartott asszonykákból lesznek azok a harcos feministák akik unalmukban már nem tudnak mit kitalálni, úgyhogy inkább itt bizonygatják egész nap, hogy mekkora jómódban élnek, mekkora isten a nyugdíjas gazdag pasijuk, pedig ők életükben egy büdös szalmaszálat nem tettek odébb az életben. Ha ennyire nagy mesterek vagytok, akkor miért vagy itt még mindig 100 hozzászólás után és bizonygatod névtelenül névtelen embereknek, hogy mitek van és mitek nincs? És ha már itt tartunk csak azért írtad ki a kérdést, hogy kiírhasd magadból, hogy milyne gazdagok vagytok és, hogy akkora alfahím a pasid, hogy az összes mérnököt félkézzel elpusztítja?
97/122 anonim válasza:
sztem mérnöknek lenni, nem csak a pénzről szól és mindenki csinálja azt, amihez ért szereti csinálni... és oké, hogy mindenki a pénzből él az a mozgató ebben a világban... de hagyjuk már ezeket... lehet Dunát lehet rekeszteni... a közgazdászokból is Dunát lehet rekeszteni... de amelyik jó a szakmában eltud helyezkedni és meg tud belőle élni...
98/122 A kérdező kommentje:
96: Meinetwegen, drágám. Maradjunk annyiban, hogy fogalmad sincs hány szalmaszálat tettem már keresztbe, a palim pedig dolgozik és nem nyugdíjas, nemtom miért nem követed rendesen a sztorit. Irigy vagy mint a kutya. Amíg te kólát iszol, én pezsgőt. Ez van :)
2015. febr. 22. 15:52
99/122 anonim válasza:
aruld mar el legyel olyan jo hogy megis mire kellene irigynek lennunk?
34 evesen egy 50 eves ficko mellett sorvadozol, se normalis csaladod, se normalis eleted, boldogtalan vagy, frusztralt, duhos a vilagra, es remenyed sincs hogy jobb eleted legyen, gyereked mar nem lesz, es mar szebb sem leszel soha, a legszebb eveid odavannak, hamarosan 40 leszel, rancos, szottyadt, a fickod meg majd keres egy jo kis szuk puncit, pont ugy fognak teged is kirakni, ahogy miattad az elozo feleseget.
Megis mi ebben az irigyelni valo?
100/122 A kérdező kommentje:
:D Az a legviccesebb az egészben, hogy pont az ellenkezője igaz annak, amit leírtál. 40 feletti nőkről ez a véleményed? Akkor anyádról is?..:D az nem semmi. Én várom, hogy 40 legyek és azt is, hogy 50. Akkor már Mallorcán fogok élni. Ott akarok villát venni. Ja, és a p#ncim szűk és az is marad, ellenben majd a feleségedével, akivel kipréselteted a 2-3 gyereked. Én nem akarok lurkót, köszi;) Amúgy meg: du kannst mich mal.
2015. febr. 22. 16:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!