Akik még mindig a mérnök pályát sztárolják és ajánlgatják egymásnak, azok nem gondolják, hogy már telített a piac?
A te stílusod is hagy némi kívánni valót magad után. Ott kb. szerintem meg is áll az algoritmus,hogy aa legnagyobb érved az az,hogy te nő vagy és idősebb, és ezért kéne tisztelni téged,mert érzed,hogy más miatt nem igazán lehet,illetve úgy alapjában véve a józan ítélőképességet,önérzeted nincs a helyén valami miatt,amit őszintén szólva nem is értek,hiszen ti élvezitek a nagymenő életet a napsütéses nyugaton a milliomos férjeddel,akiről megtudtuk,hogy nagyon nagyon beizgat téged,bár erre senki nem volt kíváncsi.
Az a legviccesebb az egészben,hogy szerintem a párod is bőven elismerné,hogy egy mérnök munkája 100x komolyabb és nyíltan ő sem merne leállni velük vitatkozni,mert valószínűleg vagy kiröhögnék vagy elküldenék a ..ba,és ezzel szerintem ő is pontosan tisztában van.
Csak attól félek,hogy a te lyukadat,ami a nyakadtól felfelé tátong,valószínű egy férfi se lesz képes betömni :\
Én csak azt nem értem kedves kérdező, hogy ha Németországban élsz, az élettársad 30 éve dolgozik az iparban. Ráadásul egy nagymenő sales manager, aki többet keres jóval mint a mérnökök, akkor neked miért jó az, hogy a magyar GYK-n írogatsz arról, hogy mérnököknek telített a piac Magyarországon? Főleg, hogy a válaszaid elején azt írtad, hogy ha itthon mérnökhiány van " Akkor a MI gazdaságunk miért visszafelé halad, ellenben Németországéval, ahol mérnökhiány van?". Utána kiderült, hogy Németországban laksz a férjed meg keres 10-20 ezer eurót kb. (így a saját számításaim alapján)
Remélem érted, hogy mire akarok kilyukadni. Most akkor hol élsz? Magyarországon vagy Németországban? Ha annyira jól megy nektek, akkor mi a francnak foglalkozol az itthoni dolgokkal? Főleg az itthoni GYK-n. Miért nem írogatsz a német oldalon? Sehogy nem áll össze a kép.
Nem tudom, hogy sírjak vagy nevessek ezt a röpke 67 választ elolvasva, mert a kérdező csak egy eszméletlen nagy troll, akit nem vettek fel mérnöknek és most itt nyugtatja magát, hogy jobban is járt így, mert úgyse lesz egyik mérnöknek se munkája. Egy 50 éves nő aki állítása szerint majdnem felférne a forbes 100-as listájára a férjével nem fog itt vergődni 67 válaszon keresztül azt bizonygatva, hogy mennyire fasza gyerekek a sales managerek és ,hogy a kis tiszteletlen mérnök suhancok meg bekaphatják.
Rengeteg mondatod volt amit bemásolhatnék ide, hogy bizonyítsam ,hogy nem egy 50 éves gazdag nő vagy hanem valami vergődő kis tini. Bevallom igen nehéz volt választani mert vicces az is, hogy 5 válaszodból 4-ben bizonygatod, hogy te mekkora májer vagy de az is vicces volt mikor azt taglaltad, hogy téged csak a "nagydumás" sales managerek izgatnak fel ( elárulom ezt megcsinálja egy cigányasszony is a blahán amit a férjed, nem kell messzire menni, hogy találj valakit aki rád tukmál minden szart ha kell ha nem, talán annyival nehezebb a cigányasszonynak, hogy ő egy értéktelen vackot ad el, míg a férjed nem.) De talán ez az érved a legmókásabb ami százszor inkább hangzik el egy 15 éves szájából mint egy 50 éveséből " De sok mérnök még 25 évesen is szz meg olyan kis tejbetök hatást kelt".
De ha iste ővjon ettől, de tegyük fel, mégis az vagy akinek mondod magad, attól mlg mire vered itt magad? Ne oszd már az észt, attól, hogy egy kitartott unatkozó asszonyka vagy aki unalmában a gyk-n küldi el a pi*sába az épeszű embereket. Talán elgondolkozhatnál ,hogy nem mindenki más a hülye rajtad kívül, hanem egyedül te.
Nem érted miért hordják fenn annyira az orrukat a mérnökök, és hogy miért ennyire büszkék?
Szerintem azért mert közel 20 éven keresztül tanultak vért izzadva éjjeleken keresztül, és elmondhatják magukról azt, hogy megcsinálták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!