Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Akik még mindig a mérnök...

Akik még mindig a mérnök pályát sztárolják és ajánlgatják egymásnak, azok nem gondolják, hogy már telített a piac?

Figyelt kérdés
Mert szerintem nem állja meg a helyét manapság, hogy biztosan iszonyat jól keresnek. Mérnökből Dunát lehetne már lassan rekeszteni és nagy a verseny.

2015. febr. 11. 08:58
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/122 anonim ***** válasza:
Ott bukott meg a dolog, hogy február közepén teljesítette az egész éves eladást... Na most ha nem mondjuk mezőgazdasági terménykereskedő, aki opciósan leszerződött a termelőkkel a nyárra akkor ez is érdekesen lehet igaz...
2015. febr. 16. 07:02
 42/122 A kérdező kommentje:

Mint mondottam, sales MANAGER a párom. És k... jól keres ;) Semmi tudásért ennyi pénzt nem adna neki a cég. Nagyon jól élünk és büszke vagyok rá nagyon. :)

Na, azt hiszem a témát kimerítettük. Köszönöm szépen az eddigi válaszokat. (csak megerősített abban amit már eddig is tudtam).

U.I: ja és hogy milyen kaliberű vagyok arról neked fogalmad sincs, maradjunk annyiban, de elárulom, hogy egy diplomás, több nyelven beszélő nő. Na puszi ;)

2015. febr. 16. 07:47
 43/122 A kérdező kommentje:

41: ha hallgattál volna, bölcs maradtál volna..:D

Írtam már, hogy autóiparban dolgozik, tuning, motor, oldtimer biznisz. Nem cégeknek dolgoznak, hanem magánembereknek.

2015. febr. 16. 07:49
 44/122 A kérdező kommentje:

40: Köszi hogy leírtad az életkorod :D "21" Gratulálok..

Szerintem ne 21 évesen, az egyetemről akard nekem vagy az 50 éves, a német autóiparban harmincéves tapasztalattal rendelkező páromnak megmagyarázni, hogy hogy működik az élet. A fia idősebb mint te..uhh, az ilyen kis ficsúroktól kiráz a hideg :S

2015. febr. 16. 07:55
 45/122 anonim ***** válasza:

21 éves vagyok , mérnöknek tnaulok és mellette pénzt is keresek,mert van eszem az élethez, és ezt részben , a racionális gondolkodásomnak köszönhetem,amit az élet más területein is tudok használni. Nekem is németben dolgozik faterom ,de szerencsére elmondhatom, hol mi menedzser,hanem talán kitalálod mi:) Szerintem örüljön neki az összes mérnök,illetve mérnök hallgató,hogy jó eséllyel elkerülnek minket az ilyen idióta,beszűkült és félszs nőszemélyek mint a kérdező!

21f

2015. febr. 16. 11:53
 46/122 anonim ***** válasza:
*felszínes
2015. febr. 16. 11:54
 47/122 anonim ***** válasza:
Mellesleg milyen IPAR-ról beszélsz?? A párod szerintem egy kézifék bowden-t nem tudna utánállítani,vagy kicserélni egy fékbetétet,mert azt se tudná jó eséllyel,hogy hol keresse , nem,hogy mondjuk megtervezni egy kuplungot. Ne szégyenítsd már meg az ipar szót könyörgöm. Ha az lenne az ipar,aminek te gondolod,holnaptól megállna az élet..
2015. febr. 16. 12:01
 48/122 anonim ***** válasza:

41-es vagyok, az a baj, hogy én is autóiparban dolgozom:)

Szóval egy sales-es max az üzletet hozza egy céghez, ami viszont nem egy évre szól, hanem 4-5 inkább. Amíg egy modell fut és ott is lényegében csak a keretet adja meg a nominációval, a termelés és a logisztika hozza a pénzt a heti szállításokkal. (bár kétségtelenül kell a sales aki a nyelvével kimunkálja a dolgokat az üzlet érdekében, de ebben ki is merül a dolog. A tartalmat a mérnökök teszik hozzá)

Ha pedig egyedi értékesítésről beszélünk akkor az a cég szegénységi bizonyítványa, hogy 1 hónap alatt lehet teljesíteni az éves tervet. Szimplán rosszul vannak meghatározva a mutatószámok. 10es nagyságrendben, az első alkesz se nagyon téved a helyi kocsmában... Ugyanaz, mint a kommunizmus, lehet mellet döngetni, meg elfedni a hibákat és szép jutalmat felvenni a semmire a remekbe szabott mutatószámokkal:) Nem baj, jó ez így, amíg valakinek szemet nem szúr, hogy valaki valamelyik testrészét odatartotta a megfelelő helyre azokért a számokért.

Csak utána meg majd a felsővezető lesz a szemét

2015. febr. 16. 12:08
 49/122 A kérdező kommentje:
Gondolhatsz sok mindent, kis 21 éves, akkor is csak 21 vagy és 30 év munkaviszonyt nem tudsz felmutatni, ha jól gondolom. Egyébként pedig szomorú, hogy a mai magyar fiatalságban nincs meg a tisztelet az idősebb iránt és az alázat, hogy befogom már a bagólesőt és tanulok a tapasztaltabbtól. Saját ingatlanokkal rendelkezünk, nem 1-el, többel és mercivel járunk. Nem loptuk, adták. Honorálták a munkánkat. Majd ha ezeket te is fel tudod mutatni pár tíz év után, akkor majd lesz mire verned a melled, addig maradjunk annyiban, hogy karrierügyileg nem enyhén előbbre vagyunk mint te. És ez nem vita tárgya.
2015. febr. 16. 12:34
 50/122 A kérdező kommentje:
Drága 48-as vagy 41-es vagy tudomisén :) Te most filozófálgatsz vagy pénzt keresel? Pénz beszél, kutya ugat, nem nagyon izgat itt egyikőnket se, hogy a cégnek milyen a profilja, meg milyen erkölcsi kitüntetést lehetne érte kapni, bőségesen megkapja a pénzt a munkájáért, ez a lényeg. Isten hozott a Való Világban.
2015. febr. 16. 12:38
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!