Akik még mindig a mérnök pályát sztárolják és ajánlgatják egymásnak, azok nem gondolják, hogy már telített a piac?
Mint mondottam, sales MANAGER a párom. És k... jól keres ;) Semmi tudásért ennyi pénzt nem adna neki a cég. Nagyon jól élünk és büszke vagyok rá nagyon. :)
Na, azt hiszem a témát kimerítettük. Köszönöm szépen az eddigi válaszokat. (csak megerősített abban amit már eddig is tudtam).
U.I: ja és hogy milyen kaliberű vagyok arról neked fogalmad sincs, maradjunk annyiban, de elárulom, hogy egy diplomás, több nyelven beszélő nő. Na puszi ;)
41: ha hallgattál volna, bölcs maradtál volna..:D
Írtam már, hogy autóiparban dolgozik, tuning, motor, oldtimer biznisz. Nem cégeknek dolgoznak, hanem magánembereknek.
40: Köszi hogy leírtad az életkorod :D "21" Gratulálok..
Szerintem ne 21 évesen, az egyetemről akard nekem vagy az 50 éves, a német autóiparban harmincéves tapasztalattal rendelkező páromnak megmagyarázni, hogy hogy működik az élet. A fia idősebb mint te..uhh, az ilyen kis ficsúroktól kiráz a hideg :S
21 éves vagyok , mérnöknek tnaulok és mellette pénzt is keresek,mert van eszem az élethez, és ezt részben , a racionális gondolkodásomnak köszönhetem,amit az élet más területein is tudok használni. Nekem is németben dolgozik faterom ,de szerencsére elmondhatom, hol mi menedzser,hanem talán kitalálod mi:) Szerintem örüljön neki az összes mérnök,illetve mérnök hallgató,hogy jó eséllyel elkerülnek minket az ilyen idióta,beszűkült és félszs nőszemélyek mint a kérdező!
21f
41-es vagyok, az a baj, hogy én is autóiparban dolgozom:)
Szóval egy sales-es max az üzletet hozza egy céghez, ami viszont nem egy évre szól, hanem 4-5 inkább. Amíg egy modell fut és ott is lényegében csak a keretet adja meg a nominációval, a termelés és a logisztika hozza a pénzt a heti szállításokkal. (bár kétségtelenül kell a sales aki a nyelvével kimunkálja a dolgokat az üzlet érdekében, de ebben ki is merül a dolog. A tartalmat a mérnökök teszik hozzá)
Ha pedig egyedi értékesítésről beszélünk akkor az a cég szegénységi bizonyítványa, hogy 1 hónap alatt lehet teljesíteni az éves tervet. Szimplán rosszul vannak meghatározva a mutatószámok. 10es nagyságrendben, az első alkesz se nagyon téved a helyi kocsmában... Ugyanaz, mint a kommunizmus, lehet mellet döngetni, meg elfedni a hibákat és szép jutalmat felvenni a semmire a remekbe szabott mutatószámokkal:) Nem baj, jó ez így, amíg valakinek szemet nem szúr, hogy valaki valamelyik testrészét odatartotta a megfelelő helyre azokért a számokért.
Csak utána meg majd a felsővezető lesz a szemét
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!